Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Tak, tak, PSVR jest wspaniałe.

Ukryj zawartość

...jak było się w technologicznej jaskini przez 4 lata

Napisałem ze budżetowy sprzęt i ze brak alternatyw na konsolach a Ty wyjeżdzasz ze dominator i ze oculus. No dechy. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To, że coś jest budżetowe i nie ma dla tego alternatywy nie wyklucza chujowości tego cosia :lapka:

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Budżetowym rozwiązaniem w XXI wieku to jest oculus quest 2 a nie jakieś badziewie przestarzałe technologicznie w momencie premiery.

Ale żeby to wiedzieć trzeba się znac na grach, czytaj nie byc januszem gejmingu i niewolnikiem marki :xboss:

Dee... przestań pierdolic. Podziękował:)

Teraz, Bzduras napisał:

To, że coś jest budżetowe i nie ma dla tego alternatywy nie wyklucza chujowości tego cosia :lapka:

Tak:lapka:

Opublikowano
40 minut temu, Donatello1991 napisał:

Medium to nawet bez polskiego dubbingu. Jak ruchają tych xtroli to dupa za mała.

Twoja za mała nie jest, bo wypinasz ją komu popadnie. 

Tfu. 

Opublikowano

Niesamowita dyskusja, proponuję zmienić nazwę tematu na 'Bluzgownica', bo CW to tutaj nie ma od jakichś 2-3 edycji.

Opublikowano

Żeby ktoś publiczne się chwalił, że kutang w dupe od sony (i nie tylko) dobrze mu robi, no to rzeczywiście słabo. 

Jak nie alkoholicy, to zboczeńcy. 

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Pojawiły się wyniki sprzedaży Hitmana 3, tak zachwalanego przez "hardkorowych" xbotów. Oto jak wygląda podział sprzedaży na konsole:

PS5 49%

PS4 25%

Xbox 26%

Dominacja jak za czasów PS2.

https://www.gamesindustry.biz/articles/2021-01-24-hitman-3-surpasses-its-predecessor-to-claim-no-1-uk-boxed-charts

Opublikowano

Jaka posucha? Ja nie mam czasu na ogrywanie tych wszystkich gierek, a tutaj niektórzy stękają, że im mało xD

Opublikowano
1 minutę temu, Andrew21 napisał:

Dominacja jak za czasów PS2.

Czytam to już 3. generację i wciąż gówno prawda.

Teraz, Hum napisał:

Jaka posucha? Ja nie mam czasu na ogrywanie tych wszystkich gierek, a tutaj niektórzy stękają, że im mało xD

Generacja tak na dobrą sprawę dopiero raczyna się rozkręcać, nie wytoczono jeszcze największych dział, a konsol jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Trzeba było brać na premierę, a nie sie skradaleś i zostałeś z XOS, o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Pawelq we Wroc są, mogę Ci kupic i wysłać na podlasie. 

Ale wtedy przestaniesz być teoretykiem a to nie Twoje ciuchy 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale wtedy przestaniesz być teoretykiem a to nie Twoje ciuchy 

Czy ja wiem? Patrząc Twoim przykładem można mieć 3 konsole (X360, XOne, XSX) i dalej być teoretykiem, ale dzięki. Doceniam.

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

To ona nawet nie ma XSX? biahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah

Ty to wracaj na półki do biedry i podaj nam adres żebyśmy mogli zrobić hhaaatfuu na pedalskie opakowanie

Opublikowano
51 minut temu, Donatello1991 napisał:

Dawaj adres cwaniaku. Będziesz najebany.

I co będziesz do UK zapierdalał? Może jeszcze kanał la Manche przepłyniesz? 

A tutaj dobry tekst (ta chyba ta magia):

Te cewy to się daje na gwarancje czy trzeba z tym żyć ? Mnie to tak irytuje, że zabija mi całą zabawę z użytkowania konsoli. Jestem załamy, miesiąc czekania, a tu taki bubel.

Trzeba z tym żyć. Mi konsola wróciła gdyz to nie jest żaden problem wg Sony. Generalnie wszyscy znajomi to maja, wiec to nie kwestia mojej sztuki tylko ten typ tak ma.

Opublikowano

Kupić konsolę po miesiącach oczekiwania, bądź wydania miliona monet by dostać bubla, a na koniec otrzymać fucka od $ony... Klapy naprawdę nie mają godności :reggie:

Opublikowano

Z jednej strony mi ich szkoda, bo ja byłem zawiedziony głośnością premierowej 360 i odbierało mi trochę radości z gry. Z drugiej strony mają teraz dostęp do internetu/forum i dobrze wiedzieli, że ta konsola to śmieć, a i tak kupili.

Opublikowano

Jak brzęczy to rośnie, powtarzaj to radośnie. 

Opublikowano

to już chyba wiadomo skąd bierze się ta frustracja i dlaczego Donatello chcę jeździć po Polsce bić ludzi

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

to już chyba wiadomo skąd bierze się ta frustracja i dlaczego Donatello chcę jeździć po Polsce bić ludzi

Nawet nie po Polsce ale już po całej Europie, nieźle tam psycha siada.

Coś czuję, że jeden plask od Cirexa i byłoby po sprawie tj. szybka ucieczka i wzywanie policji. 

Było wojowanie 3 klatkami, było demem to teraz na wyniki sprzedaży. Jak myślę, że gorzej się nie da to klapy pokazują jednak, że można się upodlić jeszcze bardziej. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.