Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Nieźle, przecież PS5 nawet jako mebel wypada słabo

Jak mieszkasz w lepiance to faktycznie słabo - ta bestia może ściany kruszyć:kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Rok grał w pająka teraz rok będzie grał w horizona :yao:

Już blisko platynka, oderwać się nie można ale do piątku powinna wpaść a wtedy lecę z innymi tytułami EKSLUZIF FOOR

Opublikowano

https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-04-14-nintendo-switch-was-europes-no-1-console-in-march-european-monthly-charts

Cytat

Nintendo Switch was the most popular console. Switch sales increased 9% compared with March last year.

Xbox Series X and S was the second most-popular console. Both Xbox and PlayStation platforms are suffering from severe stocks shortages

:sonkassie:

Opublikowano

Grubo biorąc pod uwagę, że mają podobno całe 0,38% wszystkich akcji ActiBliz.

Opublikowano

Nawet w takich durnych postach zawsze wzorem padów jest PlayStation, marka niepokonana i znana na całym świecie 

295D6AD2-FE36-4A85-BFE6-D1E5A72741FA.jpeg

5 godzin temu, Bigby napisał:

Dobrze że mam switcha do kompletu z liderem PS5 i śmieciowym dodatkiem XSX 

3 godziny temu, Lord Protector napisał:

Picze Kamilka, dobrze niech piecze :cool:

Was za to piecze że na wakacje w wielkie G a nie nowości next gen będziecie grać :D 

Opublikowano

PlayStation 5 taka zajebista konsola, że w dedykowanym temacie chłopaki rozmawiają o PS3 Super Slim od kilku stron i zachwycają się Resistance 1 :yao:

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Dokładnie

Ponieważ jesteś mało inteligentny i nie specjalnie ogarniasz, to na chwile zejde na Twój poziom żebyś zrozumiał. 

W dziale xboxa oistatni post 2 dni temu:kekw: A ostatnie kilkanaście postów to o tym że nie działają promocje w dashu:kekw: i jak korzystać ze spotify:kekw:

Spoiler

"ić stont"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Normalna reakcja. Też gadałem wczoraj z ziomeczkiem, posiadaczem PS5 i doszliśmy do wniosku, że jest potężna posucha na platformie Sony - nienatchnione gry, bandyckie praktyki monetyzacji, brak realnej odpowiedzi na GamePassa. Konsola demo.

Z lekkim niedowierzaniem mówiliśmy, że po raz pierwszy od X360 jeśli chce się różnorodnych gier to trzeba liczyć na MŚ i Nintendo. Masakra, PC/Xbox + Switch i masz już komplet, PS5 jest absolutnie zbędne.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Też gadałem wczoraj z ziomeczkiem, 

giphy.gif?cid=ecf05e47i49eu9u0uruu8t8fet

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

najlepsze że te promocje dalej nie działają, Spencer nie chce aby gracze korzystali z przecen 

To kolejny - po dodawaniu największych hitów, niespotykanej u konkurencji różnorodności, mnóstwa gier na premierę, niskiej cenie i najlepszego 1st party na rynku - krok uzależnienia ludzi od GamePassa.

Spencer, bydlaku, czemu nie szanujesz mojego wolnego czasu? Kiedy ja to wszystko ogram?!

Opublikowano

100% w Horizon właśnie wskoczyło po 48 godzinach fajnej przygody a napewno idealnego sequela, który rozwinął bezpiecznie cześć pierwsza serwując widowisko audio wizualne na wysokim poziomie (obecnie najładniejsza gra jaka widziałem). Czekam na kolejna cześć bo to już pewniak :) 

Kurde bardzo brakuje takich gier na Xa, zresztą tam w ogóle brakuje. Potencjał był w Halo ale te szmaty olali temat i ani DLC ani nowych map do multi nie dali wiec tez jak rzesze ludzi porzuciłem tego śmiecia. Wakacje bez gier to chyba zieloni są przyzwyczajeni bo u nas bizancjum i serio jedna kończysz i od razu zaczynasz kolejna i to grube tytuły.

Opublikowano

Pożyczyłem od mojego przyjaciela RoziPL Horizona w marcu, ale wciąż go nie odpaliłem, bo wsiąknąłem w bardzo fajnych Strażników Galaktyki, dziękuje Game Passa.

Opublikowano

19 minut temu, Whisker napisał:

Wakacje bez gier to chyba zieloni są przyzwyczajeni bo u nas bizancjum i serio jedna kończysz i od razu zaczynasz kolejna i to grube tytuły.

To jakie teraz gierki będą ogrywane Whisker, jakie to grube tytuły szykuje Sonka na wiosnę i wakacje?

Opublikowano
22 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Pożyczyłem od mojego przyjaciela RoziPL Horizona w marcu, ale wciąż go nie odpaliłem, bo wsiąknąłem w bardzo fajnych Strażników Galaktyki, dziękuje Game Passa.

No nie wiem czy przyjaciel skoro pożycza Ci takie growe gówno :smutas:

Opublikowano

Hehe, mysza specjalnie przetrzymuje aż cena spadnie do poziomu płatków nestle. Będzie płacz przy sprzedaży na olx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.