Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

Gamepassa dokoksi subami jak się pojawia w końcu gry np od Beth 

this is waiting :kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No, czasami mam wrażenie ze jakby ich nie kupili to już by latały jakieś teasery nowego Wolfika czy Dooma xd bo ile można 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Gamepassa dokoksi subami jak się pojawia w końcu gry np od Beth 

W ogóle wyobrażasz sobie usługę w której masz tytuły mistrzów RPGów, FPSów, racerów, najlepsze platformówki, a także symulatory i to wszystko day1 kiedy jakieś lamusy albo tej gry nie dostaną albo płacą za nią 3.5 bomby? Brzmi jak sen? Na Xboxie to rzeczywistość z GodPassem, a na PlayStation - koszmar klapa. :banderas:

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

No, czasami mam wrażenie ze jakby ich nie kupili to już by latały jakieś teasery nowego Wolfika czy Dooma xd bo ile można 

Eternal wyszedł dosłownie 2 lata temu. Między D2k16, a DE były 4 lata różnicy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle wyobrażasz sobie usługę w której masz tytuły mistrzów RPGów, FPSów, racerów, najlepsze platformówki, a także symulatory i to wszystko day1 kiedy jakieś lamusy albo tej gry nie dostaną albo płacą za nią 3.5 bomby? Brzmi jak sen? Na Xboxie to rzeczywistość z GodPassem, a na PlayStation - koszmar klapa. :banderas:

Co tam ciekawego ostatnio ograłeś z tej koks usługi?:obama:

Opublikowano

Jak ktoś pisze negatywne rzeczy na temat gamepassa to po prostu nie lubi gier, co mnie nie dziwi na tym forum casuali. Monster z żabki, drwal z maka i do tego ubigierka AAA - taki obraz większosci na forum.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle wyobrażasz sobie usługę w której masz tytuły mistrzów RPGów, FPSów*, racerów, najlepsze platformówki, a także symulatory i to wszystko day1 kiedy jakieś lamusy albo tej gry nie dostaną albo płacą za nią 3.5 bomby? Brzmi jak sen? Na Xboxie to rzeczywistość z GodPassem, a na PlayStation - koszmar klapa. :banderas:

*wszystko się zgadza o ile tutaj nie myślisz o sralo 

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

Co tam ciekawego ostatnio ograłeś z tej koks usługi?:obama:

O Jezusie? A czego nie? Psychonauts 2, Forza Horizon 5, Guardiansów, Death's Door, Doom Eternal, The Fallen Order, Control i Halo Infinite. Możesz sobie mówić co chcesz, ale mieć coś takiego za miesiąc abonamentu, w dużej częsci day1 to jest zwyczajnie coś z tym usługa Sony nie potrafi konkurować. 

Opublikowano

100 mln xlive xD no piękne wyniki tych co grają w pasjansa na tych chujovych windowsach:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Opublikowano
13 godzin temu, C1REX napisał:

Ludzie się czepiają, że w Plusie nie ma gier Sony na premierę. W GamePassie wcale nie ma gier Sony :Coolface:

GamePass miał tylko 2 (D W A) tytuły na premierę. Jeden już jest całkiem martwy, a drugi ledwo żywy. 

Rozumiem jeszcze, że ktoś zapłacił za GamePassa tylko te dwa razy, kiedy była premiera tych gier i faktycznie zaoszczędził, ale argument nie ma podstaw przez całą resztę miesięcy, kiedy nie było gier m$ na premierę w GamePassie. 

No bez kitu. Ten argument o grach na premierę w GamePassie jest tak wałkowanym jakby premiera była co dwa tygodnie, a tu mamy średnio raz na rok. :facepalm:

Co ty masz za urojenia znowu? Przecież w Game Pass mamy dedykowaną zakładkę dla gier, które miały premierę w tej usłudze. Jest ich w niej blisko 80.

Opublikowano

Niestety, dużym problemem w dyskusji XGP Vs PSNow/PS+ jest to, że wypowiadają się o niej głównie klapy które:

a.) nie widziały przepychu gamepassa na oczy

b.) nigdy nie widziały biedy PlayStation Now, bo Sony ma Polskę w dupie

Potem jeden przeczytał, że będzie fuzja PSN z PS+ i myśli, że nie dość, że dostanie coś co jest porównywalne z XGP to liczy wręcz, że dostanie coś lepszego. 

CHUJA dostaniecie, naprawdę nie jesteście świadomi jaką śmieciarą jest PSNow. :reggie: 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety, dużym problemem w dyskusji XGP Vs PSNow/PS+ jest to, że wypowiadają się o niej głównie klapy które nie grają w gry

fix'd

Opublikowano

Dawać Codziki i Crash Bandicooty w passie w końcu to januszon od sonki anusy rozerwie :kekw:

FJavjynXMAQ3SKQ?format=jpg&name=4096x4096

image.jpeg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety, dużym problemem w dyskusji XGP Vs PSNow/PS+ jest to, że wypowiadają się o niej głównie klapy które:

a.) nie widziały przepychu gamepassa na oczy

b.) nigdy nie widziały biedy PlayStation Now, bo Sony ma Polskę w dupie

Potem jeden przeczytał, że będzie fuzja PSN z PS+ i myśli, że nie dość, że dostanie coś co jest porównywalne z XGP to liczy wręcz, że dostanie coś lepszego. 

Miałem GamePass PC i PS Now. Z obu zrezygnowałem, bo to nie dla mnie. 

Ale Twoja logika sugeruje, że to ja jestem tu jednym z nielicznych ekspertów i każdy, kto nie miał PS NOW powinien zamknąć mordę. :dafuq:

Opublikowano

Ty ogólnie powinieneś zamknąć mordę.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli na luzaczku ten abo od Nintendo rozjechany do końca roku, a potem już pozycja lidera, bo XGP jest zwyczajnie bezkonkurencyjny. 

Swoją drogą, taka ciekawostka:

image.png.000976b5d670d28ccabad7dba5ac5468.png

image.png.80e0e3622ee660d723911dba7e8719a6.png

LMAO, ten Śmieciakus upadnie szybciej niż PSVita. XDDD

50mln to pewnie ci co na andku logują się do live żeby pograć w Solitaire

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

50mln to pewnie ci co na andku logują się do live żeby pograć w Solitaire

Chuj, ważne żeby klapy szukały wymówek. :cool: 

@Czoperrr no CTR i Crash4 muszą koniecznie wjechać do XGP. Mógłbym ograć na PS5, ale nie chcę iść na pół-środki.

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

Ty ogólnie powinieneś zamknąć mordę.

Wracaj na xboksa sprawdzić listę gier, w które nie chce się już grać. :kekw:

BTW: Jakie ochłapy wrzucili do x-pudła ostatnio? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.