Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Chłopie, mam każdy aktualny sprzęt do grania i z każdego korzystam. Niezłe niewolnictwo jednej marki. XD

Jarasz sie gownami od Sony, a szkalujesz wysmienite gry u MSu co pokazuje, ze gry oceniasz nie przez pryzmat jakosci, a wydawcy. Jesli chodzi o gust growy to "nad" jestes jedynie nad szkrabkiem, ale to wciaz dno i metr mulu. Nie mowiac o tym, ze pusczaja ci nerwy w CW i potrafisz pojechac po rodzinie albo wyciagnac jakies brudy.

Reasumujac: swir, niebieski fanatyk. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Po jakiej rodzinie? Ty masz nierówno pod sufitem? Paladyn xboxa. XD

O puszczaniu nerwowo mówi gość którego najczęstszy epitet do kogoś to dureń i debil. Co za pawel, to ja nie...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

wczesniej pocisk w strone mojej dziewczyny :)))

no ale za plejaka warto i nawet trzeba,

hhhhhaaaa tfu

@maciucha z tą starą,  wie o co kaman bo dzień wcześniej napisał identyczne gówno do mnie. Ty obrońco cudzych moralności. 

Kurwa i jak tu z Tobą prowadzić jakąkolwiek normalną dysusje? Jakbyś nie był takim zapatrzonym w inność boto-hipsterem to byś skumał że pojechałem Tobie a nie Twojej dziewczynie. Bo gówno mnie Twoja laska obchodzi. 

Inna sprawa że jak się wtedy obruszyłeś to ci pm-ke puściłem o treści "sorry, no offence". Jak nie pamiętasz co wtedy odpisałeś to może nie wdychaj tyle oparów albo soboe zapisuj.

No JPRDL:daddy:!!!

Nie cytuj mnie już więcej. Fuck off. :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Proponuję zamknąć ten ściek na jakiś czas bo widzę że główki się gotują

Opublikowano

liściu jaki meltdown xddd

psycha siada, łeb napięty jak plandeka na żuku i widać pacjent już ledwo trzyma zwieracze :rayos: 

Opublikowano

Gorszy ściek to zrobił pijak degenerat i dewiant whisker wczoraj. 

Opublikowano
22 minuty temu, Figuś napisał:

Proponuję zamknąć ten ściek na jakiś czas bo widzę że główki się gotują

Gotują się po niebieskiej stronie. 

Opublikowano
22 minuty temu, Faka napisał:

Gorszy ściek to zrobił pijak degenerat i dewiant whisker wczoraj. 

Sama prawda. Dopóki Whisker nie zasrał tematu swoimi postami o tym jak dobrze bawi się najebany przed konsolą było chujowo, ale stabilnie.

Teraz jest już tylko chujowo.

Opublikowano
39 minut temu, Hubert249 napisał:

Gotują się po niebieskiej stronie. 

Po niebieskiej jest relaksik.

Zielone snołflejki „z pod LASKI” się popłakały. Trzeba było klepnąć z liścia. 

Co ta konsola bez gier robi...

Opublikowano
24 minutes ago, LiŚciu said:

Niezly pokaz relaksiku nam tu zrobiłeś.

Jak budda jakiś.

Opublikowano
42 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zielone snołflejki „z pod LASKI” się popłakały. Trzeba było klepnąć z liścia. 

Co ta konsola bez gier robi...

Hahaha człowieku odstaw te narkotyki.  :dynia:

Niezłe zakrzywienie rzeczywistości, coś jak oceny Uncharted 4 

Opublikowano

Ciężkie i trudne gry na playstation dla prawdziwych graczy dopiero wyciągają z ludzi bestie. To był relaks.  Popatrzcie na weskera jak czasem orze ten zielony padół. 

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Ciężkie i trudne gry na playstation dla prawdziwych graczy dopiero wyciągają z ludzi bestie. To był relaks.  Popatrzcie na weskera jak czasem orze ten zielony padół. 

oho

giphy-27.gif

Opublikowano

Tymczasem nasz bohater wyszedł że skrzyni i czeka na dalsze instrukcje. 

PlainBeautifulBaleenwhale-size_restricted.gif

Opublikowano
6 minutes ago, LiŚciu said:

To był relaks.

:xboss:

Ostoja spokoju. Studnia ukojenia. Spokojna woda. Ying Yang.

Oooohmmmmmmmm 

(Tu pozycja kwiatu lotosu z Yogi)

Podziwiam Twoją stoicką postawę. Reszta powinna brać przykład, bo czasem jak zwierzęta się zachowują.

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Popatrzcie na weskera jak czasem orze ten zielony padół. 

Jeśli dla Ciebie orka to "chuj kurwa pizdy łeeee rozpierdoliłbym was w kalofduty" i pisanie losowych inwektyw w stronę ludzi/sprzętów/kawałka plastiku stojącego pod ekranem obcych mu ludzi, leżąc zarzyganym to tak - orka whiskasa nie ma sobie równych w CW.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Jeśli dla Ciebie orka to "chuj kurwa pizdy łeeee rozpierdoliłbym was w kalofduty" i pisanie losowych inwektyw w stronę ludzi/sprzętów/kawałka plastiku pod ekranem leżąc zarzyganym to tak, orka whiskasa nie ma sobie równych w CW.

Nie no trzeba uczciwie przyznać, że schabiszczok prezentuje jeszcze bardziej rynsztokowe wyrzygi, bo słowem pisanym tego nazwać nie można. 

Nawet yeti i Mendrek są już tym zażeniwani, kto by chciał przewodzić takiemu zoo. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Z drugiej strony zielony śmieć na obecną chwile wyczerpał wszelkie pokłady żenady bo na tym podwórku nic się nie dzieje. Najbliższa premiere same boty skazały na porażke. Inne grają w jakieś 2d gierki. To troche się szuka alternatyw do podnoszenia tego marnego tematu. każdy ma swój sposób, każdy jest sobą - byle by nie być zielonym bo to już koniec człowieczeństwa growego...:)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Z drugiej strony zielony śmieć na obecną chwile wyczerpał wszelkie pokłady żenady bo na tym podwórku nic się nie dzieje. Najbliższa premiere same boty skazały na porażke. Inne grają w jakieś 2d gierki. To troche się szuka alternatyw do podnoszenia tego marnego tematu. każdy ma swój sposób, każdy jest sobą - byle by nie być zielonym bo to już koniec człowieczeństwa growego...:)

To po chuj ci ta konsola? Serio pytam skoro tak gardzisz botami. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

To po chuj ci ta konsola? Serio pytam skoro tak gardzisz botami. 

Konsola jest spoko nawet super. Boty wręcz przeciwnie. Z kolei gracze którzy grają na Xboxie (czyt. nie boty) - super ludzie

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.