Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Może dobrze by było grać na padzie od XsX na PS5. Dzwięk przycisków skutecznie zagłusza cewki.

Nawet bym powiedział że te przyciski zagłuszaja owczarka niemieckiego sąsiada. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oho, tryb alkusa odpalony. Będzie czytanko rano do kawy więc pisz z samym sobą całą noc whiskacz!

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

295E45E7-7A9E-4539-AD70-C8AF238118F2.jpeg

Jaranie się tym jako platformówką to wciąż największy prank w historii gamingu.

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Może dobrze by było grać na padzie od XsX na PS5. Dzwięk przycisków skutecznie zagłusza cewki.

DualSense - klawiatura membranowa

pad od Xboxa - klawiatura mechaniczna

na jednym grasz mimochodem, drugi jest domeną gracza HC

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

@Whisker nie ma co się pierdolić w tańcu, ściągaj Godrizona 4. :lapka: 

Odpaliłem znowu bo coś w tej grze jest, hmm trochę magii? No wciągnęło mnie to gówno :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Odpaliłem znowu bo coś w tej grze jest, hmm trochę magii? No wciągnęło mnie to gówno :D 

Raczej już zdrowo najebany jesteś i tyle. 

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Ta gra powinna być multiplatform, by każdy gracz mógł jej skosztować. 

Po prostu cudo :)

Lepiej nie. Boty tego nie przeżyjo.

Opublikowano
13 minut temu, MaZZeo napisał:

Nastawiłeś się pozytywnie, po czym po jednym dniu stwierdzasz że wygląd konsoli jest zły (znany od roku) bo nie wygląda jak chiński router albo wnętrza nowych mercedesów. Ja nie wiem, w jednej ręce masz szklanke a drugą błogosławisz plebana jak patrzysz na sprzęt który zwraca uwagę w salonie bardziej niż 60cm zielone Lambo z Lego?

I jeszcze to sprowadzanie game passa do syndromu pirata i podkreślanie że jakiś kurwa Days Gone z zombiakami ma duszę. W GP masz ponad sto lepszych gier. A days gone ma duszę bo co sonka to sonka i chuj a nie jakieś wytłumaczenia. Jutro przeczytam tutaj że Halo to blasterki, nie rozumiesz fenomenu i w ogóle nie lubisz FPSów bo lepsza są gry z trzeciej osoby, oczywiście te od Sony bo co sonka to sonka i chuj.

Więc nie pierdol że tu pożyczyłeś xboxa by nadać sobie obiektywizmu, pożyczyłeś by mieć pretekst do robienia zdjęć z flachą w tle ty pijaku.

No i się mylisz ;) bardzo lubię Fpsy, to moj gatunek Numer jeden (zaczynałem od Wolfensteina, przechodziłem Unreal’a 1, dooma, hexen, quake na PC o dziwo), i nie nie twierdze że to tylko blasterki, halo ma grywalność, fabule ja razie pomijam bo za krótko mam styczność ale porównując np Halo do innych fps to nie wiem czego wy się doszukujecie bo napewno nie rewolucji. Może na Xboxie pierwszym multi robiło wrażenie, spoko ale teraz? To pleśniak niczym się nie wyróżniający, może później fabuła się rozkręci w serii, specjalnie skończę żeby się wypowiedzieć mając na uwadze swoje doświadczenie 

17 minut temu, Pupcio napisał:

Oho, tryb alkusa odpalony. Będzie czytanko rano do kawy więc pisz z samym sobą całą noc whiskacz!

Na pohybel :D zaraza

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jaranie się tym jako platformówką to wciąż największy prank w historii gamingu.

DualSense - klawiatura membranowa

pad od Xboxa - klawiatura mechaniczna

na jednym grasz mimochodem, drugi jest domeną gracza HC

Tryb HC, nie jeden ma mniejszy progres ode mnie w grach (spójrz na GamerTag) a grałem tylko na padzie od Sony

26 minut temu, Michał102 napisał:

Bez przesady z tym game changerem. Bajer i tyle. 

Ja w sumie na codzień mam do czynienia z prawdziwym strzeladłem, bo to jedno z moich hobby i tam praca spustu ma sens, ale nie w gierkach do kroćset :yao:

No tez lubię strzelać z prawdziwych broni ale tu gadamy o gierkach ;)

26 minut temu, Pupcio napisał:

I mówi to gościu co w Avku ma Lahey’ego :D

21 minut temu, lpcl napisał:

Raczej już zdrowo najebany jesteś i tyle. 

A to też ale nie na tyle żeby nie ocenić co tu się odpierdala

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyśmienity racer, Playground to czołowy developer Msu i dowód, że warto mieć różne sprzęty. <3

Zgadzam się, playground jest mocny w tej grze. No gratuluje takiego exa

Opublikowano

To klikanie guzików w padzie od X ma duszę. Tak samo nakurwilo się za dzieciaka na wszelakich joyach. Gadajom o spustach a co drugi wyłącza xD Sony nawet nie daje do tego wsparcia w swoich gierkach które tu wrzucajom. 

A co do padzika to bamperiki klikać się chyba przyjemniej nie da. Horizon i wibracje w spustach :banderas:aż chce się driftowac i LATAĆ 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Kurwa ale wystartować z takim tytułem, taką muzyką, akcja, Troy Baker No PS5 dojebalo do pieca na samą premiere

6FC6FDB1-46B8-4C0D-841C-93665C9C9C05.jpeg

1BEC7B29-4813-416F-9E2B-A88A4FA8348F.jpeg

7678EA0D-E8F3-4A50-A174-A9B25530CE3C.jpeg

Murzyn dalej daje rade i rozkurwia wszystko

Wiecie że syn Smitha nagrywał OST do tej gry? (Jaden Smith)

43B6A4CC-D27C-4E55-8EA6-9385970525DD.jpeg

723CED7F-3E4A-4AD4-9A23-A832C3C19212.jpeg

Opublikowano

21CE4D46-8ADF-4421-BC3D-EC8587A370EF.jpeg

28 minut temu, Szymek napisał:

To klikanie guzików w padzie od X ma duszę. Tak samo nakurwilo się za dzieciaka na wszelakich joyach. Gadajom o spustach a co drugi wyłącza xD Sony nawet nie daje do tego wsparcia w swoich gierkach które tu wrzucajom. 

A co do padzika to bamperiki klikać się chyba przyjemniej nie da. Forza i wibracje w spustach :banderas:aż chce się driftowac i LATAĆ 

To Ty nie grałeś w ride4, dirt4 i destruction allstars wiesz jak tam triggery dzialaja? Takiego czegos nigdy nie czułeś!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Taki tytuł z wygrzewem Marvela to ja rozumiem! Takiego tytułu brakuje na Xa!!!

B5786705-E215-47EF-AF9A-A6B46D805224.jpeg

F89234B4-C923-4F20-9892-23875AF41E23.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

o Kurwa znowu DLC

spacer.png

czas isc pograc albo spac

Takie DLC jak Miles Morales to napisze szczerze, mocno brakuje na Xa. Coś takiego, że pozamiata tak mocno konkurencją

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Takie DLC jak Miles Morales to napisze szczerze, mocno brakuje na Xa.

mam platyne w Spider Manie i to DLC nie przekonuje mnie nawet w 10% do zakupu PS5 z tego powodu.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

mam platyne w Spider Manie i to DLC nie przekonuje mnie nawet w 10% do zakupu PS5 z tego powodu.

Spodobało by Ci się! Gwarantuje jakością! To nie jest DLC takie jakie znasz, zupełnie nowa historia. Miles daje rade jako nowy Spider i jak oglądałeś Uniwersum to wkręcisz się po pierwszych minutach a na PS5 to iście pokaz jakości

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Bielik napisał:

Już koniec poznawania xboxa?

Teraz lecą porównania 

Opublikowano

Ty odpalasz tego spajdera żeby robić zdjęcia telewizora z grą w tle czy jak? Ograłem podstawkę na prosiaku, bardzo mi się podobała więc platyna wpadła z przyjemnością, ale nie wyobrażam sobie jej dalej włączać po ograniu xD

Opublikowano

Takiego zwrotu akcji i przeskoku do pajonka się dzisiaj nie spodziewałem, nawet po mocno już pijanym weskerze. 

Odpalaj The medium, fanie horrorów. Też jest Troy Baker. 

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.