Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Nieźle, przecież PS5 nawet jako mebel wypada słabo

Jak mieszkasz w lepiance to faktycznie słabo - ta bestia może ściany kruszyć:kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Rok grał w pająka teraz rok będzie grał w horizona :yao:

Już blisko platynka, oderwać się nie można ale do piątku powinna wpaść a wtedy lecę z innymi tytułami EKSLUZIF FOOR

Opublikowano

https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-04-14-nintendo-switch-was-europes-no-1-console-in-march-european-monthly-charts

Cytat

Nintendo Switch was the most popular console. Switch sales increased 9% compared with March last year.

Xbox Series X and S was the second most-popular console. Both Xbox and PlayStation platforms are suffering from severe stocks shortages

:sonkassie:

Opublikowano

Grubo biorąc pod uwagę, że mają podobno całe 0,38% wszystkich akcji ActiBliz.

Opublikowano

Nawet w takich durnych postach zawsze wzorem padów jest PlayStation, marka niepokonana i znana na całym świecie 

295D6AD2-FE36-4A85-BFE6-D1E5A72741FA.jpeg

5 godzin temu, Bigby napisał:

Dobrze że mam switcha do kompletu z liderem PS5 i śmieciowym dodatkiem XSX 

3 godziny temu, Lord Protector napisał:

Picze Kamilka, dobrze niech piecze :cool:

Was za to piecze że na wakacje w wielkie G a nie nowości next gen będziecie grać :D 

Opublikowano

PlayStation 5 taka zajebista konsola, że w dedykowanym temacie chłopaki rozmawiają o PS3 Super Slim od kilku stron i zachwycają się Resistance 1 :yao:

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Dokładnie

Ponieważ jesteś mało inteligentny i nie specjalnie ogarniasz, to na chwile zejde na Twój poziom żebyś zrozumiał. 

W dziale xboxa oistatni post 2 dni temu:kekw: A ostatnie kilkanaście postów to o tym że nie działają promocje w dashu:kekw: i jak korzystać ze spotify:kekw:

Spoiler

"ić stont"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Normalna reakcja. Też gadałem wczoraj z ziomeczkiem, posiadaczem PS5 i doszliśmy do wniosku, że jest potężna posucha na platformie Sony - nienatchnione gry, bandyckie praktyki monetyzacji, brak realnej odpowiedzi na GamePassa. Konsola demo.

Z lekkim niedowierzaniem mówiliśmy, że po raz pierwszy od X360 jeśli chce się różnorodnych gier to trzeba liczyć na MŚ i Nintendo. Masakra, PC/Xbox + Switch i masz już komplet, PS5 jest absolutnie zbędne.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Też gadałem wczoraj z ziomeczkiem, 

giphy.gif?cid=ecf05e47i49eu9u0uruu8t8fet

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

najlepsze że te promocje dalej nie działają, Spencer nie chce aby gracze korzystali z przecen 

To kolejny - po dodawaniu największych hitów, niespotykanej u konkurencji różnorodności, mnóstwa gier na premierę, niskiej cenie i najlepszego 1st party na rynku - krok uzależnienia ludzi od GamePassa.

Spencer, bydlaku, czemu nie szanujesz mojego wolnego czasu? Kiedy ja to wszystko ogram?!

Opublikowano

100% w Horizon właśnie wskoczyło po 48 godzinach fajnej przygody a napewno idealnego sequela, który rozwinął bezpiecznie cześć pierwsza serwując widowisko audio wizualne na wysokim poziomie (obecnie najładniejsza gra jaka widziałem). Czekam na kolejna cześć bo to już pewniak :) 

Kurde bardzo brakuje takich gier na Xa, zresztą tam w ogóle brakuje. Potencjał był w Halo ale te szmaty olali temat i ani DLC ani nowych map do multi nie dali wiec tez jak rzesze ludzi porzuciłem tego śmiecia. Wakacje bez gier to chyba zieloni są przyzwyczajeni bo u nas bizancjum i serio jedna kończysz i od razu zaczynasz kolejna i to grube tytuły.

Opublikowano

Pożyczyłem od mojego przyjaciela RoziPL Horizona w marcu, ale wciąż go nie odpaliłem, bo wsiąknąłem w bardzo fajnych Strażników Galaktyki, dziękuje Game Passa.

Opublikowano

19 minut temu, Whisker napisał:

Wakacje bez gier to chyba zieloni są przyzwyczajeni bo u nas bizancjum i serio jedna kończysz i od razu zaczynasz kolejna i to grube tytuły.

To jakie teraz gierki będą ogrywane Whisker, jakie to grube tytuły szykuje Sonka na wiosnę i wakacje?

Opublikowano
22 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Pożyczyłem od mojego przyjaciela RoziPL Horizona w marcu, ale wciąż go nie odpaliłem, bo wsiąknąłem w bardzo fajnych Strażników Galaktyki, dziękuje Game Passa.

No nie wiem czy przyjaciel skoro pożycza Ci takie growe gówno :smutas:

Opublikowano

Hehe, mysza specjalnie przetrzymuje aż cena spadnie do poziomu płatków nestle. Będzie płacz przy sprzedaży na olx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.