Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Ja prdl to jest jeszcze gorzej niż myślałem. Jeszcze sebixa bym zrozumiał. No i gdzie ta legendarna siłka co się nią chwaliłeś? Co ty tam kijem od mopa zapierdalasz? 

Mopy to ty dokręcasz w kubłach na siłowni :D 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Mopy to ty dokręcasz w kubłach na siłowni :D 

No stary niszczę cię  formą mimo 38 na karku. Mógłbyś co najwyżej z pomponami mi kibicować na treningu. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ale cringe. 

Cringe to jest jak typ nabija się z niepełnosprawnych ale to chyba dla sonowców normalne, cnie? 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

No stary niszczę cię  formą mimo 38 na karku. Mógłbyś co najwyżej z pomponami mi kibicować na treningu. 

I może jeszcze masz choinkę o zapachu kokosowym w maluchu?

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Cringe to jest jak typ nabija się z niepełnosprawnych ale to chyba dla sonowców normalne, cnie? 

Nikt się z Was nie nabija. 

Opublikowano

Lecą bomby za bombami i zamiast kolejne argumenty co do swojej kochanej konsoli to jeden pisze o alkoholizmie, drugi chce zdjęcia swojej formy wysyłać a jeszcze inni piszą o awansie na liderów w swoim obozie :D

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

I może jeszcze masz choinkę o zapachu kokosowym w maluchu?

Już się tak nie gotuj. Myślałem, że jak taki pyskaty to jakiś kozak a tam zwykły Janusz. No ale kompleksy trzeba leczyć alkoholem i pierdoleniem farmazonów. Żałosne. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nikt się z Was nie nabija. 

Też nie dałem rady obejrzeć tego filmiku z weskerem

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Już się tak nie gotuj. Myślałem, że jak taki pyskaty to jakiś kozak a tam zwykły Janusz. No ale kompleksy trzeba leczyć alkoholem i pierdoleniem farmazonów. Żałosne. 

Jeżeli ty uważasz że alkohol służy do leczenia kompleksów to serio Ci stary współczuje, niby 38 lat na karku a jednak zryta bania

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Jeżeli ty uważasz że alkohol służy do leczenia kompleksów to serio Ci stary współczuje, niby 38 lat na karku a jednak zryta bania

W twoim przypadku tak myślę, bo nie nazwiesz dobrą zabawą maniakalne napierdalanie fotek i ich wrzucanie na forum, połączone ze słuchaniem popka i jakimś pijackim bełkotem. Zabawa w chuj. Ale skoro tak uważasz to spoko. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

W twoim przypadku tam myślę, bo nie nazwiesz dobrą zabawą maniakalno napierdalanie fotek i ich wrzucanie na forum, połączone ze słuchaniem popka i jakimś pijackim bełkotem. Zabawa w chuj. Ale skoro tak uważasz to spoko. 

Dystansu troszkę kolego - to jest CW ;) a nie prawdziwe życie ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Dystansu troszkę kolego - to jest CW ;) a nie prawdziwe życie ;) 

Przecież cały czas go mam. ;)

Opublikowano

żebyś ty trzymał dystans od spirytusu to byłoby dobrze

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

żebyś ty trzymał dystans od spirytusu to byłoby dobrze

Sony mi sponsoruje :) wysyłają paczkami

Opublikowano
56 minut temu, Czoperrr napisał:

A więc to jest to słynne chłodzenie cieczą. 

Oo to to :) 

odnośnie sprzedaży PS5 KKW to nie tylko Sony ma mniejszą sprzedaż, w tamtym rejonie w ogóle model się zmienia. Rynki się zmieniają i to widać na tle Europy i USA. A samo Sony niby olewa swój rynek? Serio bo zmienili kółko z Xem? Odnośnie dostępności to wszędzie konsol brakuje, jak rynek się nasyci to sprzedaż znowu złamie wszystkie słupki i znowu będzie na pierwszym miejscu. 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zrobili w końcu pada na normalny rozmiar dłoni i kitajce nie mogą grać 

Opublikowano

Tego asymetrycznego, ciężkiego, z guziczkami jak w zabawce i na baterię? Nie wspomnę o krzyżaku, który nie nadaje się do bijatyk, przez co mało kto gra w bijatyki na Xboxie. Nie, serio podziękuję. Wychowałem się na bijatykach - tych chodzonych i tych 1v1. Xbox nie dla mnie. PlayStation wystarcza kompletnie. Szkoda tylko, że ludzie tak szybko wykupują ;(

Opublikowano

Krzyżak w nowym padzioszku od Xboxa (sam seks, swoją drogą, aż chce się grać trzymając go w rękach :fsg: ) jest bardzo spoko. Tego samego niestety nie da powiedzieć się o plastikowych triggerach, które adaptacyjnie wypierdalają się po miesiącu grania. PlayStation? Raczej PainStation - uszy bolą od cewek, oczy bolą od patrzenia na ten wybryk modern designu (mocno nieudany), ręce bolą od pada, portfel boli od kupowania dlc na 5h za trzy i pół bomby... po co to komu?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek, ale tak serio, dobra? nie czujesz tego że twoja miłość i wieloletnia wierność marce Playstation jest trochę, no jakby to powiedzieć? jednostronna, platoniczna? No bo piszesz że wychowałeś się na mordoklepkach i bijatykach ale kiedy ostatnio Sony dostarczyło ci taki tytuł? Sam już nie pamiętasz, pewnie, bo ostatnimi laty woli skupiać się na cinemtic experience, których (można wywnioskować z profilu na PSN) raczej nie jesteś wielkim fanem - w takim TLOU2 czy w God of War spędziłeś mniej niż jedna godzinę (sic!). Czy nie lepiej byłoby ci (pytam czysto teoretycznie) na platformie gdzie oferuje się wiekszą różnorodnośc i gdzie od czasu do czasu producent konsoli dostarcza tych mordoklepek i bijatyk?

Podobnie z Weskerem - wielkim fanem Residenta, który pluje na xboxa, ale pewnie nie zdaje sobie sprawy że jego guru i idol, ojciec serii RE, Shinji Mikam pracuje obecnie dla Xboxa, w studiu Tango Gameworks, więc na xboxie może nie tylko ogrywać gry z serii Resident Evil w najlepszej konsolowej jakości (co samo w sobie już powinno być powodem do zastanowienia się nad tą konsolą, jeśli jest się fanem tej serii), to jeszcze dodatkowo będzie mógł ogrywać następne gry Mikamiego, prawdopodobnie ekskluzywne dla ekosystemu xboxa, w cenie 4zł (ponieważ trafią też do gamepassa). Więc co tak naprawdę zostanie na Playstation dla fana Residentów poza nostalgią związaną z tym że pewnie pierwszą cześć RE ogrywałeś na szaraczku, a teraz kontynuujesz tę tradycje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.