Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

INCH - „zjadasz moja kupe”

LCPL - „morda parowa, jebany rynsztok”

PAOLO - „szkalowanie, nie lubić”

Od razu widać kto rządzi w tej ekipie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

INCH - „zjadasz moja kupe”

LCPL - „morda parowa, jebany rynsztok”

PAOLO - „szkalowanie, nie lubić”

Od razu widać kto rządzi w tej ekipie.

Serio to nawet nie chcę mi się już pisać z tobą i resztą niebieskich pomyleńców z tego tematu. Czerstwi jesteście i nawet nie śmieszni. Broń sobie dalej tego plastiku. 

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Z pewnoscia nie ty, panie czwarte miejsce

Nie kolego - pierwsze wśród niebieskich :obama:

Dzisiaj meltdown u botów.

Opublikowano

Czy można zamknac ten temat? Tez mam dosyc klapow i ich pedalskich fantazji. Bede trollowal jak rozi i nero w normalnych tematach i statusach.

Opublikowano
42 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czy można zamknac ten temat? Tez mam dosyc klapow i ich pedalskich fantazji. Bede trollowal jak rozi i nero w normalnych tematach i statusach.

Szkoda tracić czas w tym szambie z liściem, pizzą, pulpetem i łiskerem. O zgrozo ten yeti i Mendrek wydają się wśród nich najnormalniejsi ale jak to mawiają wśród ślepców jednooki królem. Do zobaczenia w innych tematach, mam nadzieję, że tylko nie z wyżej wymienionymi. 

A i jeszcze bym zapomniał ale jeśli ktoś ma tutaj zamiar coś obraźliwego na mnie pisać to ha tfu wam na mordy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Hahahahahahahaha pajace wystrzelaly sie z amunicji w dwa miesiace i juz uciekaja jeden po drugim z tonacej, zielonej lajby z dupami peknietymi bardziej niz po trailerze halo a sonka nie wystawila nawet jednego dziala. Ja pierdole co za kompromitacja jako gracze ale moze przede wszystkim jako ludzie :yao:

Opublikowano

Whiskey ma w domu Xboxa Series X

Schabek ma w domu Xboxa Series X

Lisciu ma w domu Xboxa Series X

i kto tu kurwa jest przegrywem z uciekającej łajby 

XDDDDDDD

SPENCER JAK JA CIĘ SZANUJE

Opublikowano
23 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

i kto tu kurwa jest przegrywem z uciekającej łajby 

XDDDDDDD

SPENCER JAK JA CIĘ SZANUJE

Z czego tu się cieszyć? Niebieskie meksykany wooon do smieciary4.5 bez gier. :/

Opublikowano
6 godzin temu, LiŚciu napisał:

Gra taktyczna w której masz czas na zastanowienie? 

Takie szachy to dopiero zręcznościówka dla gówniarzy :xboss:

Nawet chciałem się oburzyć, ale dopiero sobie uświadomiłem że to liściu, człowiek który oblał nawet test ciążowy

Opublikowano
7 godzin temu, schabek napisał:

Hahahahahahahaha pajace wystrzelaly sie z amunicji w dwa miesiace i juz uciekaja jeden po drugim z tonacej, zielonej lajby z dupami peknietymi bardziej niz po trailerze halo a sonka nie wystawila nawet jednego dziala. Ja pierdole co za kompromitacja jako gracze ale moze przede wszystkim jako ludzie :yao:

No ale najgorsze, że i niebieska strona już nawet nie ma do czego strzelać, bo tam same zgliszcza i pomór. No bo czego się tu czepiać? Gier, których nie ma, bo ja kupujesz Xboxa i chciałeś zamknąć porzednią generację, to Microsoft mówi "a nu nu, masz tu gry z kosza za 6 bomb rocznie i znajdź sobie jakiegoś fajnego średniaka albo starocia". Tego, że znowu Xbox sprzedaje się dwa razy gorzej od PlayStation, co było oczywiste od zeszłej generacji? Tego, że "mityczna moc" to mrzonka, jak każda "mityczna moc" w historii marki Xbox? Chyba każdy świadomy i zdrowy na umyśle gracz nie kupi Xboxa zamiast PlayStation.

Od dawna ten temat nie ma sensu. Nie ma Console Wars. Jest PlayStation Rapes Xbox, tylko dziwna poprawność polityczna nie pozwala na zmianę nazwy tematu.

Opublikowano

Syndrom sztokholmski u klapów coraz silniejszy. Im mocniej Sony podkręca maszynkę do dymania niebieskich robali, tym większa u tych niewolników marki miłość do oprawcy. To jest jednak marketingowe mistrzostwo świata w wykonaniu Sony. Wrzucić na rynek technologicznego szrota, który w ogóle nie powinien przejść kontroli jakości. Okrasić go remasterami zgranych do cna gier po 349 zł sztuka. Napluć w ryj klientom tworami gropodobnymi typu Destruction AllStars czy AstroBot. Obserwować jak niewolnicy marki biją pokłony swojemu niebieskiemu bożkowi. Just PayStation things :obama:

Opublikowano
7 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Patrząc po waszej ekipie z dzieciakiem daddym na froncie to niebiescy z XsX to NAJLEPSZE co się mogło tej konsoli przytrafić, więc szanuj bo jak nas zabraknie to zostaną Ci tylko te osły na pokładzie. 

Opublikowano
8 godzin temu, lpcl napisał:

Szkoda tracić czas w tym szambie z liściem, pizzą, pulpetem i łiskerem. O zgrozo ten yeti i Mendrek wydają się wśród nich najnormalniejsi ale jak to mawiają wśród ślepców jednooki królem. Do zobaczenia w innych tematach, mam nadzieję, że tylko nie z wyżej wymienionymi. 

A i jeszcze bym zapomniał ale jeśli ktoś ma tutaj zamiar coś obraźliwego na mnie pisać to ha tfu wam na mordy. 

Czyli jednak psychika siadła i wysiadasz :)

Opublikowano

Nie ma co się kłócić - o potędze Xboxa świadczy fakt, że chociaż na dobrą sprawę dopiero szykuje się do startu to wciąż jest bardzo popularną konsolą na forum, a w dodatku pierwszym Xboxem wielu niebieskich. Fakty mówią same za siebie. :) 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma co się kłócić - o potędze Xboxa świadczy fakt, że chociaż na dobrą sprawę dopiero szykuje się do startu to wciąż jest bardzo popularną konsolą na forum, a w dodatku pierwszym Xboxem wielu niebieskich. Fakty mówią same za siebie. :) 

No ale fakty tez pokazują że niebieskich jest tu więcej ;)

Opublikowano
Cytat

KTÓREGO NEXT GENA KUPILI SZANOWNI FORUMOWICZE NA PREMIERĘ?

Znacznie lepszy start zaliczył nowy i ARCYPOTĘŻNY XBOX. Aż 53 forumowiczów (29,78% całości) cieszy się tym sprzęcichem pod TV.

Skromniej rozpoczęło swój żywot nowe PLAYSTATION O FUTURYSTYCZNYM DIZAJNIE, które wybrało 29 użytkowników (16,29% całości) i cieszy się cykaniem cewek, niczym świerszczy na oknem latem.

Nieliczni (ale ich policzyliśmy i wyszło 16; 8,99% całości) pokusili się o zakup obu technologicznych rarytasów.

Aż 80 użytkowników (44,94% całości) wyjebało jaja na nowe sprzęty i odłożyło zakup na kiedyś tam.

Yeah, więcej, ale chyba w CW.

Opublikowano

Migracja graczy z Playstation na Xboxa jest faktem, nie można temu zaprzeczyć. MNÓSTWO graczy zmieniło obóz w tej generacji, albo chociaż postanowiło zasmakować sprzętu konkurencji.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Yeah, więcej, ale chyba w CW.

Mowa o niebieskich a nie posiadaczach ps5. Tą konsole słabo dostać więc te staty z dupy obraz dają. Tak mocno z dupy. 

Wystarczy wejśc w głosowanko GOTY 2020 - tam zobaczysz ilu niebieskich zagłosowało na gry z niebieskiej stajni (2 i 3 miejsce). 

To forum raczej playstation zawsze stało i mało śmieszne cytaty niewiele tu zmienią

Opublikowano

Control Ultimate wypierdala co pół godziny do Sasha na najpotężniejszej konsoli świata. Jak tak można żyć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.