Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

z tym BT jest akurat loteria i dużo zależy od modułu w telefonie czy komputerze

asus bt400, polecam, wszystko śmiga

Opublikowano

Ja przycebuliłem i niestety loteria - w takim Ori śmigało jak złoto, ale w Death Stranding (Steam) już była tragedia i lagi jak w RDR2 na konsoli.

Generalnie i tak korzystanie z pada przez BT skreśla brak dzwięku przez jacka i wibracji. Tylko oryginalny adapter.

Opublikowano

Kolega ma jakiegos gamingowego Acera, doradzilem mu ze w cenie pada do PC kupi sobie uzywanego Xboxa z padem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

On juz tego lapka ma kilka lat, wiadomka ze w 2021 kupno PC to tak srednio bym powiedzial.

Opublikowano

Czy istnieje większy obciach niż gejmingowe akcesoria do PC?

Nie sądzę :notbad:

Opublikowano

pierdzący szrot playstation5, ale poza tym faktycznie żenada

Opublikowano

W Irlandii ludzie czekają dalej na PS5 pre ordery złożone we wrześniu/październiku xD

1BC4E241-07AC-4DAF-AD01-98D590E25821.jpeg

Opublikowano

Może to wynikać z tego że Sony koncentruje się teraz na największym rynku, czyli USA (gdzie też xbox jest też najsilniejszy) i to właśnie  tam dostarcza teraz największą ilość konsol. A pozostałe regiony w tym Europa czy nawet Japonia (przecież ojczyzna playstation) dostaje jakieś ochłapy wzgledem ameryki. 

Opublikowano

W obliczu takiego zapotrzebowania na konsole jestem ciekaw jak zarząd MS pluje sobie w brodę ze nie wystawili Xboxow za spokojnie 100-150€ więcej a jak mocno zarząd Sony jest wkurzony na MS z tego powodu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No patrząc na suche dane to Europa jako całość jest największym rynkiem jesli chodzi o konsole stacjonarne. USA chyba całościowo licząc PC + mobile. Gdzieś już była dyskusja w tym temacie na forum z danymi. 

USA ma tą przewagę ,że jest to jeden kraj a w Europie trzeba mieć struktury w danym kraju co kosztuje masę hajsu. Dlatego wydaje mi się ,że tam najłatwiej celować na początek. Europa od czasów PS1 jest obstawiona przez Sony a Japonia od zawsze przez Nintendo. Kiedyś w Europie królowała Sega, na MD nawet w polsce poczatkiem lat 90 można było bez problemu kupować nowe gry :) coś o tym wiem bo sam wydawałem pieniądze od babci na 16 bitowe hity. Za jedną grę dałem 250 zł, w rodzinie to było szokiem jak na 1995 xd

Opublikowano

Sony pewnie myśli o dominacji w USA, ale raczej się na to już nie zapowiada, bo są pizdami z tą ich pożal się boże pierdząca konsolą. 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W końcu świadczą o tym napisy PL w grach. xddd

Przeciez o napisy w gierkach to najglosniej placza xsmieciarze. Kupuja gierki w brazylii a w komentarzach JAK MAM ZROZUMIEC FABULE W FORZIE ;((((((((

Jednak wydaje mi sie ze okradanie swojego pana spencera nie ma raczej na to az takiego wplywu w sumie. Bardziej chodzi o to ze nie ma czego przekladac na inne jezyki bo gry na xsmiecia to kurwy bez fabuly i gameplayu

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

No patrząc na suche dane to Europa jako całość jest największym rynkiem jesli chodzi o konsole stacjonarne. USA chyba całościowo licząc PC + mobile. Gdzieś już była dyskusja w tym temacie na forum z danymi. 

USA ma tą przewagę ,że jest to jeden kraj a w Europie trzeba mieć struktury w danym kraju co kosztuje masę hajsu. Dlatego wydaje mi się ,że tam najłatwiej celować na początek. Europa od czasów PS1 jest obstawiona przez Sony a Japonia od zawsze przez Nintendo. Kiedyś w Europie królowała Sega, na MD nawet w polsce poczatkiem lat 90 można było bez problemu kupować nowe gry :) coś o tym wiem bo sam wydawałem pieniądze od babci na 16 bitowe hity. Za jedną grę dałem 250 zł, w rodzinie to było szokiem jak na 1995 xd

Na ps one kosztowały coś ok 180 zeta z tego co pamiętam, sam miałem jedną, potem drugą i wymieniałem, kuzyn też miał, więc z gierkami problemu nie było. Nawet nigdy nie przerobiłem, bałem się, że napęd mi pierdyknie. Nawet nie pamiętam kiedy zaczęli je przerabiać ale chyba dosyć wcześnie, z rok po premierze? Ale fakt cena za gierki wtedy niemal zaporowa w pl. 

Opublikowano

Lepsza pięrdzaca konsola ale z grami niż Halo: Nieskończoność i The Średni. W obydwu przypadkach nazwa jest określeniem. (zapożyczone)

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Przeciez o napisy w gierkach to najglosniej placza xsmieciarze. Kupuja gierki w brazylii a w komentarzach JAK MAM ZROZUMIEC FABULE W FORZIE ;((((((((

Jednak wydaje mi sie ze okradanie swojego pana spencera nie ma raczej na to az takiego wplywu w sumie. Bardziej chodzi o to ze nie ma czego przekladac na inne jezyki bo gry na xsmiecia to kurwy bez fabuly i gameplayu

Tak, tak gierki z Brazylii na xboxie tylko po portugalsku, jeszcze w odmianie brazylijskiej. Co za męczarnia i okradanie. Lepiej przejść w weekend i opierdolić, wtedy daje się zarobić sonce. 

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

To są dopiero xśmietniki właśnie. Wymagania z kosmosu, a u źródła nie kupują tylko cebulują hah. Biedne xśmiecie.

Co jest tym źródłem? 40 mln rynek januszy z wypalonym od pokoleń znamieniem plejstejszyn jak jacyś niewolnicy na polu bawełny czy luzaccy Latynosi w liczbie 150 mln? 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Tak, tak gierki z Brazylii na xboxie tylko po portugalsku, jeszcze w odmianie brazylijskiej. Co za męczarnia i okradanie. Lepiej przejść w weekend i opierdolić, wtedy daje się zarobić sonce. 

Albo wykupić smyczpassa na miesiąc i szybko oyebac kilka gier zanim się Pass skończy. Różnica taka ze w używana i oyebana na pchlim grę zagra ktoś inny, np. taki który nie może sobie dziś pozwolić na nowa grę a w przypadku smyczpassa Spencer zostanie okradziony. Boty gryzą rękę która ich karmi. 

Opublikowano
  1. Adios – 2021
  2. The Artful Escape – 2021
  3. The Ascent – 2021
  4. The Big Con – 2021
  5. CrossfireX – 2021
  6. Dead Static Drive – 2021
  7. Echo Generation – 2021
  8. ExoMecha – 2021
  9. Exo One – 2021
  10. The Gunk – 2021
  11. Halo Infinite – 2021
  12. The Last Stop – 2021
  13. Lake – 2021
  14. Little Witch in the Woods – 2021
  15. The Medium – 28 styczeń
  16. Psychonauts 2 – 2021 (to nie jest konsolowa ekskluzywność, ale Microsoft umieścił ją na liście ze względu na Xbox Game Pass)
  17. RPG Time – 2021
  18. Sable – 2021
  19. Scorn – 2021
  20. Tunic – 2021
  21. Twelve Minutes – 2021
  22. Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy – 2021
  23. Warhammer 40K: Darktide – 2021
  24. Way to the Woods – 2021
  25. The Wild at Heart – 2021
  26. The Yakuza Remastered Collection – 28 styczeń / Yakuza 6: The Song of Life – 25 marzec

ale sie kozak rok na xkurwiarzu zapowiada :xboss:

Opublikowano

EsjTB78XIAA5MJS?format=jpg&name=large

schabek wyruchany gównem rozmazanym w slajdach to jeszcze bez RT  :)  yebać prądem niebieskie szmaty  :) 

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Przecież największy ból dupy to jest o to, że MS nie daje napisów. 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

EsjTB78XIAA5MJS?format=jpg&name=large

schabek wyruchany gównem rozmazanym w slajdach to jeszcze bez RT  :)  yebać prądem niebieskie szmaty  :) 

Dodatkowym ficzerem na xsx jest tez to ze po kazdym wystrzelonym pocisku dymi sie nie tylko z lufy ale tez z xkurwy jebanej zrogowacialej co lezy zarzygana na polkach w sklepie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.