Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

image.thumb.png.2a12ad97f2b4f6e01fba70785bca64aa.png

Godzinę temu, Czoperrr napisał:

obraz.thumb.png.69ba14338c43b6528300614953c0cee1.png

ale masakracja niebieskich robali przez  :xboss:

RÓŻNICA GENERACJI   :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Spadki 5 fps przy 60 fpsach to beka na maxa z Xboxa, jak grac to tylko z solidnym frameratem.

Najlepsze jest to, że dzieki VRR nie jest to odczuwalne, ale ten ficzer jest only on Xbox jeśli chodzi o konsole. PS5 kiedys dostanie 

https://spidersweb.pl/2020/11/sony-potwierdza-playstation-5-otrzyma-vrr.html

TV od Sony też mają wspierać ale kiedy? Nie wiadomo :kaz:

Opublikowano

Pewnie szybciej niż narzędzia developerskie dla xboxa:xboss:

Opublikowano

Naczelny alkus pożyczył Xboxa :kaz:

Nie ma w co grać w niebieskim kurewstwie, czy trochę szkoda wydać 350 PLNów na nową gierkę? 

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Nie ma w co grać w niebieskim kurewstwie, czy trochę szkoda wydać 350 PLNów na nową gierkę? 

Wielkie mi rzeczy, widzisz jak się ma znajomych graczy to zdarzy się ktoś kto zabłądził i kupił monolit wiec spoko, będę dziś grał na obu sprzętach i porównam sobie

Opublikowano
3 minuty temu, Hubert249 napisał:

Oho wpadł naczelny pissssduś. 

Wesker sie postarał żeby nie być teoretykiem jak wy i chce wiedzieć co to za xbox jest.

Opublikowano

No z niego to jest niezły bot, pamietam jak ostatnio na komisariacie strzelał nazwiskami, to jak ma chłopak mieć znajomych, tylko internet. Trzeba zaznaczyć dobitnie jedno, to jest CW i Hubercie nie bierz wszystkiego tak do siebie bo Ci psychika siądzie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Oho wpadł naczelny pissssduś. 

Tak cię stary witał w wannie? 

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

chce wiedzieć co to za xbox jest.

I na chuj ta szopka? 

Wiadomo przecież, że takie będą jego wrażenia:

- pad na bateryjki

- straszny wygląd 

- strasznej jakości plastik

- głośniejszy od PS5

- brak gier

- brak pieprzu 

- brak magii

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Ciekawie kiedy boty przestana ukrywac ze ta stara kurwa regularnie co jakis czas lapie zawieche na 2-3 sekundy co nie zdarzylo mi sie przez 3 miechy z ps5

Opublikowano
18 minut temu, Michał102 napisał:

I na chuj ta szopka? 

Wiadomo przecież, że takie będą jego wrażenia:

- pad na bateryjki

- straszny wygląd 

- strasznej jakości plastik

- głośniejszy od PS5

- brak gier

- brak pieprzu 

- brak magii

Serio, postaram się podejść jako nowość do konsoli, będę starał się cieszyć next genem a czy wywrze takie wrażenie No ocenimy

Opublikowano
25 minut temu, schabek napisał:

Ciekawie kiedy boty przestana ukrywac ze ta stara kurwa regularnie co jakis czas lapie zawieche na 2-3 sekundy co nie zdarzylo mi sie przez 3 miechy z ps5

Co? xD. Zawiechy to masz w mózgu na widok tego koslawca PS5 :)

Opublikowano

No nagram wam ekran to zobaczycie. Jak nie dzis to jutro sie niedzwiedzica pierdolona zatnie znowu

Opublikowano

Może to przez dash w 2k. W 2021 roku gdzie 90% tv jest 4k to może być problem ze zwiechami przy przełączaniu rozdzielczości TV, 

Ja mam tak z klocem że jak włączam gre to za każdym razem TV musi mignąć jednocześnie pokazując jaka jest własnie rozdziałka wyświetlana. Jak zmienian gre w QR to co chwile miga ekran i pojawia się napis 1080 albo 2160 i tak zawsze gdy gre się odpala. Przejebane!!! Te pizdy nawet wyświetlania dasha nie ogarneły i jest w czasach xone. 

Opublikowano

Pierwszy zgrzyt, podłączyłem wszystko jak należy i ekran w zielone paski, specjalnie nawet zielone Bro kupiłem bo Daniels czeka na PS5 :) dobra pokombinuje i testuje

5913F454-73FC-4329-A62C-CF48189C680B.jpeg

Opublikowano

U mnie żadnych zwiech nie ma, ale po ostatniej aktualizacji mam problemy z rozłączaniem pada. 

Nie jest to częste, ale jednak jest i wkurwia. Co ciekawe, to nie występuje podczas grania, tylko po chwili nieużywania pada jak damy np pauzę i pójdziemy się wyszczać - wracasz, a ten jebany szajs na baterie stracił połączenie i miga. 

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Pierwszy zgrzyt, podłączyłem wszystko jak należy i ekran w zielone paski, specjalnie nawet zielone Bro kupiłem bo Daniels czeka na PS5 :) dobra pokombinuje i testuje

5913F454-73FC-4329-A62C-CF48189C680B.jpeg

Widać wpięcie kabla HDMI i wtyczki do gniazka, to za dużo jak dla ciebie. 

Opublikowano

Dobra coś się rusza, pierwsze wrażenia?

- Sporo tego plastiku,

- waży też nie mało,

- ta zielona kratka szkoda że nie jest podświetlana, dawało by to super efekt 

- konsola „wyglada” tylko dobrze w pozycji pionowej (zreszta PS5 tez)

- dash średni, bardziej czuje windowsa niż konsole (brak magii i pieprzu)

- pad ło panie mógłbym tu się rozpisać ale daleko mu do Dual Sense, korzystam z niego prawie 3 miesiące i przesiadka jest mocno odczuwalna, gorszy plastik, słychać przyciski (klikanie), oraz gałki jak obijają się o plastik, klapka na baterie to już archaizm No ale Ok to zostawmy. Nawet nie wiedziałem że aż tak go słychać podczas grania, No głośny jest, brak miękkich przycisków jest odczuwalny. Aaa i nie wydaje Wam się że wibracje są słabsze niż DS4?

F83840C6-1010-44C9-95C5-E7CBD1A8D891.jpeg

5 minut temu, Hubert249 napisał:

Widać wpięcie kabla HDMI i wtyczki do gniazka, to za dużo jak dla ciebie. 

To żeś dojebał, ała

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Tak szczerze, to jestem ciekaw tego Dual Sensa. 

Pad od XSX jest lata świetlne pod wzglegem wykonania i ergonomii w porownaniu do tego badziewia z PS4. 

Jeśli ten z PS5 jest wykonany lepiej od xboxowego, to serio czapki z głów. 

Opublikowano

Nie No kurła to na serio jest śmieszne :D dodałem trochę pieprzu wrzucając takie baterie ;) 

50911A9B-D8BF-449A-975C-2EBED9BD62EA.jpeg

Teraz, Michał102 napisał:

Tak szczerze, to jestem ciekaw tego Dual Sensa. 

Pad od XSX jest lata świetlne pod wzglegem wykonania i ergonomii w porownaniu do tego badziewia z PS4. 

Jeśli ten z PS5 jest wykonany lepiej od xboxowego, to serio czapki z głów. 

Proszę przetestuj sam, naprawdę to jest poziom wyżej niż X i Dual Shock 4, o niebo lepsze spasowanie, jakość plastików No i teraz kolejny argument to przyciski które są „ciche” a już nie mówiąc w tej chwili o wibracjach czy nowosciach

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

ta zielona kratka szkoda że nie jest podświetlana

xd widać upodobanie do festyniarstwa 

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

F83840C6-1010-44C9-95C5-E7CBD1A8D891.jpeg

To żeś dojebał, ała

Miałem rację jak widać. Pomógł poradnik na YouTube? 

BTW alkus wspomina o głośnym padzie, ale o kulturze pracy samej konsoli już nie.  Podświetlanie xD waga konsoli? XD 

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

xd widać upodobanie do festyniarstwa 

Dawało by to chociaż namiastkę next genowego wyglądu a oni tam wjebali plastik pokolorowany na zielono

7 minut temu, Hubert249 napisał:

Miałem rację jak widać. Pomógł poradnik na YouTube? 

BTW alkus wspomina o głośnym padzie, ale o kulturze pracy samej konsoli już nie.  Podświetlanie xD waga konsoli? XD 

Z YT to ty gry na PS5 przechodzisz, już wspominam masz:

- kultura pracy perfekcyjna, nie mam zarzutów aczkolwiek PS5 mi nie strzela cewkami, też cichutkie 

- tak, waga jest i to czuć ale nie przeszkadza (pisałem wcześniej że będę wszystko opisywał „jakbym się jarał nowym nabytkiem”

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nextgenowe czyli świecące tandetne gówno? 

No bądź chłopak poważny. Testuj tam gry, bo jednak jak nie miałeś do czynienia z Xboxem wcześniej to jednak parę gierek do ogrania jest

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Nextgenowe czyli świecące tandetne gówno? 

No bądź chłopak poważny. Testuj tam gry, bo jednak jak nie miałeś do czynienia z Xboxem wcześniej to jednak parę gierek do ogrania jest

jakie tandetne? W nowych luksusowych autach tez masz podświetlenia choćby drzwi tak delikatnie nie chamsko, festyniarsko, tak ma właśnie PS5 nie na sile tylko z gustem i wyczuciem

Owszem jest ale po kolei ;) ale już widzę że na smyczpassie sporo tego nie ściągnę, ale mam cała noc, spokojnie, kilka gier jest ściągniętych, glownie Gearsy, forza i Halo kolekcja. Ori ograłem na switchu wiec chyba odpuszczę 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.