Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam czasu odpisac bo gram w spiderka ktory podchodzi pod fotorealizm. Narazie

95B7F68C-3A90-457E-84F8-9FFD462E7C83.thumb.jpeg.2b2fe5d2b7fb1a1f28db50a9193fe568.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

Nie mam czasu odpisac bo gram w spiderka ktory podchodzi pod fotorealizm. Narazie

95B7F68C-3A90-457E-84F8-9FFD462E7C83.thumb.jpeg.2b2fe5d2b7fb1a1f28db50a9193fe568.jpeg

Ile masz już godzin wygrane w tym DLC? I co właściwie już w tej grze tam robisz?

Opublikowano

Przynajmniej godzina już lepsza do otwarcia butelki

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Który to promil?

Opublikowano

Hehe bo wiecie. Od wrzesnia to ja kropli plynu nie przyjalem ale dzieki za troske :lapka: 

Pomylily wam sie platformy, przy sonce nie trzeba pic zeby zapomniec o 23 bombach wydanych na solidnej jakosci zadymiarke z grami kiedys tam w przyszlosci bo na sonce przyszlosc mamy juz dzisiaj :cool:

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

Ta skórka :mog: Stan Lee musi się w grobie przewracać. 

Opublikowano

E długo nie pogra, zaraz baterie siądą w padzie. 

Opublikowano

Ale zazdrość bije wow, @schabekogrywaj i wstawiaj fotki, niech sobie popatrzą zielone robaki jak się prezentuje jakość i wygrzew od Marvela. 

4 godziny temu, dee napisał:

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy? Jeśli gra jest kasztanem (vide TLOU2 czy DS) to może dostac milion nagród i wciąz kasztanem pozostanie.  Czy wy aby w swojej marności żywota nie próbujecie się podczepić pod cudzy sukces, "no przegrałem zycie, ale TLOU2 król, dostał nagrodę sołtysa Klapowa Dolnego i 10/10 w ugandyjskim PlayStation Hardcore, więc sukces ND to i MÓJ sukces, jestem wielki"

Typy wyskakujący z takimi grafikami raczej powinni zasięgnąć pomocy psychiatry niż pogrążać się w internetach, taka koleżeńska rada.

Ale odpłynąłeś stary, jak co nam dają. Gry są doceniane i recenzowane od lat, odkąd branża powstała. Możemy być dumni z takich tytułów, w dodatku te gry podobają się większości, nam również bo tez je oceniamy. Skoro każda warstwa to sztos to czemu nie klaskać studiom abym tworzyły kolejne hity na 10/10? Korzystamy tylko my na tym.

ale nie, bo KURWA Tetris GOTY :D

Opublikowano

Schabek powiedz Whiskasowi, żeby przestał Ci robić dobrze, bo musi do Ciebie na forumku pisać.

Opublikowano
1 godzinę temu, bluber napisał:

walczenie gierka ktora jest na steamie xDDDD no to niezla konsola 

btw dobre gierki na ten 2021

339zł za indyka xdddd

Klapy dostaną swojego Recora.

Opublikowano

Returnal - w koncu jakas gra z gameplayem. Szkoda, że się sprzeda marnie i zamkną studio :(

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

Ale zazdrość bije wow, @schabekogrywaj i wstawiaj fotki, niech sobie popatrzą zielone robaki jak się prezentuje jakość i wygrzew od Marvela. 

Fotorealizm wg. schabka

zeszłogeneracyjny Horizon 4 na pierdolonym Xboxie One S z 1.3 terafanka

068a932d 4f7a 4559 ba32 484f4ba69219

kurwa LECZCIE się tam w tym niebieskim szambie

Opublikowano

Jak mistrzowie kodu wydadzą 5 część samochodzików w tym roku, to nie bedzie co zbierać z klapersów

Opublikowano

kurwa te budynki w tle xdddd

ale będzie grane na ps4 :banderas:

Opublikowano

Zastanawiam się co po tylu godzinach można robić w tym Spidermanie? 

Opublikowano

Jaranie sie grafiką w samochodówce. W grze w której tła przemijają im szybciej tym lepiej a najważniejszy jest widok z kokpitu. Co Wam jeszcze do tych pustych łbów przyjdzie to ja nie wiem. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jaranie sie grafiką w samochodówce. W grze w której tła przemijają im szybciej tym lepiej a najważniejszy jest widok z kokpitu. Co Wam jeszcze do tych pustych łbów przyjdzie to ja nie wiem. 

XDDDDDD

Gdyby tak było to właśnie były by braki w grafice bo przecież człowiek nie skupia się na statycznym obrazie, w Horizon gra się głównie na widoku z tylu.

To tak odnośnie Twojego pierdolenia głupot.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 godzinę temu, lpcl napisał:

Jakiego masz taga bo liść chce Ci dopierdolić w gearsach? 

Nagrajcie tylko meczy to forumek sobie obejrzy. 

Już jeden klap miał mieć kiedyś ustawkę z bluberem przed całym forumkiem w PES'a i wiemy jak to się skończyło :kaz:

Opublikowano

Gdzie Ty byłeś liściu, że przegapiłeś reakcje klapów na to jak wychodził patch z deszczem do Drivecluba.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Gdzie Ty byłeś liściu, że przegapiłeś reakcje klapów na to jak wychodził patch z deszczem do Drivecluba.

Na pewno nie w temacie DC.

Opublikowano

Ja tam czekam na Perfect Dark, sama śmietanka światowego Game Devu przy tej gierce pracuje :banderas:

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

068a932d 4f7a 4559 ba32 484f4ba69219

kurwa LECZCIE się tam w tym niebieskim szambie

No niezly kurwa screen ale szkoda ze w dirt 5 (to ta gierka co jest jak forza horizon nie) to wyglada nawet lepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.