Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie ma gier Sony, które nie spełniły oczekiwań :reggie:

The Order 1886, Killzone Shadow Fall, Knacki, Days Gone, Driveclub, Gran Turismo Sport itd.

Ale z drugiej strony jak ktoś jest jebanym klapem to może te gry spełniały jego niskie oczekiwania.

Nie ma na konsolach lepszego simcade. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jak rwałeś rzepe w AC  to Cie naszła ta złota myśl?:nosacz:

Jak mi twoja stara rwała rzepe to mnie ta myśl naszła złota.

Opublikowano
2 minuty temu, japco napisał:

Nie ma na konsolach lepszego simcade. 

czego kurwa?

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

czego kurwa?

podróbki forzy

to akurat racja, lepszej podróbki forzy motorsport nie ma

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

Jak mi twoja stara rwała rzepe to mnie ta myśl naszła złota.

To nie moja stara tylko brudna tirówka w lesie po 4 pln przed podwyżka.

17 minut temu, schabek napisał:

Przeciez tam polowa tych mapetow to napierdala po kryjomu na ps4 tylko sie nie przyznaje XD 

XD hipsterzy kurwa od siedmiu boleści, 

Opublikowano

brudna tirówka w lesie po 4 pln przed podwyżka.

odważne słowa jak na syna swojej matki

Opublikowano

Aaaa, Ty moją matke obrażasz? 

Opublikowano
43 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nie ma gier Sony, które nie spełniły oczekiwań :reggie:

The Order 1886, Killzone Shadow Fall, Knacki, Days Gone, Driveclub, Gran Turismo Sport itd.

Plus Ucharted 4 - syndrom demonstracji z dżipem gdzie myślałeś, że cala gra będzie tak fajna, Uncharted zaginione dziewictwo -  gdzie dwie sraki szukają swego dziewictwa, które zgubiły  w wieku 15 lat, Spajder złom jechany na autopilocie Man - skocz, naciśnij, obejrzyj, skipnij i idz na obiad do jebnietaj ciotki i wyżal się jak ciota, God of war - symulator ojca małego niedorozwoja, którego trzeba niańczyć w świecie zrobionym na jedno kopyto, Ghost  of Srushima - samurajski pachoł, przynieś, podaj, pozamiataj i wyprowadz konia na spacer, Rimejk Ratcheta - wykastrowany do granic możliwości ładny syf robiący z fanów oryginału frajerów, Death Sranding - większe emocje mam jak biorę paczkę i idę na pocztę ją wysłać, The last of kwas 2 - symulator feminizmu w malowniczym świecie  gdzie te silne sraki terminatory zostały by poskładane już na samym początku apokalipsy - itp bulshit.

Niestety na PS5 i Xkloca przewiduje podobne sztosy dla prawdziwych graczy, gdzie może z 5 - 7 gier będzie naprawdę wartych ogrania i tyle w temacie. Kurwa nawet nintendo w zapaści z tymi swoimi sztosiwami na pół gwizdka robionymi po taniości.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Aaaa, Ty moją matke obrażasz? 

Nawet przez myśl by mi coś takiego nie przeszło.

Opublikowano

Fajnie było jak Cie tu nie było. 

Opublikowano

o właśnie zapomniałem jeszcze o U4 XD

symulator chodzenia po krzakach i podziwiania kwadratowych pomidorów

no ale kurwa od pana sonki, więc i tak powiedzą że gotg, 200zł nie ma problemu, a i 250zł się znajdzie, a nawet 289zł proszę pana

Opublikowano

Dlaczego użytkownicy konsoli Paystation 5 są tak bardzo niesympatyczni?

Opublikowano

donatello jest ciepły

jak to zrozumiecie to wasza sprawa

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

w sumie GOW’a z tymi swoimi „bossami” też bym mógłbym podpiąć, ale to byłoby zwykłe czepialstwo, przykładów jest aż nadto

god of war? kuuurwa, rozwleczona historia aka prolog, rudy gówniak, 2 bossów na całą grę i trolle w różnych kolorach co chwilę :pawel: 

Opublikowano

Użytkownicy playstattion sa bardzo przyjaznymi osobami. We właściwych tematach służa sobie pomocą i potrafią wspólnie rozmawiać.

W żadnym wypadku nie plują jadem na innych z powodu kompleksów wynikających z tego że na ich konsoli nie ma gier. 

maxresdefault.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Chyba jesteś niepoważny. To klapy nawet w temacie o pogodzie potrafią robić CW i mają problem z tym, że ktoś lubi grać na Xboxie. Ja mam szczerze wywalone na czym kto gra.

Opublikowano

Ja sobie pykam na Xboxie, PlayStation i czasami Switchu, akurat tam gdzie jest interesujący mnie tytuł. Czy to eks czy taki w najlepszej konsolowej jakości, a klapy tak będą przeinaczać rzeczywistości byle racjonalizować sobie granie tylko na plejstejszyn

Opublikowano

granie tylko na playstation? no miałem tak przez chwilę w 2009 roku, ale po przejściu uncharted 1 i uncharted 2 nie było już w co tam grać i tak zostało do dzisiaj

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

naczelny bot mazzeo regularnie preorderujacy exy sony. Takie sa fakty. Zwykli hipokryci, cale gejmingowe zycie w rozkroku.

po prostu nikt normalny nie ogranicza się do jednej platformy jebany debilu

Opublikowano

Takie tam u Sony:

• kontrolery z PS4 nie działają na PS5 (i odwrotnie)
  • nadal brak wsparcia dla 1440p oraz VRR
  • gniazdo na dodatkową pamięć wziąż jest bezużytecznie (wbudowanej jest tyle co kot napłakał)
  • toksyczna społeczność, która broniła Sony po decyzji podniesienia cen gier (ZA JAKOŚĆ SIĘ PŁACI XD), i to wczasach kryzysu którego firmy growe mają rekordowe zyski
  • premiera widmo, a konsolę można jedynie dorwać od handlarza janusza za 2x wyższą cenę
  • jakieś problemy z cewkami bo konsola jest dziadowsko zrobiona

Złote czasy fana PS.

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

Kontrolery z PS4 działają normalnie na PS5, przecież tylko tak moga ludzie z VRu korzystać.

Wsparcie dla 1440p? A który mamy rok?

Z dostępnością trudno, bo każdy ta konsole chce. To nie Xbox, gdzie 4 generacje czytamy o tym jak MS inwestuje w twórców :teehee:

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Kontrolery z PS4 działają normalnie na PS5, przecież tylko tak moga ludzie z VRu korzystać.

nie działają normalnie, tylko działają tylko z grami na ps4, z grami na ps5 nie działają bo nie i chuj :dynia: 

Opublikowano

Pewnie miał na mysli, że działają tylko w grach z PS4. 

Opublikowano

to niech pisze co miał na myśli a nie takie robienie kurwy z logiki :[ 

to są poważne sprawy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.