Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Bociki zaraz pochowają się do swoich norek z kibelkiem pod TV jakim jest XSX. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć jak szybki net jest w PS5? Na tapet wchodzi do testu TLOU a ściąga się w sekundy, słyszę stad trzaskające dupy popijając najlepsze trunki 

ps, ta oledowa czerń 

F142736B-0313-42F5-812A-EC4C20BEDD8D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Tak zwyczajnie po ludzku boję się o użytkownika Listunio. Nie po raz pierwszy jego krucha psychika w tym temacie pęka niczym adaptacyjne triggery w padzie do PS5. Biedny jeszcze nie dojrzał do wysokich STANDARDÓW tego działu. Kuracja w kąciku smakosza powinna pomóc.

Opublikowano

Czaicie mieć 40+ lat, nie grać w gry, a wchodzić na konsolowe forum, żeby się kłócić z innymi xddd Pewnie zona ci codziennie zjebe robi i tu odreagowujesz.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Aaa ty piszesz o tym screenshocie z anime xddd Człowieku, taki chad jak wojtas, który notabene gra na playstation, ciagle oglada te bajki. WSZYSTKO JEST W NORMIE! Chorzy ludzie i ich japonskie wzorce.

Jeśli to jest dla Ciebie w normie to aż strach pomyśleć co nie jest. :lapka:

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Czaicie mieć 40+ lat, nie grać w gry, a wchodzić na konsolowe forum, żeby się kłócić z innymi xddd Pewnie zona ci codziennie zjebe robi i tu odreagowujesz.

To do mnie?

Opublikowano

Stara gierka już a w sumie dalej robi wrażenie ;)  Wiecie co jest najlepsze ze te bydlaki z zielonego obozu nic nie wrzuca prosto z TV tylko podrasowane screeny z PC bo by się ośmieszyli,. Uwielbiam argumentować w czasie rzeczywistym ;) 

E162C72C-9B7E-4B52-80C5-267AA9D8C08E.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Stara gierka już a w sumie dalej robi wrażenie ;) 

E162C72C-9B7E-4B52-80C5-267AA9D8C08E.jpeg

Tylko na pijanym klapie. :D

Opublikowano
49 minut temu, Lokomotywa napisał:

odpalam metro exodus na pc, najwyższe wszystkie ustawienia, RTX włączony na wysokich, monitor 1440p IPS

i gra wygląda gorzej niż na One X z odpalonym HDR na TV w 4K

Chujowy ipsowy monitor. Podlacz komputer pod Tv i wtedy daj znac...

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu oddal XSX? Jak dla mnie gość jest już spalony.

Nie oddałem. Nie wiem skąd masz takie informacje, pewnie inch mi świenie podkłada - gośc ewidentnie mnie nie lubi.

Czekam aż XsX pokaże "moc". Na razie konsolka do retro grania. 

Opublikowano

Oczywiście, jakie inne atuty ma xsx poza wsteczna? Żadnych.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Zapowiedzieli DAYS GONE NA XSX, dobra oddaje honory

To urocze jak dobrze bawisz się z nemesisem

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

GamePass oczywiście, największa rewolucja w gamingu od czasu przejścia w 3D.

Bzdura, to już psplus/games with gold są większe.

Opublikowano
22 minuty temu, aph napisał:

Oczywiście, jakie inne atuty ma xsx poza wsteczna? Żadnych.

- wsteczna kompatybilność

- Xbox gamepass

- kultura pracy konsoli (najcichsza konsola na świecie)

- moc

- i mówiło technologicznr (VRR, vrs itd.)

- atrakcyjna cena

- szybkość działania (quick resume)

- świetnie wykonany pad

- i zaplecze największej organizacji first party na świecie (23 studia wewnętrzne)

To tak na szybko :)

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

- wsteczna kompatybilność

- Xbox gamepass

- kultura pracy konsoli (najcichsza konsola na świecie)

- moc

- szybkość działania (quick resume)

- i zaplecze największej organizacji first party na świecie (23 studia wewnętrzne)

To tak na szybko :)

Za mało na pierdzące cewki i pada na 4h.

Opublikowano

@ASX cena jest taka sama jak PS5, moc - tutaj rewelacji póki co nie ma, first party - nawet jeśli to trzeba poczekać, bo póki co Halo to kpina, kultura pracy - porównywalnie, wsteczna jak mówiłem itp. 

Szału na xboxie nie ma.

Opublikowano
12 minut temu, aph napisał:

Bzdura, to już psplus/games with gold są większe.

Absolutnie nie. Po raz pierwszy masz tak ogromną bibliotekę z której wybierasz. Plus czy GwG są tak dobre jak aktualny miesiąc, nie mają stałej oferty, rzadko kiedy oferują premiery i są bardzo niepewne. XGP to wyższa klasa usługi - nie tylko oferuje niesamowitą różnorodność za ułamek gry na premierę, ale w dodatku wbrew temu co wieszczą hejterzy tej usługi - sprawia, że ludzie chętniej gry kupują i poszerzają horyzonty. Gaming nie ograniczony platformą. Nie wiem co lepszego można wymyślić.

Następną rewolucją podobnego kalibru będzie już pewnie zespolenie człowieka bezpośrednio z konsolą.

3 minuty temu, aph napisał:

Szału na xboxie nie ma.

Tak po prawdzie to na żadnej nie ma, jest co najwyżej mniej słabo.

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Tak się właśnie bawią fani Xa

https://youtu.be/TtmaxHtRwnU

Ale z ciebie chore bydlę. 

Opublikowano

Jeśli wszystko jest takie same lub porównywalne jak na PS5 to znaczy że na żadnej platformie nie ma szalu na razie. Co jest bliższe prawdy, niezależnie od usilnej propagandy niektórych użytkowników

Opublikowano

Cieszę się Paolo że wreszcie zdecydowałeś się rozmawiać poważniej.

Model abonamentowy nie jest nowinką w branży, póki co nie odgrywa dużej roli w dystrybucji gier, w dodatku puryści z wielu różnych powodów nie zrezygnują z kupowania gier.

Jeśli tak bezrefleksyjnie upraszczasz sobie sprawę, to w swej analizie nigdy daleko się nie posuniesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.