Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Just now, Michał102 said:

Premium... jeszcze jak! TV HD ready do tego premium wystarczy:pawel:

Lepiej grać w 240p niż oglądać slajdy w 4K.

Opublikowano

A później w tak precyzyjnej grze będą ginąć częściej bo tam i tu przycieło, granie w 35-40 klatkach będzie boleć, oj mocno!

Opublikowano

Kurwa boty znowu headshot w kolano. Ileż można? 

Opublikowano

Smutne. Macie tak słaby angielski, że nawet nie zrozumieliście panów z DF :smutas: Najlepsza wersja na SeXa

Opublikowano

Oglądałem wczoraj materiał dot. black ops i tam mamy ustawienia na medium low na plejstejszynie, więc gadanie o premium można sobie wsadzić. Taki rtx 2070 w dlss (bez w sumie też bo tam niektórych ustawień nie ma tak niskich w opcjach) wciąga go dupą. Taki z PS5 kozak. 

Opublikowano

To jest kwestia oczekiwań. Boty po prostu lubią oglądać zdjęcia z gier dlatego głównie grają na XsX.

Nic dziwnego że doodle wyłapał jakiegoś newsa o ramce do zdjęć. Zdjęcia z hitmana 3 chciał oprawić. 

Opublikowano
42 minuty temu, 20inchDT napisał:

Trzeba uczcić tę wiekopomną chwilę i odpalić w końcu Hitmana 1, którego dostałem z Golda dzieki dobroci króla.

Jak sie posiada jedynke z Golda to beda dostepne poziomy z tej czesci w trojeczce?

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

5 760 000px vs 8 294 400px

Spoko klapy przyzwyczajone do rozmazańców. Demon z tym 1440p to dla nich foto realizm. Kolejna generacja w pseudo 4k.

Opublikowano
Just now, 20inchDT said:

5 760 000px vs 8 294 400px

Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać? 

Xbox przepłacił i nie stać go było na klatki animacji. 

Rozumiem, że 4K nie zawsze jest możliwe, ale rwąca animacja na next genach? Niech Spencer wyp.ierd.ala i nie wraca bez tych narzędzi.

Just now, lpcl said:

Spoko klapy przyzwyczajone do rozmazańców. Demon z tym 1440p to dla nich foto realizm. Kolejna generacja w pseudo 4k.

Boty i tak ślepe, bo przez całą generację nie wiedziały, że dash w 1080p mają. 

Opublikowano

Jak nie widzicie różnicy, to albo zmienić telewizor, albo okulary.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jak nie widzicie różnicy, to albo zmienić telewizor, albo okulary.

Wystarczy się przed graniem najebać i jest żyleta :lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać? 

Xbox przepłacił i nie stać go było na klatki animacji. 

Rozumiem, że 4K nie zawsze jest możliwe, ale rwąca animacja na next genach? Niech Spencer wyp.ierd.ala i nie wraca bez tych narzędzi.

Boty i tak ślepe, bo przez całą generację nie wiedziały, że dash w 1080p mają. 

giphy-21.gif

Opublikowano

Ja nie wiem czemu whiskey się tak cieszy z szybkich loadingow na PS5 skoro nie zdąży sięgnąć po szklankę.

A tak btw. To Spencer jednak jest dobry gość, nie chciał zaorać PS5 w starciu z Series X to wpadł na pomysł ze zrobi tez Series S żeby był dobrym konkurentem dla PS5

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Może ma już wpiętą instalację dożylną i nie musi po nic sięgać 

Pady mają na kablach, to i alkohol też 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
23 minuty temu, C1REX napisał:

Lepiej grać w 240p niż oglądać slajdy w 4K.

Jak masz premium tv a nie Sony bez vrr to slajdów nigdy nie zobaczysz. W AC nie widziałem w hitmanie też nie zobacze. Jak się ma tv HD Ready czy 4 k nie obsługujące vrr albo nie daj boże konsole ps5 to każde rwanie będzie widoczne. A w materiale df mówią że rwie czasem na każdej konsoli. Po to człowiek kupuje premium sprzęt aby grać komfortowo ;). A u Sony tak tv jak i konsola dostaną patch z vrr kiedyś. Kiedy? Nie wiadomo a czy w reklamach przed premierą obiecywali wsparcie tak.... Kłamczuszki. Ja już nie pamiętam co to skaczące klatki od zakupu tv i konsoli.

Opublikowano
38 minut temu, 20inchDT napisał:

Spadki fps w jednym miejscu jednego poziomu, ale 44% więcej pixeli w całej grze > gówno rozmazane na sonce

Nie wierzę, że to przeczytałem. Ale wy boty macie zrytą banię. Zamiast pomstować na Spencera, to godzicie się jak was dymają. Spadki klatek to największe zło, bo psują immersję.

Kolejne CW powinno mieć nazwę: "Plują na was. a wy się cieszycie: Remastered Edition".

Opublikowano

Nawet mnie nie dziwi, że te gamonie bez szkoły, niewolnicy marki, nie potrafią przyswoić sobie prostego w sumie artykułu z DF :reggie:

A sytuacja wygląda tak, że PS5 już zaczyna ssać pałkę, a nowa generacja nawet sie nie zaczęła w sumie.

OK, to ten moment by Yeti i Whisker wkleili grafikę z nagrodami jakie zdobyły gry na PS4 :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

szkoda tylko, że w tego Hitmana zagrają z 2 osoby, ja i @Voytec :( 

Ja też zagram, jak wyjdzie na Steam. :lapka: 

Opublikowano

Patch 1.1 i znów na XSX będzie i grafika i rozdzielczość i framerate. Z dnia na dzień sonka coraz mniej wartościowa i potwierdza się scenariusz „XSX do gier, PS5 na koniec generacji dla 3 exów”.

A to wszystko przed premierą finałowych narzędzi, śmieszne klapy rozrzucone znów jak gowno po polu. :)

Opublikowano

44%

Tyle nawet whisker nie wypija w sobotę

Opublikowano

Oni nawet nie wiedzą co to vrr bo grają na odbiornikach HD ready koniecznie Sony Bravia...

Ja zagram po medium bo Spencer za dużo dorzuca dobroci i nie nadążam ale Hitman 3 wpadnie w lutym. 

Opublikowano

Czy gry na PS4 zdobyły może jakieś nagrody?

Może ktoś  grafiką poratuje, która by ładnie wszytsko wyjaśniła?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.