Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, maciucha napisał:

No bardzo grzeczny piesek. Normalnie dałbym ci smakołyka za takie piękne aportowanie.

Puk puk

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Żenada. Przestań pisać człowieku.

Jeszcze smutniejsi są bywalcy cw w temacie z ankietą na grę roku.

Opublikowano

Jak myślicie ile miesięcy Whisker będzie wrzucał zdjecia z 30 minutowego dema Residenta?

Przypominam że screeny z 5h DLC wrzucał tu 2 miesiące

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Jak myślicie ile miesięcy Whisker będzie wrzucał zdjecia z 30 minutowego dema Residenta?

Przypominam że screeny z 5h DLC wrzucał tu 2 miesiące

Kurwa, jakie 5 godzin? Co to Speedrun? Robiłem w tej grze 100% i już nie pierdol serio, powtarzanie ze 5 godzin gra zajmuje to zakłamanie rzeczywistości serio :/ otwarty świat kolego ma to do siebie ze po zakończeniu wątku głównego można jeszcze wiele innych rzeczy porobić a że jakość jest świetna to aż się chce - MARVEL dostarczył i tyle. W grę dawno nie gram ale szanuje mocno bo dostarczyła konkretne wrażenia prosto na premierę PS5 a Tobie co XSX dał? Wsteczna? Proszę Cię, 

ANI JEDNEJ GRY NA PREMIERĘ, to precedens w historii premier konsol! 

4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Żenada. Przestań pisać człowieku.

Jeszcze smutniejsi są bywalcy cw w temacie z ankietą na grę roku.

Gra roku już została wybrana i tak, wyszła na konsoli Sony jak co roku i co roku ;) 

Opublikowano

Ale dziś słaby poziom, zazwyczaj jak się z tymi niebieskimi małpami pogrywalo to był ubaw, dziś jakoś jak by ktoś im żarcia nie dał w cyrku.

Opublikowano
12 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale dziś słaby poziom, zazwyczaj jak się z tymi niebieskimi małpami pogrywalo to był ubaw, dziś jakoś jak by ktoś im żarcia nie dał w cyrku.

Żenada bije z Twojego komentarza, chciałeś zabłysnąć a jak zwykle przegrany. Wkurwiacie się jak zaglądajcie w działy PS5 i patrzycie jak ten produkt jest pożądany a Wasz plastik leży i kulawy chuj by nie go nie chciał bo liczył na blockbustery a dostał chuja do dupy. Jedynie ratuje gamepass ale to taka forma „dej pan co masz” bo jestem pozbawiony wyboru, nie mam czasu, pracuje na magazynie 24/7 wiec dej Panie a ja każde pieniążki dożywotnio przeleje i moja rodzina też. 

Kurwa tylko się cieszyć że jesteście anty szczpionkowcami bo boicie się czipa od MS z dożywotnim GP

W ogóle co za czasy, jaranie się abonamentem na gry, zezwierzęcenie totalne i gdzie tu bycie graczem? Frajerem raczej wykorzystywanym przez korpo. Dojenie 100% a po upływie kilku lat konsola na śmietnik, ani gier ani historii, wyjebani jak zużyty kondon

Szkoda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Agresja u dyżurnego pijaka silna dzisiaj, widzę, że jeszcze na trzeźwo.

Opublikowano

btw. słyszeliście o tym, że robi się reimagining KOTOR'a? Podobno nie dla klapersów :xboss:I to jest powód do zwalenia gruchy, a nie final 7.

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Agresja u dyżurnego pijaka silna dzisiaj, widzę, że jeszcze na trzeźwo

jaka agresja, prawda i fakty tylko  

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

btw. słyszeliście o tym, że robi się reimagining KOTOR'a? Podobno nie dla klapersów :xboss:I to jest powód do zwalenia gruchy, a nie final 7.

Walą gruchę ale na RE8 słyszałeś? Wyszło demo tylko ekskluzif for PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Na PS5 rozpusta a na Xa? Oczekiwanie na Medium z oceną 6/10

EE070304-7757-4BAB-8AE4-7612BFA2EFE4.jpeg

Sam się pierdolnij w czolo

Typiara ze zdjęcia, ma błędny wzrok, ślinotok, nadmierne pobudzona, pewnie nadużywa też alkoholu, bo chyba się obrzygała. Normalne objawy dla klapa ad 2021, po całonocnej sesji w pajonka, w akompaniamencie pierdzących cewek i rozładowującego się pada. 

Ta dusza, ta magia, oszalałem, włączcie mi króla albanii. 

Opublikowano

Ale bym Wam najebal wszystkim botom w online, czy w BF czy Codzie, wjechalbym jak dzik w sosnę i rozjebal na pasztet.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Walą gruchę ale na RE8

Racja, walą gruchę do kotora, a spust leci na re8 w wersji na playstation

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Typiara ze zdjęcia, ma błędny wzrok, ślinotok, nadmierne pobudzona, pewnie nadużywa też alkoholu, bo chyba się obrzygała. Normalne objawy dla klapa ad 2021, po całonocnej sesji w pajonka, w akompaniamencie pierdzących cewek i rozładowującego się pada. 

Ta dusza, ta magia, oszalałem, włączcie mi króla albanii. 

Laska niczego sobie, ty to pewnie czekasz do ślubu z ruchaniem co? Bo masz zakaz i do wypełnienia 10 przykazań. A później w przyszłości? Wózek pchany z teściowa w parku, wystający brzuch i spuszczona głowa TAKI OTO WIDOK BOTA!

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Racja, walą gruchę do kotora, a spust leci na re8 w wersji na playstation

Aha walisz gruchę do Star Wars, Ok rozumiem :D 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Laska niczego sobie, ty to pewnie czekasz do ślubu z ruchaniem co? Bo masz zakaz i do wypełnienia 10 przykazań. A później w przyszłości? Wózek pchany z teściowa w parku, wystający brzuch i spuszczona głowa TAKI OTO WIDOK BOTA!

Aha walisz gruchę do Star Wars, Ok rozumiem :D 

Do żeniaczki mi nie spieszno, boję się tylko, że spłodzę takiego klauna jak ty i będzie obciach. 

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Ale bym Wam najebal wszystkim botom w online, czy w BF czy Codzie, wjechalbym jak dzik w sosnę i rozjebal na pasztet.

Szkoda, że nie w jakiegoś sony exclusive FPP. A nie czekaj, nie ma takiego na rynku. 

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

jaki klap w morde jebany

cod i bf XDDDDDD

ja pjerdole patrzcie jaki klapers XDDD

Opublikowano

Przwciez to typowy target według Sony

- Fifa

- Cod

- cinematic experience 

- Fortnite

A plują się jak gimby na przerwie przez okno do przechodniów.

Nawet mi ich nie żal

Opublikowano

Niezły cringe. Nazwany "pijakiem" Wesker rozyebał boty w kwadrans tak że nie wiedzą co się dzieje.

Jeden jebie posty sam pod sobą, drugi tylko potrafi powiedzieć "ae ebany klapers" a trzeci wychodzi z tym samym onelinerem co zawsze tylko teraz OD MYŚLNIIKÓW. 

Może sami zacznijcie coś pić to pissdy ogarniecie. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

wesker i liściu w tag teamie, no niezła banda chuja

myślę że razem mają tyle punktów iq co ta ich jebana plejkurwa 5 wyciąga klatek w demku residenta :dynia: 

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

wesker i liściu w tag teamie, no niezła banda chuja

myślę że razem mają tyle punktów iq co ta ich jebana plejkurwa 5 wyciąga klatek w demku residenta :dynia: 

to i tak więcej iq niż u twojej starej:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Niezły cringe. Nazwany "pijakiem" Wesker rozyebał boty w kwadrans tak że nie wiedzą co się dzieje.

Jeden jebie posty sam pod sobą, drugi tylko potrafi powiedzieć "ae ebany klapers" a trzeci wychodzi z tym samym onelinerem co zawsze tylko teraz OD MYŚLNIIKÓW. 

Może sami zacznijcie coś pić to pissdy ogarniecie. 

Jedyne co łisker może rozjebać to łeb jak najebany potknie się o butelkę albo o kabel od dualsrense po 4 godzinnej sesji. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Fajnie by było gdybyście trochę przyhamowali z rynsztokiem bo nawet cw miało jakiś styl.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Akurat grać po pijaku w PlayStation jest mega lipnie. :frog:

Człowiek stresuje się tylko i zastanawia czy tak dobrze wypił, czy już pad zaczął dryfować.:yao:

Opublikowano

Jak myślicie, kiedy Whisker wykorkuje na zawał przy odpalonym forumku? :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.