Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak mnie dziś naszło na pewną refleksję...
Jak już się uporałem z kąpielą, obiadem, domowymi obowiązkami i przyszedł czas na odpalenie konsoli (XSX) to chwyciłem za pada i po prostu go podniosłem.
Nie musiałem go odłączać od ładowarki, jak codziennie w przypadku PS4, tylko z pełnym przekonaniem o jego naładowaniu po prostu uwaliłem się z nim przed TV, odpalając klocucha.
I, żeby było śmieszniej - on wciąż ma w sobie te Duracelle z pudełka z konsolą :xboss:
Tak tylko chciałem przekazać, że trzeba być nieźle upośledzonym, żeby wychwalać niewymienny akumulator w DS ponad pro-konsumencką możliwość wyboru od Microsoftu :reggie: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wredny piszesz sam ze sobą?

a nie, doncwello coś piszczy z ignora

Opublikowano
12 minut temu, Wredny napisał:

Tak mnie dziś naszło na pewną refleksję...
Jak już się uporałem z kąpielą, obiadem, domowymi obowiązkami i przyszedł czas na odpalenie konsoli (XSX) to chwyciłem za pada i po prostu go podniosłem.
Nie musiałem go odłączać od ładowarki, jak codziennie w przypadku PS4, tylko z pełnym przekonaniem o jego naładowaniu po prostu uwaliłem się z nim przed TV, odpalając klocucha.
I, żeby było śmieszniej - on wciąż ma w sobie te Duracelle z pudełka z konsolą :xboss:
Tak tylko chciałem przekazać, że trzeba być nieźle upośledzonym, żeby wychwalać niewymienny akumulator w DS ponad pro-konsumencką możliwość wyboru od Microsoftu :reggie: 

A za oknem jeżdżą samochody parowe, sasiad pisze na maszynie do pisania, żona ubija masło a na biurku stoi lampa naftowa. Rozumiemy:)

Opublikowano

Aha, czyli wszystko co "nowe" jest automatycznie lepsze od sprawdzonych rozwiązań, mimo że jest chujowe i działa gorzej?
OK :notbad:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

T H I S    I S     W A I T I N G

Patrz jak melepety udają, że nie widzą.

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał:

Aha, czyli wszystko co "nowe" jest automatycznie lepsze od sprawdzonych rozwiązań, mimo że jest chujowe i działa gorzej?
OK :notbad:

Tak wiem ze lepiej się bawiłeś na „sprawdzonej” ps4 niż na nowym „xboxie” :notbad:

:lapka:

Opublikowano

Ten argument o zacofaniu technologicznym liścia tez dobry xD

PS5 jest bardziej zacofane technologicznie niż Xbox One, ale w wyobraźni klapow to wiadomo ze nic nie wiadomo xD.

Opublikowano

No tak, to Sony ma starego pada, to Sony ma stary dashboard i to sony reklamowało i dalej reklamuje sprzęt starymi grami hahah

Bredni xbotów nie ma końca.

Opublikowano

Kurwa trailer wjechal z data premiery i xsmieciara do netflixa rozjebana kolejny raz w tym tygodniu. Returnal, ratchet. Ex za exem miesiac po miesiacu prawie. Drzwi gamingu wyjebane z buta. Dzien jak codzien dzien po dniu wciaz sie dzieje zycia cud. Patrzcie robaki i placzcie bo nie bedziecie tego mieli ani za 3 bomby ani za bombe ani w smyczpassie ani jakbuscie dupy na roksie dawali. To jest moja prawda gamingu

Opublikowano

No Sony fajnie zaczęło rok ale Nintendo lepiej.

Opublikowano

Taaa schabek i jeszcze to

14 minut temu, schabek napisał:

Najs. Czyli God of War jednak na jesien 

CHYBA JESIEŃ 2022

Opublikowano

Dziś przenoszę się do Valhalli czyli najlepszej wersji na konsolach oczywiście ;)  Btw kurde już tyle gier że ledwo nadążam :D i to same sztosy, No może oprócz tego AC ale to i tak zdecydowanie lepsza wersja niż ta zabugowana i niskiej jakości na XSX

9F5E9472-C169-4466-91C0-83FE8B2419B0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Czy to żart? Sierść na ratchecie jest bardziej nextgenowa niż wszystko co do tej pory wyszło na Xboxie.

Opublikowano
10 minut temu, schabek napisał:

Kurwa trailer wjechal z data premiery i xsmieciara do netflixa rozjebana kolejny raz w tym tygodniu. Returnal, ratchet. Ex za exem miesiac po miesiacu prawie. Drzwi gamingu wyjebane z buta. Dzien jak codzien dzien po dniu wciaz sie dzieje zycia cud. Patrzcie robaki i placzcie bo nie bedziecie tego mieli ani za 3 bomby ani za bombe ani w smyczpassie ani jakbuscie dupy na roksie dawali. To jest moja prawda gamingu

No stary, gram po kilka godzin dziennie a tu ciagle coś nowego i to w jakości konkretnej.

Opublikowano

Nie tak nextgenowa jak wydanie 3 iso na carcie dla największych frajerów w gejmingu.

Opublikowano

To prawda, remaster 8 letniego mario to niezły niszczator 

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Dziś przenoszę się do Valhalli czyli najlepszej wersji na konsolach oczywiście ;)  Btw kurde już tyle gier że ledwo nadążam :D i to same sztosy, No może oprócz tego AC ale to i tak zdecydowanie lepsza wersja niż ta zabugowana i niskiej jakości na XSX

9F5E9472-C169-4466-91C0-83FE8B2419B0.jpeg

bomby:

82849B72-148F-47C0-9F29-F3D040749BE5.png

D1EE1D29-252B-45D7-9E2E-2C5F20B25F04.jpeg

Opublikowano

Jeszcze ta zmiana światów w ratchecie:banderas:

Prawie tak dobra seria jak te najlepsze od Nintendo.

Opublikowano

Czy każda gra multi musi chodzić lepiej na PS5? Serio? Aż takie pociski?

4403C11C-C17E-49AE-8B2F-D23F5B36F094.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.