Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Marnowanie zasobów na jakieś nic nie znaczące szczegóły, ja tam wole grac w gry niż photo mode.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 943,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, wojtas011 napisał:

Marnowanie zasobów na jakieś nic nie znaczące szczegóły, ja tam wole grac w gry niż photo mode.

Ale to są szczegóły, prawdziwy pokaz mocy! To jak wyglada zakazany mamut! Czego kurwa nie rozumiesz?

ps. A tak na serio, żadna gra jeszcze nie przebiła tego molocha jakości, żadna!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, że jedyny klaperski ogrywające eksy na sonke wciąż napierdala w Zakazanego Mamuta? :shieeet:

To faktycznie niezła nawałnica eksów na tę plejśmieciarę, ale bądżmy optymistami. W 2026 roku sytuacja ulegnie poprawie.

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

Czy ja dobrze widzę, że jedyny klaperski ogrywające eksy na sonke wciąż napierdala w Zakazanego Mamuta? :shieeet:

To faktycznie niezła nawałnica eksów na tę plejśmieciarę, ale bądżmy optymistami. W 2026 roku sytuacja ulegnie poprawie.

Dawno już wbiłem 100% i nie ogrywam ale przypomniało mi się jak pieką Cię insane detale :D 

Dla porównania:

AD037299-EB27-49AB-8496-C0EC2983DCD0.jpeg

DCA2E4A0-9ED3-4B40-ADCA-AF78F791B0F7.jpeg

Czaicie tą jakość?

Przypominam że w Gearsach nawet nie ma flory 

Opublikowano

Gry AAA od Sony w Plusie? Nie dla niebieskiego kundla to :shieeet: Możecie przestać marzyć, zostaje granie w Tekken 2 :kaz:

Screenshot_20220511-085551.thumb.png.52bf3b3c81bd83e6ff9c5464b68ffb62.png

Edytowane przez dee

Opublikowano

Produkuj gry które na siebie zarobią bo mają wysoką jakość wrzucaj półprodukty do gamepassa za 4 pln miesięcznie.

Nic dziwnego że Beta wydała w pierwszej kolejności Deathloopa i Ghostwire na Sonke, wiedzieli że na swołoczy nie zarobią. 

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że kupiło Bethesde a nie dostali Deathloop? To jakiś nowy poziom ruchania botów serio, konsola widmo

Opublikowano

Nie udawaj debila, wszyscy wiedzą dlaczego tak jest. Microsoft jest honorowy i respektuje wcześniej zawarte umowy nie to co Sony oszukujący graczy z wiarą w generacje. 

Opublikowano
43 minuty temu, dee napisał:

Gry AAA od Sony w Plusie? Nie dla niebieskiego kundla to :shieeet: Możecie przestać marzyć, zostaje granie w Tekken 2 :kaz:

Screenshot_20220511-085551.thumb.png.52bf3b3c81bd83e6ff9c5464b68ffb62.png

Ruchanie niebieskich ameb, przejabene mają niebieskie frajery, gier nie ma, jak wyjdzie coś od partaczy z sorry raz w roku to żółte na meta za trzy i pół bomby :kekw:

Opublikowano
22 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie udawaj debila

Jak Ci to powiedzieć...

Opublikowano
54 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie udawaj debila, wszyscy wiedzą dlaczego tak jest. Microsoft jest honorowy i respektuje wcześniej zawarte umowy nie to co Sony oszukujący graczy z wiarą w generacje. 

Jakby miał honor to wydałby już porty a takie opóźnianie ma związek z Gamepass i tutaj się wszystko kreci

Opublikowano
Just now, Whisker said:

Jakby miał honor to wydałby już porty a takie opóźnianie ma związek z Gamepass i tutaj się wszystko kreci

To umowy o czasowej ekskluzywności na PS skonstruowane jeszcze przed przejęciem Bethesdy. Naprawdę o tym nie wiesz?

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

To umowy o czasowej ekskluzywności na PS skonstruowane jeszcze przed przejęciem Bethesdy. Naprawdę o tym nie wiesz?

On jak rano wstaję, to nie poznaje swojego odbicia w lustrze, a Ty się takie skomplikowane rzeczy pytasz...

Opublikowano

XD Pojedli, popili, pograli w gierki od Bety? To wypierdalać z baru, bo więcej nie będzie XD

Opublikowano

FScqdlYXoAIlZrU?format=jpg&name=large

Uważajcie żeby się nie wyjebać o tego szrota 4.5 bez gier w sklepach  :sonkassie:

Opublikowano

Czaicie nie zagrać w preya 2, new vegas v, evil within 2 i ghostwire tokyo 2 które będzie dobre? O setkach nowych ip nie wspominam :) ale horizon 3 i dlc do gowa już się pichci :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.