Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale z Was łby, mam konsole od premiery to chyba logiczne że już wszystkie exy ograne (suckboy tylko został bo GodFall to nie moja bajka)

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To niezla konsola, ze po tygodniu wszystko ograne. :pawel: 

Dużo gram ;) 

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

a jeszcze więcej chlejesz

Degustuje i celebruje :D

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej robisz dupe z geby czyli klasyczna postawa klapow w tym temacie. Nihil novi.

Bo? Nigdy nie mówiłem że gram tylko w Exy, a te już ograłem wiec nie mam problemu z odpaleniem multi ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Bo? Nigdy nie mówiłem że gram tylko w Exy, a te już ograłem wiec nie mam problemu z odpaleniem multi ;)

To czemu nie masz Xboxa?

Opublikowano

Pewnie dlatego że na xboxie jest tylko wsteczna. Na ps5 jest i wsteczna i nowe gry tylko na ps5. Wybór ekonomicznie oczywisty. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Pewnie dlatego że na xboxie jest tylko wsteczna. Na ps5 jest i wsteczna i nowe gry tylko na ps5. Wybór ekonomicznie oczywisty. 

:dynia:

Opublikowano

Ekonomicznym wyborem byłoby posiadanie gamepassa. Wy frajerzy, my przecież jesteśmy tu, żeby wam uświadomić ile kasy możecie oszczędzić i grać w sztosy! Co za uparte osły, no.

Opublikowano

Jakie nowy gry tylko PS5?

Opublikowano

Może on miał na myśli ze to się Sony opłaca ekonomicznie, ale daliśmy się strollować.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ekonomicznym wyborem byłoby posiadanie gamepassa.

Ekonomicznie nie oznacza taniej. Ekonomicznie - czyli lepiej jakościowo. A lepiej jakościowo  nie równa się gamepass niestety. No chyba że monster train jest tym co się chce ogrywać na konsolach nowej generacji. 

Sam gamepass - spoko ale nie potrzeba do tego konsoli nowej generacji. Wystarczy xbox one i laptop. 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ekonomicznie - czyli lepiej jakościowo

No to raczej cud inżynieryjny MS-u niż małż który nie dość że jest słabszy to jeszcze większy od potężniejszego sprzętu MSu. Oczywiście jak się uprzeć to GoWa2 też będzie można ograć na bazowej żylecie z 2013 albo Gearsy 5 w 720p/30 na medium w grafice na lapku, ale to nie przystoi.

Opublikowano
6 minutes ago, Paolo de Vesir said:

No to raczej cud inżynieryjny MS-u niż małż który nie dość że jest słabszy to jeszcze większy od potężniejszego sprzętu MSu. Oczywiście jak się uprzeć to GoWa2 też będzie można ograć na bazowej żylecie z 2013 albo Gearsy 5 w 720p/30 na medium w grafice na lapku, ale to nie przystoi.

Cudem jest, że wiele gier na małżu chodzi lepiej niż na mocniejszym Xie. 

Opublikowano

Wynika to bardziej z tego, żę MS nie dostarczył jeszcze finalnych narzędzi developerskich niż z tego, że Sony zrobiło jakiś inżynieryjny trick pozwalający przeskoczyć ograniczenia sprzętu. Faktem jest, że XSX jest wyraźnie mocniejszy od konkurencji, nawet jeśłi tego jeszcze nie widać.

Opublikowano

Jakbyć Cirex nie wiedział co chciał paolo powiedzieć:

giphy.gif?cid=ecf05e47u1hkp145k5b05365q9

Opublikowano

Być może Microsoft nie zdążył z narzędziami

... ale też może

- series s i x w jednym narzędziu jest problemem 

- m$ nie potrafi narzędzi

- system uniksowy jest szybszy 

- chłodzenie ps5 robi robotę 

- wydawcom nie zależy na Xie 

Za dwa lata zobaczymy :)

Opublikowano
5 minutes ago, Czoperrr said:

No chłodzeniem PS5 to bym nie wojował

W następnej generacji to będzie standard.

Na bank coś daje, bo na klasycznej paście się konsola wyłącza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.