Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, maciucha napisał:

No bardzo grzeczny piesek. Normalnie dałbym ci smakołyka za takie piękne aportowanie.

Puk puk

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Żenada. Przestań pisać człowieku.

Jeszcze smutniejsi są bywalcy cw w temacie z ankietą na grę roku.

Opublikowano

Jak myślicie ile miesięcy Whisker będzie wrzucał zdjecia z 30 minutowego dema Residenta?

Przypominam że screeny z 5h DLC wrzucał tu 2 miesiące

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Jak myślicie ile miesięcy Whisker będzie wrzucał zdjecia z 30 minutowego dema Residenta?

Przypominam że screeny z 5h DLC wrzucał tu 2 miesiące

Kurwa, jakie 5 godzin? Co to Speedrun? Robiłem w tej grze 100% i już nie pierdol serio, powtarzanie ze 5 godzin gra zajmuje to zakłamanie rzeczywistości serio :/ otwarty świat kolego ma to do siebie ze po zakończeniu wątku głównego można jeszcze wiele innych rzeczy porobić a że jakość jest świetna to aż się chce - MARVEL dostarczył i tyle. W grę dawno nie gram ale szanuje mocno bo dostarczyła konkretne wrażenia prosto na premierę PS5 a Tobie co XSX dał? Wsteczna? Proszę Cię, 

ANI JEDNEJ GRY NA PREMIERĘ, to precedens w historii premier konsol! 

4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Żenada. Przestań pisać człowieku.

Jeszcze smutniejsi są bywalcy cw w temacie z ankietą na grę roku.

Gra roku już została wybrana i tak, wyszła na konsoli Sony jak co roku i co roku ;) 

Opublikowano

Ale dziś słaby poziom, zazwyczaj jak się z tymi niebieskimi małpami pogrywalo to był ubaw, dziś jakoś jak by ktoś im żarcia nie dał w cyrku.

Opublikowano
12 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale dziś słaby poziom, zazwyczaj jak się z tymi niebieskimi małpami pogrywalo to był ubaw, dziś jakoś jak by ktoś im żarcia nie dał w cyrku.

Żenada bije z Twojego komentarza, chciałeś zabłysnąć a jak zwykle przegrany. Wkurwiacie się jak zaglądajcie w działy PS5 i patrzycie jak ten produkt jest pożądany a Wasz plastik leży i kulawy chuj by nie go nie chciał bo liczył na blockbustery a dostał chuja do dupy. Jedynie ratuje gamepass ale to taka forma „dej pan co masz” bo jestem pozbawiony wyboru, nie mam czasu, pracuje na magazynie 24/7 wiec dej Panie a ja każde pieniążki dożywotnio przeleje i moja rodzina też. 

Kurwa tylko się cieszyć że jesteście anty szczpionkowcami bo boicie się czipa od MS z dożywotnim GP

W ogóle co za czasy, jaranie się abonamentem na gry, zezwierzęcenie totalne i gdzie tu bycie graczem? Frajerem raczej wykorzystywanym przez korpo. Dojenie 100% a po upływie kilku lat konsola na śmietnik, ani gier ani historii, wyjebani jak zużyty kondon

Szkoda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Agresja u dyżurnego pijaka silna dzisiaj, widzę, że jeszcze na trzeźwo.

Opublikowano

btw. słyszeliście o tym, że robi się reimagining KOTOR'a? Podobno nie dla klapersów :xboss:I to jest powód do zwalenia gruchy, a nie final 7.

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Agresja u dyżurnego pijaka silna dzisiaj, widzę, że jeszcze na trzeźwo

jaka agresja, prawda i fakty tylko  

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

btw. słyszeliście o tym, że robi się reimagining KOTOR'a? Podobno nie dla klapersów :xboss:I to jest powód do zwalenia gruchy, a nie final 7.

Walą gruchę ale na RE8 słyszałeś? Wyszło demo tylko ekskluzif for PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Na PS5 rozpusta a na Xa? Oczekiwanie na Medium z oceną 6/10

EE070304-7757-4BAB-8AE4-7612BFA2EFE4.jpeg

Sam się pierdolnij w czolo

Typiara ze zdjęcia, ma błędny wzrok, ślinotok, nadmierne pobudzona, pewnie nadużywa też alkoholu, bo chyba się obrzygała. Normalne objawy dla klapa ad 2021, po całonocnej sesji w pajonka, w akompaniamencie pierdzących cewek i rozładowującego się pada. 

Ta dusza, ta magia, oszalałem, włączcie mi króla albanii. 

Opublikowano

Ale bym Wam najebal wszystkim botom w online, czy w BF czy Codzie, wjechalbym jak dzik w sosnę i rozjebal na pasztet.

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Walą gruchę ale na RE8

Racja, walą gruchę do kotora, a spust leci na re8 w wersji na playstation

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Typiara ze zdjęcia, ma błędny wzrok, ślinotok, nadmierne pobudzona, pewnie nadużywa też alkoholu, bo chyba się obrzygała. Normalne objawy dla klapa ad 2021, po całonocnej sesji w pajonka, w akompaniamencie pierdzących cewek i rozładowującego się pada. 

Ta dusza, ta magia, oszalałem, włączcie mi króla albanii. 

Laska niczego sobie, ty to pewnie czekasz do ślubu z ruchaniem co? Bo masz zakaz i do wypełnienia 10 przykazań. A później w przyszłości? Wózek pchany z teściowa w parku, wystający brzuch i spuszczona głowa TAKI OTO WIDOK BOTA!

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Racja, walą gruchę do kotora, a spust leci na re8 w wersji na playstation

Aha walisz gruchę do Star Wars, Ok rozumiem :D 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Laska niczego sobie, ty to pewnie czekasz do ślubu z ruchaniem co? Bo masz zakaz i do wypełnienia 10 przykazań. A później w przyszłości? Wózek pchany z teściowa w parku, wystający brzuch i spuszczona głowa TAKI OTO WIDOK BOTA!

Aha walisz gruchę do Star Wars, Ok rozumiem :D 

Do żeniaczki mi nie spieszno, boję się tylko, że spłodzę takiego klauna jak ty i będzie obciach. 

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Ale bym Wam najebal wszystkim botom w online, czy w BF czy Codzie, wjechalbym jak dzik w sosnę i rozjebal na pasztet.

Szkoda, że nie w jakiegoś sony exclusive FPP. A nie czekaj, nie ma takiego na rynku. 

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

jaki klap w morde jebany

cod i bf XDDDDDD

ja pjerdole patrzcie jaki klapers XDDD

Opublikowano

Przwciez to typowy target według Sony

- Fifa

- Cod

- cinematic experience 

- Fortnite

A plują się jak gimby na przerwie przez okno do przechodniów.

Nawet mi ich nie żal

Opublikowano

Niezły cringe. Nazwany "pijakiem" Wesker rozyebał boty w kwadrans tak że nie wiedzą co się dzieje.

Jeden jebie posty sam pod sobą, drugi tylko potrafi powiedzieć "ae ebany klapers" a trzeci wychodzi z tym samym onelinerem co zawsze tylko teraz OD MYŚLNIIKÓW. 

Może sami zacznijcie coś pić to pissdy ogarniecie. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

wesker i liściu w tag teamie, no niezła banda chuja

myślę że razem mają tyle punktów iq co ta ich jebana plejkurwa 5 wyciąga klatek w demku residenta :dynia: 

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

wesker i liściu w tag teamie, no niezła banda chuja

myślę że razem mają tyle punktów iq co ta ich jebana plejkurwa 5 wyciąga klatek w demku residenta :dynia: 

to i tak więcej iq niż u twojej starej:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Niezły cringe. Nazwany "pijakiem" Wesker rozyebał boty w kwadrans tak że nie wiedzą co się dzieje.

Jeden jebie posty sam pod sobą, drugi tylko potrafi powiedzieć "ae ebany klapers" a trzeci wychodzi z tym samym onelinerem co zawsze tylko teraz OD MYŚLNIIKÓW. 

Może sami zacznijcie coś pić to pissdy ogarniecie. 

Jedyne co łisker może rozjebać to łeb jak najebany potknie się o butelkę albo o kabel od dualsrense po 4 godzinnej sesji. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Fajnie by było gdybyście trochę przyhamowali z rynsztokiem bo nawet cw miało jakiś styl.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Akurat grać po pijaku w PlayStation jest mega lipnie. :frog:

Człowiek stresuje się tylko i zastanawia czy tak dobrze wypił, czy już pad zaczął dryfować.:yao:

Opublikowano

Jak myślicie, kiedy Whisker wykorkuje na zawał przy odpalonym forumku? :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.