Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

dałnatello wiesz, że medium nie jest grą ms? Nawet jakby był, to wywalone czy zdobędzie jakieś nagrody. Jest za darmo w GP, to może wylecieć z dysku szybciej niż ty pobiegniesz na pocztę.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak nie ma na ps5 to  minus 3 do oceny.

Szkoda, bo zapowiadał się ciekawie, a wyjdzie max średniak na 7 :frog:

Opublikowano
17 minutes ago, maciucha said:

jeszcze apropo tej dominacji jak za czasów ps2, już 6 lat temu pan ping wam wszystko wyjaśnił niebieskie śmiecie, ale teraz sytuacja jeszcze gorsza więc wklejam dla przypomnienia

generalnie chłop ma racje ale

Spoiler

hahaha ping wyzywa o marnowaniu nocy na zdobywanie trofeów zamiast grać z pasji a sam nakoorwia acziwmenty i czituje w jakiś gówno gierkach żeby mieć więcej cyferek na koncie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

No medium w najlepszym razie zoltko ma meta. Moze to byc kolejny hit pokroju Bright Memory. Wszystkich xsmieciarzy zapraszam do mojej sygnatury gdzie link bedzie wam przypominal na jakie chujostwo czekacie. Milego grania

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

No medium w najlepszym razie zoltko ma meta. Moze to byc kolejny hit pokroju Bright Memory. Wszystkich xsmieciarzy zapraszam do mojej sygnatury gdzie link bedzie wam przypominal na jakie chujostwo czekacie. Milego grania

Ty, ale nikt nie oczekuje od tego hitu.. Sprawdzi się za darmochę w ramach GPU, a jak nie podjedzie, to się wywali z dysku bez żadnej straty. To nie PS5, gdzie wywali się w ciemno 3.5 bomby i trzeba latać potem po całym forum z pyskiem jaki to wielki hit Sony wydało.

Opublikowano

Może mi ktoś przypomnieć na co się czeka i na co zbiera 360zl na ps5?

Opublikowano

Boty wjezdzaja w next genowy gaming ze swoim medium, grami z 2016r i padem na baterie 

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Ty, ale nikt nie oczekuje od tego hitu.. Sprawdzi się za darmochę w ramach GPU, a jak nie podjedzie, to się wywali z dysku bez żadnej straty. To nie PS5, gdzie wywali się w ciemno 3.5 bomby i trzeba latać potem po całym forum z pyskiem jaki to wielki hit Sony wydało.

No to niezłe równanie. Płacisz 50 dych miesięcznie za możliwość instalowania i wywalenia gry z dysku. Przyszłość by spencer a boty nadal liczą na liczydłach. Cyrk. Niezła darmocha. Przybij piątkę cipexowi.

Opublikowano

wszyscy gadają o Medium a dzisiaj w Gamepassie innej gierki

na plejstejszyn w cenie 80 PLN

obraz_2021-01-26_170513.png

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

No to niezłe równanie. Płacisz 50 dych miesięcznie za możliwość instalowania i wywalenia gry z dysku. Przyszłość by spencer a boty nadal liczą na liczydłach. Cyrk. Niezła darmocha. Przybij piątkę cipexowi.

Wytłumaczę Ci to za pomocą prostego schematu żebył nie musiał nadwyrężać swoich mocy przerobowych:

Xbox

• kup abonament za 40zł
  • ściągnij grę która Cię interesuje
  • po ukończeniu usuń ją z dysku
  • opcjonalne: skorzystaj z szerokiej oferty XGP
  • koszt: 40zł

PlayStation

• wydaj 3.5 bomby na grę na premierę
  • ukończ ją na wyścigi aby przez weekend nie straciła na wartości (konkurencja z forum czyha!)
  • w międzyczasie wystaw ją na pchlim ("wysyłka rano po weekendzie!")
  • jeśli znajdziesz nabywcę:
  1. wyślij dane do przelewu, poczekaj na potwierdzenie wpłaty
  2. przygotuj paczkę do wysyłki
  3. w poniedziałek rano udaj się na pocztę
  • jeśli nie znajdziesz nabywcy:
  1. czekaj mając z tyłu głowy że gra z dnia na dzień traci na wartości
  2. opcjonalnie: płacz
  • koszt: cena na premierę - cena sprzedaży + koszt wysyłki

Ja wybieram przyszłość rodem z sci-fi której doznać można dzięki dobroci Króla Spencera :banderas:

Opublikowano

nie chciałoby mi się sprzedawać gierek, za stary już na to jestem.

Opublikowano

@Paolo de Vesir Wszystko zależy od oczekiwań.

Niskie oczekiwania:

- zapłać 40 PLN na miesiąc

- zainstaluj kilkadziesiąt gier

- zdaj sobie sprawę że albo to szroty albo już wszystko kiedyś przeszedłeś

- skasuj gry z dysku

- zapomnij o 40 PLN

- gry w sklepie i tak nie kupisz bo już zapłaciłeś 40 pln więc NIE WYPADA

- weź zarzyj "niepierdol" żeby przypadkiem otoczenia nie sfrustrować

Wysokie oczekiwania:

- kup gre na premiere która ma 90+ na meta bo jest dobrą pozycja

- baw się rewelacyjnie

- gre sobie zostaw w kolekcji, wszak zapłaciłeś za aktywo i które jest Twoją własnością

- ewentualnie sprzedaj żeby ktoś inny mógł sobie też zagrać

- pożycz koledze

- bądź szczęsliwy

Opublikowano

Wysokie oczekiwania:

- graj w battlefield 5 i peggle

Opublikowano

Co Ty Liśc pierdolisz, to się w głowie nie mieści... Abonament opłacam dla całego szeregu gier, które się zmieniają. Aktualnie ogrywam Desperados 3, który jest ZAJEBISTY, a kosztuje 150zł, więc już jestem mega na plus. Za chwilę wleci Medium i też będę grał. Na początku stycznia skończyłem Control, które w storze kosztuje 170zł. Podsumowując w samym styczniu zagram i przejdę gry o wartości prawie 500zł, a miesiąc abonamentu kosztował 55zł. Zapytam serio: trolujesz, bo to CW, czy po prostu jesteś głupi? Bo argumenty które rzucasz nawet na potrzeby CW są żałośnie słabe :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Co Ty Liśc pierdolisz, to się w głowie nie mieści... Abonament opłacam dla całego szeregu gier, które się zmieniają. Aktualnie ogrywam Desperados 3, który ZAJEBISTY, a kosztuje 150zł, więc już jestem mega na plus. Za chwilę wleci Medium i też będę grał. Na początku stycznia skończyłem Control, które w storze kosztuje 170zł. Podsumowując w samym styczniu zagram i przejdę gry o wartości prawie 500zł, a miesiąc abonamentu kosztował 55zł. Zapytam serio: trolujesz, bo to CW, czy po prostu jesteś głupi? Bo argumenty które rzucasz nawet na potrzeby CW są żałośnie słabe :)

Desperados3- za chwile będzie za free w jakimś Epic Store czy innym GoG-u. Control? Daj spokój.  

Dlatego piszę o niskich oczekiwania - jak ktos wojuje biblioteką gamepassa to znaczy że niwiele potrzebuje do gamingowego szczęścia.

Ja wziałem XsX licząc że swoją mocą pozamiata na polu multiplatform a jak na razie to jest albo troche gorzej albo troche lepiej od konkurencji. Nic więcej bocie. 

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę, że on to pisze serio? Totalne bezguście.

Opublikowano

Rzeczywiście mam niskie wymagania grając obecnie w grę, która swoją mechaniką i poziomem skomplikowania zjada "Press X to boy" na śniadanie :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zdajecie sobie sprawę, że on to pisze serio? Totalne bezguście.

Tez przez dlugi czas zastanawialem sie czy lisc trolluje czy tak na serio, ale jestem teraz zdania ze jest totalnym niewolnikiem marki i januszem. Idealny target pod Sonke, PiS-owiec wsrod konsolowcow.

Opublikowano

Chłopie, mam każdy aktualny sprzęt do grania i z każdego korzystam. Niezłe niewolnictwo jednej marki. XD

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Desperados3- za chwile będzie za free w jakimś Epic Store czy innym GoG-u. Control? Daj spokój.  

Dlatego piszę o niskich oczekiwania - jak ktos wojuje biblioteką gamepassa to znaczy że niwiele potrzebuje do gamingowego szczęścia.

Ja wziałem XsX licząc że swoją mocą pozamiata na polu multiplatform a jak na razie to jest albo troche gorzej albo troche lepiej od konkurencji. Nic więcej bocie. 

Co masz do Control? Świetna gra. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.