Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

to kupi na ps4, jaki problem 

Po wczoraj nie maja juz argumentów więc byle gówna się chwytają.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaranie się Yakuzą? Czy znowu mamy 2006 rok? :kaz: 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Może w tym niebieskim bagnie równacie w dół, ale ludzie cywilizowani wybierają NAJLEPSZĄ jakość. :)

Przypomnij prosze parametry gry na XSS

Opublikowano

Nijak. Ale w dalszym ciągu to nowa generacja w wykonaniu ms:)

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Nijak. Ale w dalszym ciągu to nowa generacja w wykonaniu ms:)

Na Xboxie masz wybór: najlepsza jakość na XSX lub gorsza na tańszym XSS. U PlayStation możesz ew. skazać się na wersję z past-genów lub czekać na PS5.

Opublikowano

Jak już pisałem wcześniej, w przypadku XSS radość z taniego nabycia next gena szybko ustąpi irytacji na ograniczenia i niedoróbki.

Opublikowano

Gościu, nikogo tu nie interesują gry na 7. 

Jak już użytkownicy nowego PlayStation zakończą przygodę w najlepiej prezentującej się grze na nowych konsolach w postaci Demon's Souls, to się wezmą za darmowego, ale dobrze prezentujacego się Astrobota. Później, wiadomo, wpadnie chocby dlc do Spidermana w najlepszej możliwej jakości, a dopiero później się spojrzy na jakieś Assassiny czy Yakuzy, na które, niestety, są skazani posiadacze nowego Xboksa, bo w co innego beda na tym grać? Forze sprzed dwóch lat albo te upośledzone Gearsy 5 w dynamicznym 4k? 

Opublikowano

Granie w trailery, zapowiedzi i materiały prasowe przez pierwszy rok.

Opublikowano
27 minut temu, Ludwes napisał:

to kupi na ps4, jaki problem 

HAHA to po co mu ta ps5 XDDDD dwa smiecie trzymać pod tv xdddd ale w sumie lepiej ograc na ps4 i dlc do spidera i yakuze zamiast próbowąc wpasować tego niedoje,banego małża w regale 

image0.jpg

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Ja nie wiem po co ludzie kupują na premierę konsolę, jak jeszcze nie ma na to porządnych tytułów xd wybór między lodówko zamrażarką a drugim chlebakiem - z tym że nie ma co tam wsadzić

Opublikowano
3 minuty temu, xtik napisał:

Ja nie wiem po co ludzie kupują na premierę konsolę, jak jeszcze nie ma na to porządnych tytułów xd wybór między lodówko zamrażarką a drugim chlebakiem - z tym że nie ma co tam wsadzić

Mam zaległości do nadrobienia na Xboxie i kilka gier w abonamencie których normalnie bym nie kupił a tak przynajmniej spróbuje i może okazać się jakie wisienki na torcie mi umykały, co w tym złego? To działa w dwie strony, gdybym do tej pory siedział tylko na Xboxie to pewnie bym wybrał Playstation, żeby nadrobić kilka zaległości.

Opublikowano
7 minut temu, xtik napisał:

Ja xboxa wymieniam bo tak, lepszy sprzęt niż XOX, quick resume, update'y do gier w które gram do tej pory lub w te które zagram (jak np. Borderlands 3). Mam taki backlog, że do 2137 roku moga nie wychodzić nowe gry i tak, ale jednak nowy sprzęt to nowy sprzęt - kwestia zachcianki. Równie dobrze można powiedzieć, że po co ludzie kupują nowe telefony skoro stare działają 

Opublikowano

Bede grał w gry, ktore i tak mialem przejsc, ale w lepszej jakości. Proste jak je.banie.

Opublikowano

też biorę nową konsolę żeby za darmo zagrać w parę starszych gier co mam do ogrania przecież nie będę kupował tego teraz na ps4 i grał w hujowej jakości jak jest wybór. 

Opublikowano

W sumie kozak sprawa ze wsteczną kompatybilnością 

Opublikowano

Teraz moim zdaniem jest dużo lepszy czas na kupowanie konsoli niż na premiere XO/PS4 gdzie po ograniu tych hitów jak lococycle czy knack musiałeś patrzeć się w menu praktycznie. 

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni i z tych karaluchów nic nie zostanie.

spacer.png

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeszcze tylko kilka dni i z tych karaluchów nic nie zostanie.

spacer.png

Dobre porównanie wielkości i jakości, ten samolot spadnie zanim doleci z powodu braku paliwa

Opublikowano

Obawiam się nieststey że samolot leci na biopaliwie z biomasy czyli nawozów z pola jakiegoś rolnika. Ale porównanie jakości, wielkości i siły obydwu marek w punkt:)

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Obawiam się nieststey że samolot leci na biopaliwie z biomasy czyli nawozów z pola jakiegoś rolnika. Ale porównanie jakości, wielkości i siły obydwu marek w punkt:)

I wszyscy wiemy jak to się skończyło :reggie:

Opublikowano

No na tym autentycznym zdjęciu widać, że jeden skromny game pass powali konsolę sony. Z tandetnego plastiku to pewnie po muśnięciu się rozsypie/

Opublikowano

o nowa edycja 

wiec standardowo jebac plejstesion :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.