Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, SetoPL napisał:

W Spiderman tego akurat nie ma ;)

Spiderman to pokaz, jebniecie zamiatanie całego xsx wiec warto o nim wspominać i sukcesywnie pokazywać jak zacofana jest konsola ms

Dzisiaj wjeżdża VikingFjord i Daniels na deser a zielone robaki wiecie jak się celebrują swój sprzęt? Zobaczcie takie trunki preferują a że kobiet nie mają to walą gruchę pod wlepe na butli

DAAE5E31-8DF7-45E8-A88B-8CEF75DC182E.jpeg

6669AF99-FD6D-4EA9-9C3E-0C5D71A932A4.jpeg

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Słyszałem jakie to jebniecie, że podludzie je po trzy razy przechodzą, bo TAKA dobra gra, a nie że nie ma nic innego do grania ;)

Opublikowano
Dziwne że u mnie cisza a gram praktycznie cały czas. Dziś dojeżdżam Crasha 4 jak przystało na Sonke i noc będzie leciała w rytmie hardkoru. Grę skończyłem ale mastering na 106% a wy co zielone gnidy? Szkoda że w nic nie gracie
Jak jesteś nastukany za każdym razem jak grasz w te pierdy to nie dziwne że nie słyszysz xD na tv crash a w głowie Popek śpiewa i tak to się kręci życie w tym niebieskim świecie
Opublikowano
26 minut temu, Wesker napisał:

Dziwne że u mnie cisza a gram praktycznie cały czas. Dziś dojeżdżam Crasha 4 jak przystało na Sonke i noc będzie leciała w rytmie hardkoru. Grę skończyłem ale mastering na 106% a wy co zielone gnidy? Szkoda że w nic nie gracie

Chodzi o te gierke we wstecznej która chodzi lepiej na Xboxie? No to niezła nową generacja na tej Sonce

Opublikowano
28 minut temu, Wesker napisał:

Dziwne że u mnie cisza a gram praktycznie cały czas.

sonka próbująca przekonać klapa, że naprawdę jest chinskim gównem

not-listening-gif-poussette-and-the-city

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Chodzi o te gierke we wstecznej która chodzi lepiej na Xboxie? No to niezła nową generacja na tej Sonce

Na xboxie to wywala grę już na menu jak zresztą każdą po godzinie grania. Crash jako maskotka Sony smakuje najlepiej na PlayStation a na emulatorze we wstecznej na Xa to bida z musu

CD6DAF20-822A-416A-A4C0-1F5FBBDE59A7.jpeg

Opublikowano

Łisker jako playboy a jedyną towarzyszką jego marnego żywota jest butelka, ech smutny los klapa. Żeby nam się chłopak z tej radości nie zachlał na śmierć. 

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Łisker jako playboy a jedyną towarzyszką jego marnego żywota jest butelka, ech smutny los klapa. Żeby nam się chłopak z tej radości nie zachlał na śmierć. 

Trunki to tylko celebracja głównego Dania którym jest premiera PlayStation 5 

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

Trunki to tylko celebracja głównego Dania którym jest premiera PlayStation 5 

typie już dawno po premierze, w niezły cug wpadłes

Opublikowano

Dzisiaj prawilnie TLoU 2 i Cuszima jak przystało na konesera. I lepiej pływać w morzu whiskey niż Sea of Thieves. Tak, boty. 

Opublikowano

„Syty , głodnego nigdy nie zrozumie „

yebac boty i xsrake tez yebac yolo!

Opublikowano

Raczej trzeźwy pijanego nie zrozumie, pozdro plejstejszon

Opublikowano

Długo nie trzeba było czekać kiedy Nemesis kumpel Weskera zacznie usprawiedliwiac alkoholizm xd

Opublikowano
17 minut temu, Wojtas1986 napisał:

„Syty , głodnego nigdy nie zrozumie „

yebac boty i xsrake tez yebac yolo!

Plejstejszyn, wyższa kultura gaymingu. 

Opublikowano

nemesis, wesker, alkohol

sad man walking

Opublikowano

Nie ma nic lepszego niż pękające cztery litery xbociarni. Spoko, Halo Infinite już niedługo, za darmo. 

Opublikowano

i to przypominanie że za darmo, jakby to było coś złego dla konsumenta, no ale tak ich sony wytresowało, że jakość to jest wtedy, jak płacisz 350 zł :)

Opublikowano

Halo, Forza, Gearsy

Oby królowały po wsze czasy. Co za wspaniałe serie.

Opublikowano

Weźcie załóżcie jakiś kącik anonimowych alkoholików dla tych biednych klapów. 

Opublikowano
12 minut temu, krzysiekp392 napisał:

i to przypominanie że za darmo, jakby to było coś złego dla konsumenta, no ale tak ich sony wytresowało, że jakość to jest wtedy, jak płacisz 350 zł :)

Pamiętaj też, że speedrunując gierkę i puszczając używkę po weekendzie nie cebuli się tylko tworzy community

Opublikowano

Raczej onionrunning niż speedrunning

Opublikowano

Xboty już zapomniały co to gra w pudełku pewnie. Co ten gejpass wyprawia z umysłem. Wypaczenie. 

Opublikowano

gra w pudełku xD

na chuj mi ten plastik?

a tak, wiem - żeby szybko puścić dalej

tfu

Opublikowano

Pudełko? Boty nie wiedzą co to pudło. Jedyne co to śmietnik za cene harnasia. Smyczpass działa. 

ffbf-c949-4e8d-a05a-8eea7ff3eebf_large.j

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.