Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

na nic nie czekamy, bo co miesiac sa swietne gry

Nie kłam, czekacie na 2027 i te mityczne gry jak Fable, czy Perfekt Dark. Phil jak zawsze zagrał Wam na nosie twierdząc, że zbliża się najpotężniejsza generacja w historii Xboxa, zapomniał tylko dodać, że nie mówimy o XSX :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 944 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niebieskie cwele czekają od 2013 i premiery tlou na coś dobrego ;)  od tego czasu kilka generycznych crapów od partaczy z $ony dla 12 letnich casuali którymi jara się tylko MOPŚciu ale i tak nie gra :kaz:

Opublikowano

zaraz lootriver, trek to yomi czy sniper elite 5, a to tylko mala czesc gierek na maj. Dobrze grac na xboxie. Kamilek za rok bedzie gniotł serdelka jak jedna z tych gier trafi do plusa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakie to jest pojebane sprowadzanie wszystkiego do exów. Pomijanie wielu świetnych gier, czy to mniejszych czy zwyczajnie multiplatformowych. Nie ma gier, czekamy kurwa ciągle na jakiegoś exa, nic innego nie ma. 

Wam naprawdę padło na głowy z tym Sony i to mocno. Ile masz tych exów w roku? 3? Ile będziesz grał w to? Z trzy tygodnie? 

A pozostałych pięćdziesiąt weekendów nakurwiacie w multiplatformy, ale wchodzicie tu i liżecie sie po jajach z każdą kolejną grą Sony. Już nawet nie wspominam ze niektórzy nie grali nawet w te gry a piszą elaboraty, ba kurwa niektórzy nie mają konsoli nawet. Walczą w imię huj wie czego. Tacy to z was zagrajmerzy, w dupe jego mać. 

Ja mogę szczerze przyznać np że w zeszłym roku Psychonauts 2 był lepszy od exów MS. Ale wy potraficie kreować rzeczywistość w której są tylko gry ekskluzywne i tylko wy dostąpiliscie zaszczytu zagrania w nie. 

No jednak gry to nie tylko Sony i MS, więc japa tam sekciarze jebane bo naprawdę jak się czyta czasem te spierdoliny teoretyków jebanych to się niedobrze robi 

Opublikowano

Plusik wleci jak się odnowią czysta brudna prawda.

Opublikowano

Żadna prawda tylko upośledzone usprawiedliwianie sobie wydawania 7 bomb rocznie na małe gierki które kosztują  UWAGA! 4 PLN na premiere.

Masz Sonke t masz i exy i te wszystkie gierki którymi się jaracie w comiesięcznym rzucie śmieciary. 

Masz xboxa masz te wszystkie gierki którymi się jaracie w comiesięcznym rzucie śmieciary. 

@Paolo de Vesir wróć bo jednak poziom żenady szybko wyjebał poza skale

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

MOPŚciu zaraz się ugotujesz ze złości :sonkassie:

Przejebane mają te klapy, bez gier, bez grafiki, dymane przy Ryana i Cernego na dwa baty, oszukane, oplute, okradzione z ostatnich groszy i godności zostały tylko wam wspominki o PSX i Walkmanach że 20 lat temu to było :) 

FQ8GrFjXoAAmAaC?format=jpg&name=large

Opublikowano

I pomyśleć że też byłem jak te klapy :/ tyle lat zagrajmerskich zmarnowanych 

Opublikowano

No ale czemu Ty pierdolisz takie glupoty? Ja nawet nie pisałem o GP, tylko ogólnie o grach. Caly czas kręcicie się w kółko, wam jak daunom trzeba powtarzać ze nikt Ci nie każe tego płacić. Możesz sobie wykupić na miesiąc, ograć co chcesz i narka. Jak kto woli. 

Tak, wpada tam dużo małych gier, ale pomijając exy MS na premierę, wlatywaly tam gry o wiele wiele droższe niż 4zl i dobrze o tym wiesz. 

Ale co wam daje takie gadanie dla samego gadania? Nie wiem. Poczekam aż wystartuje Sparkutas i będziecie bronić tego cudownego tworu 

Opublikowano

Dlatego lepiej mieć Sonke niż Xboxa. 

Opublikowano

Gry niezależne po 4 zł na premierę... chciałbym zobaczyć gdzie...

Opublikowano

Xbox. Mówi ci to coś panie random?

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Jakie to jest pojebane sprowadzanie wszystkiego do exów. Pomijanie wielu świetnych gier, czy to mniejszych czy zwyczajnie multiplatformowych. Nie ma gier, czekamy kurwa ciągle na jakiegoś exa, nic innego nie ma. 

Wam naprawdę padło na głowy z tym Sony i to mocno. Ile masz tych exów w roku? 3? Ile będziesz grał w to? Z trzy tygodnie? 

A pozostałych pięćdziesiąt weekendów nakurwiacie w multiplatformy, ale wchodzicie tu i liżecie sie po jajach z każdą kolejną grą Sony. Już nawet nie wspominam ze niektórzy nie grali nawet w te gry a piszą elaboraty, ba kurwa niektórzy nie mają konsoli nawet. Walczą w imię huj wie czego. Tacy to z was zagrajmerzy, w dupe jego mać. 

Ja mogę szczerze przyznać np że w zeszłym roku Psychonauts 2 był lepszy od exów MS. Ale wy potraficie kreować rzeczywistość w której są tylko gry ekskluzywne i tylko wy dostąpiliscie zaszczytu zagrania w nie. 

No jednak gry to nie tylko Sony i MS, więc japa tam sekciarze jebane bo naprawdę jak się czyta czasem te spierdoliny teoretyków jebanych to się niedobrze robi 

Ale wybuchło dupsko :dynia: przez chwilę myślałem, że to sylwester takie strzelanie:kekw:Oj te kompleksy i ból dupy o nadexy na playstation to wspaniały widok:banderas:

471289cde2490c80f60d5e85bcdfb6da.gif

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Skoro multiplatformy są na obu sprzetach, to wiadomo, ze wybiore konsole z lepszymi exami, czyli Sonke :banderas: Elden Ring gra roku, ale w kolejce juz mam Ghostwire, bo uwielbiam japonskie klimaty, potem Horizon 2 i dlc do God of war :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Jakie to jest pojebane, wejść do Console War i pisać, że pojebana jest walka exami :shieeet: Sory to nie forum PC, żebyśmy się napierdalali kto ma lepszą kartę graficzną, albo klawiaturę z podświetleniem LGBT..

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

ale xbox ma lepsze exy

Większość gier z X360 wyszła finalnie na konsole konkurencji :)

Opublikowano

Bożenki jeszcze 2 miesiące i będziecie płakać, że macie sonego w domu. E3 of dreams 2022

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

Jakie to jest pojebane, wejść do Console War i pisać, że pojebana jest walka exami

Napisałem że gry to nie tylko exy, które Microsoft również posiada. Bo przeglądając ten temat od dłuższego czasu, można wywnioskować ze inne gry się nie liczą 

Opublikowano

Drozdu przejechał kijem po kratach i od razu skowyt niebieskich kundli, które eksy na sonkę oglądaja tylko na YT :shieeet:

Dokładnie kwiat niebieskiego robactwa niegrający w gry :sonkassie:

Opublikowano

Jedyny ciekawy eks na ps5 to Returnal. Tyle, że dość niszowy. Reszta to takie typowe bezpieczne średniaki lub rozczarowania jak GT7 na którym bardzo się zawiodłem.

Eksy  dawno przestały być najważniejszym argumentem w walce konsol. Dla mnie Gamepass >>> eksy

Opublikowano

w gamepassie sa najlepsze gry to nic dziwnego

Opublikowano

Śmieją się z Nintendo, Nintendozboczki proszone o dystans

Opublikowano

Dział Bugfielda to chyba największa beka na forum obecenie: ej patrzcie jaki art, jak z fallouta, jak z metro, ten art jest niesamowity, nie te arty są takie sobie, co to będzie?! Szykuje się 100 gb porażki i 50 gb naprawiania szrota przez 2 lata:reggie:

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.