Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

to kupi na ps4, jaki problem 

Po wczoraj nie maja juz argumentów więc byle gówna się chwytają.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaranie się Yakuzą? Czy znowu mamy 2006 rok? :kaz: 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Może w tym niebieskim bagnie równacie w dół, ale ludzie cywilizowani wybierają NAJLEPSZĄ jakość. :)

Przypomnij prosze parametry gry na XSS

Opublikowano

Nijak. Ale w dalszym ciągu to nowa generacja w wykonaniu ms:)

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Nijak. Ale w dalszym ciągu to nowa generacja w wykonaniu ms:)

Na Xboxie masz wybór: najlepsza jakość na XSX lub gorsza na tańszym XSS. U PlayStation możesz ew. skazać się na wersję z past-genów lub czekać na PS5.

Opublikowano

Jak już pisałem wcześniej, w przypadku XSS radość z taniego nabycia next gena szybko ustąpi irytacji na ograniczenia i niedoróbki.

Opublikowano

Gościu, nikogo tu nie interesują gry na 7. 

Jak już użytkownicy nowego PlayStation zakończą przygodę w najlepiej prezentującej się grze na nowych konsolach w postaci Demon's Souls, to się wezmą za darmowego, ale dobrze prezentujacego się Astrobota. Później, wiadomo, wpadnie chocby dlc do Spidermana w najlepszej możliwej jakości, a dopiero później się spojrzy na jakieś Assassiny czy Yakuzy, na które, niestety, są skazani posiadacze nowego Xboksa, bo w co innego beda na tym grać? Forze sprzed dwóch lat albo te upośledzone Gearsy 5 w dynamicznym 4k? 

Opublikowano

Granie w trailery, zapowiedzi i materiały prasowe przez pierwszy rok.

Opublikowano
27 minut temu, Ludwes napisał:

to kupi na ps4, jaki problem 

HAHA to po co mu ta ps5 XDDDD dwa smiecie trzymać pod tv xdddd ale w sumie lepiej ograc na ps4 i dlc do spidera i yakuze zamiast próbowąc wpasować tego niedoje,banego małża w regale 

image0.jpg

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Ja nie wiem po co ludzie kupują na premierę konsolę, jak jeszcze nie ma na to porządnych tytułów xd wybór między lodówko zamrażarką a drugim chlebakiem - z tym że nie ma co tam wsadzić

Opublikowano
3 minuty temu, xtik napisał:

Ja nie wiem po co ludzie kupują na premierę konsolę, jak jeszcze nie ma na to porządnych tytułów xd wybór między lodówko zamrażarką a drugim chlebakiem - z tym że nie ma co tam wsadzić

Mam zaległości do nadrobienia na Xboxie i kilka gier w abonamencie których normalnie bym nie kupił a tak przynajmniej spróbuje i może okazać się jakie wisienki na torcie mi umykały, co w tym złego? To działa w dwie strony, gdybym do tej pory siedział tylko na Xboxie to pewnie bym wybrał Playstation, żeby nadrobić kilka zaległości.

Opublikowano
7 minut temu, xtik napisał:

Ja xboxa wymieniam bo tak, lepszy sprzęt niż XOX, quick resume, update'y do gier w które gram do tej pory lub w te które zagram (jak np. Borderlands 3). Mam taki backlog, że do 2137 roku moga nie wychodzić nowe gry i tak, ale jednak nowy sprzęt to nowy sprzęt - kwestia zachcianki. Równie dobrze można powiedzieć, że po co ludzie kupują nowe telefony skoro stare działają 

Opublikowano

Bede grał w gry, ktore i tak mialem przejsc, ale w lepszej jakości. Proste jak je.banie.

Opublikowano

też biorę nową konsolę żeby za darmo zagrać w parę starszych gier co mam do ogrania przecież nie będę kupował tego teraz na ps4 i grał w hujowej jakości jak jest wybór. 

Opublikowano

W sumie kozak sprawa ze wsteczną kompatybilnością 

Opublikowano

Teraz moim zdaniem jest dużo lepszy czas na kupowanie konsoli niż na premiere XO/PS4 gdzie po ograniu tych hitów jak lococycle czy knack musiałeś patrzeć się w menu praktycznie. 

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni i z tych karaluchów nic nie zostanie.

spacer.png

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeszcze tylko kilka dni i z tych karaluchów nic nie zostanie.

spacer.png

Dobre porównanie wielkości i jakości, ten samolot spadnie zanim doleci z powodu braku paliwa

Opublikowano

Obawiam się nieststey że samolot leci na biopaliwie z biomasy czyli nawozów z pola jakiegoś rolnika. Ale porównanie jakości, wielkości i siły obydwu marek w punkt:)

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Obawiam się nieststey że samolot leci na biopaliwie z biomasy czyli nawozów z pola jakiegoś rolnika. Ale porównanie jakości, wielkości i siły obydwu marek w punkt:)

I wszyscy wiemy jak to się skończyło :reggie:

Opublikowano

No na tym autentycznym zdjęciu widać, że jeden skromny game pass powali konsolę sony. Z tandetnego plastiku to pewnie po muśnięciu się rozsypie/

Opublikowano

o nowa edycja 

wiec standardowo jebac plejstesion :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.