Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 983,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

z tym BT jest akurat loteria i dużo zależy od modułu w telefonie czy komputerze

asus bt400, polecam, wszystko śmiga

Opublikowano

Ja przycebuliłem i niestety loteria - w takim Ori śmigało jak złoto, ale w Death Stranding (Steam) już była tragedia i lagi jak w RDR2 na konsoli.

Generalnie i tak korzystanie z pada przez BT skreśla brak dzwięku przez jacka i wibracji. Tylko oryginalny adapter.

Opublikowano

Kolega ma jakiegos gamingowego Acera, doradzilem mu ze w cenie pada do PC kupi sobie uzywanego Xboxa z padem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

On juz tego lapka ma kilka lat, wiadomka ze w 2021 kupno PC to tak srednio bym powiedzial.

Opublikowano

Czy istnieje większy obciach niż gejmingowe akcesoria do PC?

Nie sądzę :notbad:

Opublikowano

pierdzący szrot playstation5, ale poza tym faktycznie żenada

Opublikowano

W Irlandii ludzie czekają dalej na PS5 pre ordery złożone we wrześniu/październiku xD

1BC4E241-07AC-4DAF-AD01-98D590E25821.jpeg

Opublikowano

Może to wynikać z tego że Sony koncentruje się teraz na największym rynku, czyli USA (gdzie też xbox jest też najsilniejszy) i to właśnie  tam dostarcza teraz największą ilość konsol. A pozostałe regiony w tym Europa czy nawet Japonia (przecież ojczyzna playstation) dostaje jakieś ochłapy wzgledem ameryki. 

Opublikowano

W obliczu takiego zapotrzebowania na konsole jestem ciekaw jak zarząd MS pluje sobie w brodę ze nie wystawili Xboxow za spokojnie 100-150€ więcej a jak mocno zarząd Sony jest wkurzony na MS z tego powodu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No patrząc na suche dane to Europa jako całość jest największym rynkiem jesli chodzi o konsole stacjonarne. USA chyba całościowo licząc PC + mobile. Gdzieś już była dyskusja w tym temacie na forum z danymi. 

USA ma tą przewagę ,że jest to jeden kraj a w Europie trzeba mieć struktury w danym kraju co kosztuje masę hajsu. Dlatego wydaje mi się ,że tam najłatwiej celować na początek. Europa od czasów PS1 jest obstawiona przez Sony a Japonia od zawsze przez Nintendo. Kiedyś w Europie królowała Sega, na MD nawet w polsce poczatkiem lat 90 można było bez problemu kupować nowe gry :) coś o tym wiem bo sam wydawałem pieniądze od babci na 16 bitowe hity. Za jedną grę dałem 250 zł, w rodzinie to było szokiem jak na 1995 xd

Opublikowano

Sony pewnie myśli o dominacji w USA, ale raczej się na to już nie zapowiada, bo są pizdami z tą ich pożal się boże pierdząca konsolą. 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W końcu świadczą o tym napisy PL w grach. xddd

Przeciez o napisy w gierkach to najglosniej placza xsmieciarze. Kupuja gierki w brazylii a w komentarzach JAK MAM ZROZUMIEC FABULE W FORZIE ;((((((((

Jednak wydaje mi sie ze okradanie swojego pana spencera nie ma raczej na to az takiego wplywu w sumie. Bardziej chodzi o to ze nie ma czego przekladac na inne jezyki bo gry na xsmiecia to kurwy bez fabuly i gameplayu

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

No patrząc na suche dane to Europa jako całość jest największym rynkiem jesli chodzi o konsole stacjonarne. USA chyba całościowo licząc PC + mobile. Gdzieś już była dyskusja w tym temacie na forum z danymi. 

USA ma tą przewagę ,że jest to jeden kraj a w Europie trzeba mieć struktury w danym kraju co kosztuje masę hajsu. Dlatego wydaje mi się ,że tam najłatwiej celować na początek. Europa od czasów PS1 jest obstawiona przez Sony a Japonia od zawsze przez Nintendo. Kiedyś w Europie królowała Sega, na MD nawet w polsce poczatkiem lat 90 można było bez problemu kupować nowe gry :) coś o tym wiem bo sam wydawałem pieniądze od babci na 16 bitowe hity. Za jedną grę dałem 250 zł, w rodzinie to było szokiem jak na 1995 xd

Na ps one kosztowały coś ok 180 zeta z tego co pamiętam, sam miałem jedną, potem drugą i wymieniałem, kuzyn też miał, więc z gierkami problemu nie było. Nawet nigdy nie przerobiłem, bałem się, że napęd mi pierdyknie. Nawet nie pamiętam kiedy zaczęli je przerabiać ale chyba dosyć wcześnie, z rok po premierze? Ale fakt cena za gierki wtedy niemal zaporowa w pl. 

Opublikowano

Lepsza pięrdzaca konsola ale z grami niż Halo: Nieskończoność i The Średni. W obydwu przypadkach nazwa jest określeniem. (zapożyczone)

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Przeciez o napisy w gierkach to najglosniej placza xsmieciarze. Kupuja gierki w brazylii a w komentarzach JAK MAM ZROZUMIEC FABULE W FORZIE ;((((((((

Jednak wydaje mi sie ze okradanie swojego pana spencera nie ma raczej na to az takiego wplywu w sumie. Bardziej chodzi o to ze nie ma czego przekladac na inne jezyki bo gry na xsmiecia to kurwy bez fabuly i gameplayu

Tak, tak gierki z Brazylii na xboxie tylko po portugalsku, jeszcze w odmianie brazylijskiej. Co za męczarnia i okradanie. Lepiej przejść w weekend i opierdolić, wtedy daje się zarobić sonce. 

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

To są dopiero xśmietniki właśnie. Wymagania z kosmosu, a u źródła nie kupują tylko cebulują hah. Biedne xśmiecie.

Co jest tym źródłem? 40 mln rynek januszy z wypalonym od pokoleń znamieniem plejstejszyn jak jacyś niewolnicy na polu bawełny czy luzaccy Latynosi w liczbie 150 mln? 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Tak, tak gierki z Brazylii na xboxie tylko po portugalsku, jeszcze w odmianie brazylijskiej. Co za męczarnia i okradanie. Lepiej przejść w weekend i opierdolić, wtedy daje się zarobić sonce. 

Albo wykupić smyczpassa na miesiąc i szybko oyebac kilka gier zanim się Pass skończy. Różnica taka ze w używana i oyebana na pchlim grę zagra ktoś inny, np. taki który nie może sobie dziś pozwolić na nowa grę a w przypadku smyczpassa Spencer zostanie okradziony. Boty gryzą rękę która ich karmi. 

Opublikowano
  1. Adios – 2021
  2. The Artful Escape – 2021
  3. The Ascent – 2021
  4. The Big Con – 2021
  5. CrossfireX – 2021
  6. Dead Static Drive – 2021
  7. Echo Generation – 2021
  8. ExoMecha – 2021
  9. Exo One – 2021
  10. The Gunk – 2021
  11. Halo Infinite – 2021
  12. The Last Stop – 2021
  13. Lake – 2021
  14. Little Witch in the Woods – 2021
  15. The Medium – 28 styczeń
  16. Psychonauts 2 – 2021 (to nie jest konsolowa ekskluzywność, ale Microsoft umieścił ją na liście ze względu na Xbox Game Pass)
  17. RPG Time – 2021
  18. Sable – 2021
  19. Scorn – 2021
  20. Tunic – 2021
  21. Twelve Minutes – 2021
  22. Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy – 2021
  23. Warhammer 40K: Darktide – 2021
  24. Way to the Woods – 2021
  25. The Wild at Heart – 2021
  26. The Yakuza Remastered Collection – 28 styczeń / Yakuza 6: The Song of Life – 25 marzec

ale sie kozak rok na xkurwiarzu zapowiada :xboss:

Opublikowano

EsjTB78XIAA5MJS?format=jpg&name=large

schabek wyruchany gównem rozmazanym w slajdach to jeszcze bez RT  :)  yebać prądem niebieskie szmaty  :) 

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Przecież największy ból dupy to jest o to, że MS nie daje napisów. 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

EsjTB78XIAA5MJS?format=jpg&name=large

schabek wyruchany gównem rozmazanym w slajdach to jeszcze bez RT  :)  yebać prądem niebieskie szmaty  :) 

Dodatkowym ficzerem na xsx jest tez to ze po kazdym wystrzelonym pocisku dymi sie nie tylko z lufy ale tez z xkurwy jebanej zrogowacialej co lezy zarzygana na polkach w sklepie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.