Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, PanKamil napisał:

Deebil ma meltdown od trzech dni i tak słabego postingu to jeszcze tu nie widziałem. Posty bez wiary, bez nadziei , bez charakteru, bez przekonania. Upadek, groteska i posiłkowanie się gotowymi szablonami:frog: zamiast wskoczyć do jaskini na 12 miesięcy podjął się niemożliwego czyli broniena tej gonwokonfy będąc totalnej rozsypce psychicznej:kaz: pomyśleć, że zielone deebile nawet nie zapytają się spermera gdzie jest:

-state of decay 3

-awoved

-fable

-perfect dark

-contraband

-everwild

:kaz:

nie ma w co grac do przyszlego roku, to wyładowuje sie tutaj

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

przeciez juz twarde wyparcie w temacie gierki ze to nie jest chujnia tylko takie nowe disco elysium :kekw: oby nie bo znowu sie bedzie polowa forumowiczy musiala zarzekac ze to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek grali

Opublikowano

Właśnie w sieci pojawiły się nowe screeny z pentiment i jeff grubb mówi, że symboliką nawiązują do tego co dostaną boty do grania w przyszłości:obama:

Did Medieval paintings look cartoony because techniques hadn't developed  for realistic portraits and perspective, or was it intentional? - Quora

Opublikowano
20 minut temu, Il Brutto napisał:

przeciez juz twarde wyparcie w temacie gierki ze to nie jest chujnia tylko takie nowe disco elysium :kekw: oby nie bo znowu sie bedzie polowa forumowiczy musiala zarzekac ze to najlepsza gra w jaka kiedykolwiek grali

myslałem, ze to jakis trolling w cw tylko z tym bronieniem xboxa, ale jednak postradali rozumy.

Cytat

No i super. Miał być 2d rpg w stylu disco elysium i będzie. Nie spodziewałem się tylko takiego artstyle. Dobrze, że premiera jeszcze w 2022.

:pawel:

nasrac im do ryja, jeszcze poprosza o wiecej

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Modele aut 1000 lat za gt7 i świecą się jak psu jaja. Teraz wisieńka na torcie

Za przeproszeniem, co ty pyerdolisz? Grałeś w ogóle w GT7? Jakoś żadnego twojego postu w temacie nie widziałem i jestem pewien że nie grałeś. GT7 to może powalczyć z FM7, nowa FM to graficzny niszczator z którym GT7 nie ma kurva żadnych szans.

Ale po co ja to w ogóle pisze do klapka który tworzy teorie o grach których na oczy nie widział. To już chyba tutaj norma wśród niebieskich, nie grałem, nie widziałem ale się wypowiem :dynia:

Jesteście pośmiewiskiem gamingu klapki :sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, knotek napisał:

Za przeproszeniem, co ty pyerdolisz? Grałeś w ogóle w GT7? Jakoś żadnego twojego postu w temacie nie widziałem i jestem pewien że nie grałeś. GT7 to może powalczyć z FM7, nowa FM to graficzny niszczator z którym GT7 nie ma kurva żadnych szans.

Ale po co ja to w ogóle pisze do klapka który tworzy teorie o grach których na oczy nie widział. To już chyba tutaj norma wśród niebieskich, nie grałem, nie widziałem ale się wypowiem :dynia:

Jesteście pośmiewiskiem gamingu klapki :sonkassie:

Ty choć raz odpal GT7 i zobacz jak tam auta wyglądają:shieeet: to jest nieosiągalny poziom dla xśmiecia. Turn 10 to teraz jest zajęte klepaniem fable bo nieudaczniki z playground wydadzą tego swojego crapa za 10 lat:kekw:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale ten knociu jest głupi:xboxssie:

No trudno, właściwie to zawsze chciałem być bezrobotnym przegrywam żyjącym na kasie z zasiłków, siedzącym w CW cały dzień pośmiewiskiem forum przechodzącym gry na YT. Wygrałeś życie lisciu, gratuluję:potter:

Opublikowano
21 minut temu, knotek napisał:

No trudno, właściwie to zawsze chciałem być bezrobotnym przegrywam żyjącym na kasie z zasiłków, siedzącym w CW cały dzień pośmiewiskiem forum przechodzącym gry na YT. Wygrałeś życie lisciu, gratuluję:potter:

Gdy internet wjeżdża za mocno:kekw:

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Gdy internet wjeżdża za mocno:kekw:

Od założenia tematu minęło 586 dni

Kolega lisciu nayebał 3624 posty w tym czasie

To daje ponad 6 postów DZIENNIE, wliczając weekendy, święta, wakacje 

Kwestię komu internet wjechał za mocno wobec powyższego uważam za jednoznacznie rozstrzygniętą xD 

Opublikowano

Kolejne z wielu hobby - lanie botów po ich pustych łbach. No i widzę ze z tobą to będę miał sporo roboty:Coolface:

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Mają szczęscie bo już myślałem, że znowu scamują jak cała xkurwa w 95% swojej działalnosci w grach:nosacz3:

Ale sie zbłaźniłeś:dynia: 

Opublikowano
1 hour ago, knotek said:

Od założenia tematu minęło 586 dni

Kolega lisciu nayebał 3624 posty w tym czasie

To daje ponad 6 postów DZIENNIE, wliczając weekendy, święta, wakacje 

Kwestię komu internet wjechał za mocno wobec powyższego uważam za jednoznacznie rozstrzygniętą xD 

Więcej niż wbija trofeów albo aczików :yao:

Opublikowano

W temacie nowej Forzy widać gdzie jest GT7, generację za, ja wszytsko rozumiem ale klapy miejcie resztę honory i chociaż raz napiszcie jak jest :)

Opublikowano

Nawet nie ma co porównywać graficznie FM8 i GT7 bo gra polyphony nie ma tutaj żadnych szans. 

Opublikowano

Ahahaha, klaperskie zdradzone o świcie, anulować bo przegrany,  KOJIMBO DOBIJA ZDYCHAJĄCĄ PLEJŚMIECIARĘ :shieeet:

Screenshot_20220614-154110.png

Opublikowano
9 minut temu, cotek napisał:

Wstyd

no sprzedał się, co zrobisz, ale nigdy nie byłem jego fanem i tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.