Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Whiskas jaki pisowiec jebany

szybsze loadingi SSD kontra szybsze loadingi

hahahahaha

No tutaj obie konsole są równe, o chuj Ci chodzi?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 988,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No to nieźle. FPS Boost - super sprawa. Bez kitu - cieszę się na ta funkcje. Wierzę że szybko powiększą biblioteke gier z tym boostem i chętnie wróce do kilku tytułów. To że lista 5 gier z czego tylko jedna mnie interesuje (troche) - chuj z tym. Ważne że ta funkcja się pojawiła i że może dużo zmienić - dla mnie to jest dobry news.

Inna sprawa że niektóre boty to powinny yebnąć z rozpędu w ściane zapowiadając bomby atomowe i koniec niebieskiej rasy. Czasem wystarczy stulić dziub i po newsach grać fanfary. 

Nie wiem czy widzicie ale niebiescy nie muszą srać ogniem przed czymkolwiek bo znowu konsola wygrywa. Xboxowi potrzebny sukces i widać że zaczeli na niego pracować tylko kurwa nie z takim odklejonym community jak tu na forum - no sorry ale, zamknjj ryj bocie! Ochłoń i wróc po bombach. 

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

To samo można napisać o ps5 po co Ci to jak masz ps4 pro w domu? Po za demonem, którego nie wydali na ps4 bo tak, wszytsko przez najbliższe 3 lata będzie do ogrania na PS4...

Prawda jest taka, że obie konsole to poki co meh a ich najlepsze fitchery to dysk ssd i gry w 60fps. 

Ty qrva 3 miesiąc grasz dlc do spidermana czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz. Przeciez to hipokryzją wali na kilometr, robisz z tego ps5 jak byś dostał chuj więc co a dostałeś wielkiego kloca i gry po 350 zł beka wnusiuuuuu :reggie:

A już Ci tłumacze, wiesz co było największym motorem napędowym oprócz rzecz jasna gier? Pad, tak to właśnie on zrobił na wszystkich efekt WoW i robi w każdej grze na nowo, dla mnie to gamechanger generacji. Co do Miles Morales, jakbyś ogarniał internet można sprawdzić mój progres i ostatnio kiedy w to grałem, dawno to było, screeny czasem wrzucam TV ale to stare ;) wszystko masz w profilach. A co do cen to już Ci wyjaśniłem :) wnusiu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No to nieźle. FPS Boost - super sprawa. Bez kitu - cieszę się na ta funkcje. Wierzę że szybko powiększą biblioteke gier z tym boostem i chętnie wróce do kilku tytułów. To że lista 5 gier z czego tylko jedna mnie interesuje (troche) - chuj z tym. Ważne że ta funkcja się pojawiła i że może dużo zmienić - dla mnie to jest dobry news.

Inna sprawa że niektóre boty to powinny yebnąć z rozpędu w ściane zapowiadając bomby atomowe i koniec niebieskiej rasy. Czasem wystarczy stulić dziub i po newsach grać fanfary. 

Nie wiem czy widzicie ale niebiescy nie muszą srać ogniem przed czymkolwiek bo znowu konsola wygrywa. Xboxowi potrzebny sukces i widać że zaczeli na niego pracować tylko kurwa nie z takim odklejonym community jak tu na forum - no sorry ale, zamknjj ryj bocie! Ochłoń i wróc po bombach. 

z jednej strony jak czytam tego posta to :notbad: a z drugiej strony :gayos:

ale masz plusa na zachętę 

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

To po chuj konsole wydawali? Mogli poczekać z rok a nie się ośmieszać co pokazują słupki sprzedaży (mniejsza od switcha czujecie?) Czym tak naprawdę różni się Koks od XSX???? Czy aż tak bardzo żeby wydawać 2,5k? No trzeba mieć najebane.

Przeskok z PS4 na PS5

- nowy pad

- adaptacyjne triggery

- nowy dźwięk tempest 3d

- nowy Dash

- szybkie loadingi SSD

- wsteczna z impetem 

- premierowo z grami next gen

Przeskok XOX na XSX

- Quick Resume

- szybsze loadingi

- wsteczna wszystkiego

- kurwa koniec

Wsteczna z impetem na PS5 kiedy kurwa na Xboksie masz to samo + gry z X360 i pierwszego xboksa? Przecież tę wsteczną przy Ps5 to wstyd wpisywać. Jesteś chory na umyśle. 

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

Prawda jest taka, że obie konsole to poki co meh a ich najlepsze fitchery to dysk ssd i gry w 60fps. 

:reggie:

A zapomniał jak się jarał DUAL SENSE? Choćby na filmiku z maniakiem? ;) 

Opublikowano

Ps5 tak zayebiste że whiskas kupuje suckboye z ps4 za 2 bomby xD niech mnie chuyyyy

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

A już Ci tłumacze, wiesz co było największym motorem napędowym oprócz rzecz jasna gier? Pad, tak to właśnie on zrobił na wszystkich efekt WoW i robi w każdej grze na nowo, dla mnie to gamechanger generacji. Co do Miles Morales, jakbyś ogarniał internet można sprawdzić mój progres i ostatnio kiedy w to grałem, dawno to było, screeny czasem wrzucam TV ale to stare ;) wszystko masz w profilach. A co do cen to już Ci wyjaśniłem :) wnusiu

Najlepszym motorem napędowym jest i było PS4 i jego popularność a nie pad czy gry dostępne również na PS4, no ale tlumacz sobie dalej.

Z PS5 obcuje na co dzień ten pad jest fajny na pierwsze 2 godziny w nowej grze a później no fajne to nie powiem ale, żebym miał się z tego powodu tak rajcowac jak Ty? Wybacz ale nie mam zamiaru. 

Nie bawię się w sprawdzanie profili ale od 3 Miechów widzę zdjęcia popka, whisky i morales wiec stwierdzenia nasuwają się same, dziwi cię to? Nie powinno, gratuluje przy cebulenia a ja takie gry jak nowe call of duty to za darmo ewentualnie moge przytulić bo szkoda na to nawet 170 pln no ale co kto lubi z braku laku to i kit dobry.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
5 minut temu, creatinfreak napisał:

Nie rób tego. Serio. Ten dash jest zjebany w chuj. Już wolałem mulący z PS4, przynajmniej był intuicyjny. 

Bez znaczenia, ważne ze nowe!!!!!!!

Opublikowano

Klapy to jednak chuje bez serca. Dalibyscie bociarskim spokoj po tym co dzisiaj przeszli a nie pastwicie sie dalej. Po domach dziecka tez jezdzicie i pytacie sie kazdego napotkanego tam biedaczka co dostal od starych pod choinke? Zostawcie ich przynajmniej do jutra, to nie ich wina ze sie tacy urodzili

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Ps5 tak zayebiste że whiskas kupuje suckboye z ps4 za 2 bomby xD niech mnie chuyyyy

No dużo gram wiec mam zapotrzebowania, lubię ogrywać masę tytułów / gatunków , wypijać morze dobrego alkoholu ;)

Opublikowano

Że też macie siłę na walkę głupoty pijaka xd

Już widać było po tym tekście ze wsteczną z impetem na PS5, że kroplówkę amoniaku jacka do krwiobiegu sobie podłączył. 

Opublikowano

Przypominam że nowe Cod można było ograć na X za darmoszke. 

Jak ktos nie miał X a wziął ponownie Sonke to szczerze współczuję. Serio. 

Człowiek płaci haracz za granie po sieci. Chooynia. Różnica taka ze na jednej jest 30 gierek na rok gdzie na drugiej jest z 15x tyle. Dzięki królu złoty za GP

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Klapy to jednak chuje bez serca. Dalibyscie bociarskim spokoj po tym co dzisiaj przeszli a nie pastwicie sie dalej. Po domach dziecka tez jezdzicie i pytacie sie kazdego napotkanego tam biedaczka co dostal od starych pod choinke? Zostawcie ich przynajmniej do jutra, to nie ich wina ze sie tacy urodzili

Oni pewnie by nawet tym dzieciom mówili ze są zjebani i napewno za prezenty wyjebali 3,5 bomby :D

Opublikowano

Kurde, szkoda, ze to skonczyłem na Sce w tych 30. Teraz by weszło jak masełko w 120fps

Opublikowano

Super Lucky Tale za darmo w 120 fpsach, a Whiskas zadowolony, że sobie kupił za 2 bomby Suckboya :dynia:

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

No dużo gram wiec mam zapotrzebowania, lubię ogrywać masę tytułów / gatunków , wypijać morze dobrego alkoholu ;)

Pieknie podałeś definicje GP. Sam piszesz i nie dociera. 

To może nie jak do gracza a...zobacz ile byś miał whisky jakbyś nie wziął małża :)

Opublikowano

A klapy nie dostały nawet ulepszenia do swojej "perełki" tlou 2 xDD no nic, remasterek za 3 i pół bomby wleci jak miło bo dodadzą Multi po roku  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.