Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Z tym, że o słabych początkach nikt nie będzie za rok nawet pamiętał, bo liczy się jedynie jakie tempo utrzymają firmy od połowy do końca generacji.

Spokojnie będziemy pamiętać, od połowy zacznie się pogrom ale jak dla mnie liczy się cały okres, bo to że Ty nie masz next gena a właściwie już current gena to nie znaczy że zaczynamy wojnę uzależnioną od Twojego zakupu ;)

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 985,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Fakt, że nie mam current gena nie zmienia faktu, że generacje z buta ruszają mniej wiecej od połowy. 

a skoro dla Ciebie całość generacji jest istotna to łączę się z Tobą w bólu, bo pierwsze dwa lata PS4 i połowa generacji PS3 musiały być koszmarem [*]

Opublikowano

Przecież Xone utrzymywał tempo żółwia przez cała ostatnią generację i XSX robi dokładnie to samo, a nawet gorzej. Nie potrafili na premierę dostarczyć ani jednej nowej gry z ich rakowych serii. Powtarzam: XboX to gówno.

Opublikowano

Fakt, że nie mam current gena nie zmienia faktu, że generacje z buta ruszają mniej wiecej od połowy. 

a skoro dla Ciebie całość generacji jest istotna to łączę się z Tobą w bólu, bo pierwsze dwa lata PS4 i połowa generacji PS3 musiały być koszmarem [*]

A nie były ;) akurat w przypadku PS4 na start miałem KZ i Black Flag i lada moment wpadł BF4 w którego przegrałem spoooro godzin ;) do tego ciagle gry z plusa. Także same te 3 gry zapewniały mi kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy. Na nic bardziej (oprócz Residenta) nie czekam jak na BF6 :)

Opublikowano

Ah no czaję czaję. Wiadomo, że i tak wszystko rozbija się o własne preferencje. Mnie obecnie najbardziej kręci Ghostwire Tokyo i God of War II i chociaż na Halo Infinite patrzę teraz bardziej sceptycznie to wciąż Halo 5 to gra w której multi spędziłem najwięcej godzin. Tak więc decyzję o zakupie next-gena odkładam na późniejszą część tego roku, obecnie polując na 3DSa i/lub Vitę żeby nadrobić zaległości w graniu przenośnym które K O C H A M jak żadne inne. :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ah no czaję czaję. Wiadomo, że i tak wszystko rozbija się o własne preferencje. Mnie obecnie najbardziej kręci Ghostwire Tokyo i God of War II i chociaż na Halo Infinite patrzę teraz bardziej sceptycznie to wciąż Halo 5 to gra w której multi spędziłem najwięcej godzin. Tak więc decyzję o zakupie next-gena odkładam na późniejszą część tego roku, obecnie polując na 3DSa i/lub Vitę żeby nadrobić zaległości w graniu przenośnym które K O C H A M jak żadne inne. :lapka:

Granie przenośne? Uwielbiam, mam Vite, 3dsa i od premier ograłem masę tytulow na te konsolki, po prostu warto :) 

Opublikowano
10 godzin temu, Nemesis napisał:

No cóż, tak w rzeczywistości wygląda granie wśród zielonej elity. 

FB_IMG_1612738967428.jpg

Widać że amerykańskie, w naszych realiach na pierwszym miejscu powinno być wojowanie w CW, dopiero potem Netflix.

Opublikowano
29 minut temu, Observer napisał:

Widać że amerykańskie, w naszych realiach na pierwszym miejscu powinno być wojowanie w CW, dopiero potem Netflix.

Ale przecież to dotyczy konsoli Microsoftu a nie Sony.

Opublikowano

Z klapów to tylko Liściu tu siedzi regularnie, a z botów mamy tu 24 godziny na dobę większość posiadaczy xboxa w Polsce.

Opublikowano
15 minut temu, Observer napisał:

Z klapów to tylko Liściu tu siedzi regularnie, a z botów mamy tu 24 godziny na dobę większość posiadaczy xboxa w Polsce.

Shabek i whisker to kim są przepraszam? 

Opublikowano

Gdzie są te staty kto ma najwięcej postów w temacie? Takie top10. Zliczymy ile tam jest klapów a ile botów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Moldar napisał:

Co za jałowa dyskusja. Jedna firma dostarczyła pod koniec generacji dwie duże gry i przy okazji ogarnęła w całkiem sensowny sposób wejście w nową generację. Jednemu zestaw podszedł, innemu nie, życie.

Druga firma z kolei pomimo braku dużych gier na ten rok, daje tetrisa i przeciąganego z kwietnia gears tactics, bo wiedzieli już, że nic na premierę nie będzie.

Taka różnica. Nie wiem czy był gorszy start konsoli.

przez 3mc  nadkonsola: Gears Tactics, Gears 5 DLC, Medium, Tetris, Call of Sea, Falconeer i kilka mniejszych gier + kilkanaście darmowych remasterów

śmieciara 4.5: Demons, Astro, Bugsnax, Destrucion Cars, Sackboy, Spider DLC + 3 remastery

Tak więc może być gorszy start jeśli ktoś wybrał śmieciare 4.5 bez gier, zresztą widać jak niebieskie meksykany przeskakują teraz mur i próbują kupić najpotężniejszą konsole na świecie.

Ruch był znacznie bardziej wyrównany, ale wyjaśnione klapy pochowały się do nory. Nie krępuj się i śmiało do nich dołącz.

Jak była planowa podwyżka Golda, to klapami wywaliło tutaj jak gównami po psach kiedy śnieg stopnieje. Szybko wróciły pod kamień :kaz:

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, Observer napisał:

Gdzie są te staty kto ma najwięcej postów w temacie? Takie top10. Zliczymy ile tam jest klapów a ile botów.

Miałem nie pisać w tym temacie, ale masz.

CW14 - Top.png

Opublikowano

Ja pierdole wezyr na swoim glownym i dwoch alterach najebal prawie 3 kola postow zeby powyzywac kawalek plastiku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A potem granko w wowa  :/ ugh aż człowiek ma ochotę iść zrobić magika jak to widzi!

Opublikowano
31 minut temu, Square napisał:

Miałem nie pisać w tym temacie, ale masz.

CW14 - Top.png

No i wszystko jasne, dzięki. Boty zajmują całe podium spamerów w temacie, a reszta ma w co grać.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

XSX/SS najwięcej gier w najlepszej jakości, Xboty najwięcej postów w CW w najlepszej jakości, można? Można.

Opublikowano

No to niezle te staty. Z niebieskich faktycznie najwiecej napierdalam postów w walce z xboxem. Sony byłoby dumne :)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No to niezle te staty. Z niebieskich faktycznie najwiecej napierdalam postów w walce z xboxem. Sony byłoby dumne :)

Przynam, że jak na osobę z dwoma next-genami, która uaktywniła się całkiem niedawno to jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Nie wiem co maja dwa next geny do aktywności na tym forum ale dziękuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.