Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minutes ago, devilbot said:

Ja wczoraj Xboxa odłączyłem i zapakowałem w oryginalne pudełko. Nie ma co Microsoft probował a wyszło jak zwykle. Może za rok będzie po co odpakować... Gamepass doładowany ale to na pc mi przejdzie chyba.

z25568326V,Szymon-Holownia-podczas-oglos

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Myslicie ze warto kupic sobie XSS zeby opierdolic FH4 i Ori za 4zl? Po 3 miesiach wystawilbym na pchli najwyzej

To jest jak najbardziej powazne pytanie

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

Myslicie ze warto kupic sobie XSS zeby opierdolic FH4 i Ori za 4zl? Po 3 miesiach wystawilbym na pchli najwyzej

Warto.

Opublikowano
15 minut temu, devilbot napisał:

Ja wczoraj Xboxa odłączyłem i zapakowałem w oryginalne pudełko. Nie ma co Microsoft probował a wyszło jak zwykle. Może za rok będzie po co odpakować... Gamepass doładowany ale to na pc mi przejdzie chyba.

Ale żeby pakować do pudełka, to nawet z ciekawości czasem byś sobie odpalił, nawet takie medium teraz czy jakiegoś indyka. 

Opublikowano

no macie w co tam grać na tym ps5 jak już nawet takie interracial romance wam chodzi po głowie

pewnie że warto, myślę że skończy się kupnem XSX i zmianą obozu :nosacz3:

Opublikowano

Po co mi xsx jak glowna konsola zawsze bedzie sonka. Pogralbym sobie w jakies fajne wyscigi w sumie i przy okazji sprawdzilbym ori. Nie wiem tylko czy jest sens zawracac sobie gitare bo autentycznie i bez robienia cw oprocz forzy i ori nic mnie tam nie interesuje. Tauzen to nie majatek ale z drugiej strony troche na jakosci traci :/  Ale do gejpasa? Od poczatku ten xss mi wygladal na konsole idealna pode mnie. Budzetowka do sprawdzania forzy w przerwach od ps5.

POROZMAWIAJMY POWAZNIE CHLOPAKI

Opublikowano

kurła ja jeszcze nie ograłem ani FH4 (od roku wmawiam sobie że muszę skońxzyć DLC do FH3) ani Ori :shieeet:

Opublikowano

XSS jako suplement do PS5 to bardzo spoko opcja, będziesz mógł dzięki gamepassowi mocno przyoszczędzić na grach i jednocześnie zasmakować gier Xbox Game Studios day one

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Ale żeby pakować do pudełka, to nawet z ciekawości czasem byś sobie odpalił, nawet takie medium teraz czy jakiegoś indyka. 

Nie no taki jajcarz że mnie. Nigdy tyle nie grałem odkąd mam Xboxa z gamepasem a jeszcze cebula doładowana to już w ogóle musiałbym być debilem. No i gdybym tak zrobił to nie pisałbym w CW tylko w normalnym dziale. Na medium czekam jak każdy gracz absolutny obecnie.

Ale liściowi dygnął jak przeczytał że komuś się Xbox nie podoba. Obrzydliwe.

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

Nie no taki jajcarz że mnie. Nigdy tyle nie grałem odkąd mam Xboxa z gamepasem a jeszcze cebula doładowana to już w ogóle musiałbym być debilem. No i gdybym tak zrobił to nie pisałbym w CW tylko w normalnym dziale. Na medium czekam jak każdy gracz absolutny obecnie.

Dobre :D, nie mam już plusów (co za debil ustawił ich tak mało). 

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał:

Zawsze mi dyga jak coś piszesz:)

Opublikowano
26 minut temu, schabek napisał:

Po co biedacka wersję chcesz brać? Eska fajna do grania na monitorze w FULL HD. Weźmiesz Eske i będziesz żałował. A jak piszesz ze tylko Ori i Forza to się pomylisz. Wiem bo też to przerabiałem. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

a już (prawodpobnie) w tym roku

gm-afe3fce3-7d18-4277-a049-483d48049d25-

forza-horizon-5-release-date.jpg

:banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Szymek napisał:

Po co biedacka wersję chcesz brać? Eska fajna do grania na monitorze w FULL HD. Weźmiesz Eske i będziesz żałował. A jak piszesz ze tylko Ori i Forza to się pomylisz. Wiem bo też to przerabiałem. 

Nie pomyle bo juz dawno temu dalem sie nabrac na gearsy i halo i do dzisiaj czuje posmak gowna jak sobie to przypomne. Alan Wake, pierwszy Horizon, po jakims czasie drugi no i elo.

Jedyny problem to wlasnie to full hd rozmazane no ale za 1300 to nie ma co wymagac za duzo. Kirwa mogliby sie okreslic na co wyjdzie ten indiana jones

Opublikowano
13 minut temu, Szymek napisał:

Zawsze będzie mógł dalej nakurwiać jaki xbox chujowy po tej xss, więc dla niego to spoko opcja. 

Poza tym do rozmazańców już przyzwyczajony po śmieciarce 5 więc prosty wybór. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

4 minuty temu, schabek napisał:

Nie pomyle bo juz dawno temu dalem sie nabrac na gearsy i halo i do dzisiaj czuje posmak gowna jak sobie to przypomne. Alan Wake, pierwszy Horizon, po jakims czasie drugi no i elo.

Jedyny problem to wlasnie to full hd rozmazane no ale za 1300 to nie ma co wymagac za duzo. Kirwa mogliby sie okreslic na co wyjdzie ten indiana jones

Jak ogrywałem Gearsy na x360 to też takie meh...a to teraz wleciały że :banderas:4, 5 i DLC skończone jedno po drugim. Może to kwestia trochę wieku. No głupi za młodu widocznie byłem. 

A co do Oriego i Forzy to będziesz żałował że nie ograles w 4k. 

A najlepiej załaduj GP na miesiąc i ograj na lapku xD

Opublikowano
7 minut temu, lpcl napisał:

Zawsze będzie mógł dalej nakurwiać jaki xbox chujowy po tej xss, więc dla niego to spoko opcja. 

Poza tym do rozmazańców już przyzwyczajony po śmieciarce 5 więc prosty wybór. 

Ale za to będzie musiał się przyzwyczaić do pokazu slajdów wiec nie wiem co lepsze. Lekki brak ostrości czy gierki w polaroidzie.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale za to będzie musiał się przyzwyczaić do pokazu slajdów wiec nie wiem co lepsze. Lekki brak ostrości czy gierki w polaroidzie.

Taki to pokaz slajdów, że aż na tej łące zapierdalałem w hitmanie przez kilka minut na mendozie i za cholerę nie widziałem tam spadków, a specjalnie tam polazłem jak tylko zobaczyłem to miejsce na mapie. 

Ale próbuj dalej. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

XSX

• 99.9% - 60 klatek
  • 0.1% - 60< klatek
  • natywne 4K - zawsze

PS4.75

• 100% 60
  • natywne 4K - u konkurencji

no bilans wciąż na korzyść XSX :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.