Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Kurde, szkoda, ze to skonczyłem na Sce w tych 30. Teraz by weszło jak masełko w 120fps

11 minut temu, 20inchDT napisał:

2ee9fe7012c3dea3ae322c47d3d1dd485d0cc93f

Kochany microsoft. ZA DARMO

Przecież wy nawet tv nie macie co obsługuje 120 klatek hahaha

2 minuty temu, Pupcio napisał:

A klapy nie dostały nawet ulepszenia do swojej "perełki" tlou 2 xDD no nic, remasterek za 3 i pół bomby wleci jak miło bo dodadzą Multi po roku  :)

11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jak za darmo albo tanio to musi być chujowe, nie wiesz?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 988,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

A klapy nie dostały nawet ulepszenia do swojej "perełki" tlou 2 xDD no nic, remasterek za 3 i pół bomby wleci jak miło bo dodadzą Multi po roku  :)

Gra warta każdej kasy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
10 minut temu, Lokomotywa napisał:

Super Lucky Tale > Super Mario

Xddddddddddd

Opublikowano
14 minut temu, Lokomotywa napisał:

Super Lucky Tale > Super Mario

SLT skończyłem, a tego smiecia 3d land nie. Lis > wąsaty pedał.

Opublikowano

ogólnie gry nintendo bardziej przereklamowane niż te sony, a to jest wyczyn

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

SLT skończyłem, a tego smiecia 3d land nie. Lis > wąsaty pedał.

Ja nawet nie słyszałem nigdy o tej grze :D a w branży siedzę aktywnie od kilkunastu lat

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Boty zaorane po raz kolejny i to same przez siebie. Po co wy cokolwiek piszecie o jakichś bombach czy innym zaoraniu kiedy za każdym razem później jest tak samo. Za każdym kurwa razem.

Oczywiście połowa zielonych glutów próbuje tego później oczywiście bronić co jest jeszcze bardziej żałosne. 

No nic. Dzień jak codzień. Klocki sie cieszą bo znowu coś tam polepszają we wstecznej. Wsteczna to, wsteczna tamto, gamepass to, tamto, sramto.

Tylko nowych tytułów pokazujących cokolwiek ng dalej brak. Nawet zapowiedzi :/

Opublikowano
2 minuty temu, Lokomotywa napisał:

ogólnie gry nintendo bardziej przereklamowane niż te sony, a to jest wyczyn

Nintendo będę bronił, maja grywalność jak żadna inna konsola, jak wyjdą niektóre sztosy to pozamiatane. Przecież kurwa jak Metroid Prime 4 wjedzie to Xbox się usra po same pachy. Już się Switch lepiej sprzedaje a wtedy to już kilkukrotnie przebije. I bajo 3 :D 

1 minutę temu, Jakim napisał:

Boty zaorane po raz kolejny i to same przez siebie. Po co wy cokolwiek piszecie o jakichś bombach czy innym zaoraniu kiedy za każdym razem później jest tak samo. Za każdym kurwa razem.

Oczywiście połowa zielonych glutów próbuje tego później oczywiście bronić co jest jeszcze bardziej żałosne. 

No nic. Dzień jak codzień. Klocki sie cieszą bo znowu coś tam polepszają we wstecznej. Wsteczna to, wsteczna tamto, gamepass to, tamto, sramto.

Tylko nowych tytułów pokazujących cokolwiek ng dalej brak. Nawet zapowiedzi :/

Liczyłem chociaż że dadzą im trailer a tu chuj, a niech płaca dalej abonament, niech ich jebią. Może im galerie otworzą w końcu to chociaż spróbują sił na standach PS5 i doznają olśnienia

Opublikowano
25 minut temu, MYSZa7 napisał:

Super Lucky Tale za darmo w 120 fpsach, a Whiskas zadowolony, że sobie kupił za 2 bomby Suckboya :dynia:

No powiem ci w tajemnicy ze jest zadowlony z sackboya bo to po prostu lepsza gra 

13 minut temu, LiŚciu napisał:

Gra warta każdej kasy. 

Bez chwili zastanowienia wyjebuje 350zl na remaster z multi i wsparciem dualseksa bo to obowiazek kazdego gracza, nie wyobrazam sobie siedziec w giereczkowie gdyby takie gry mialy przestac wychodzic

Opublikowano

Może być lepsza, dwóch bomb w życiu bym za nią nie dał.

Opublikowano
22 minuty temu, schabek napisał:

Bez chwili zastanowienia wyjebuje 350zl na remaster z multi i wsparciem dualseksa bo to obowiazek kazdego gracza, nie wyobrazam sobie siedziec w giereczkowie gdyby takie gry mialy przestac wychodzic

Zaraz się porzygam. Zasługujesz na pis.

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Może być lepsza, dwóch bomb w życiu bym za nią nie dał.

Dałbyś i to z pocałowaniem ręki, kiedyś, jak niebyłbyś wyprany przez crapy za 50zł miesięcznie, że niby ogrywasz tygodniowo kilka tytulow

wiecie co wygrywa w standardach u Xa? Tetris 4k, tak Tetris, później minecraft z gejpassa :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Dałbyś i to z pocałowaniem ręki, kiedyś, jak niebyłbyś wyprany przez crapy za 50zł miesięcznie, że niby ogrywasz tygodniowo kilka tytulow

wiecie co wygrywa w standardach u Xa? Tetris 4k, tak Tetris, później minecraft z gejpassa :D 

Nie wiem o kim mówisz, ale nie opłacam Plusa. 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Zaraz się porzygam. Zasługujesz na pis.

Już to pisałem ale napisze jeszcze raz PIS to Xbox i społeczność, czy my chwalimy jednostkę? Nie, to wy walicie Konia do Spencera jak pisowcy do kaczora, to WY wmawiacie sobie ze gejpass i gry są za darmo jak 500+ i to WAM mówi się ze jest dobrze a będzie tylko lepiej jak TVP PIS. My wybieramy najlepsze kąski i decydujemy sami! Proste, jesteście pisowcami którzy w Spencera wierzą jak w kaczora albo Rydzyka, jebią was na plebaniach wszystkich

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

jebią was na plebaniach wszystkich

Ale Snickersa dostanę i fajnie jest 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Autor Kwiść

Nice try, Liściu.

?

Opublikowano

Cóż za omnipotencja i hegemonia XSX. I najlepsza usługa abonamentowa, i najlepsza wsteczna, i najelpsze multiplatformy i najlepsze zapowiedziane Eksy.

TOTALNA DOMINACJA niebieskie robactwo zdycha jak karaluch po DDT, ich przedśmiertne podrygi w tymtemacie to nieskonczona kopalnia beki dla zielonych koneserów gamingu

Piekne czasy dla prawdziwych graczy :xboss:

Opublikowano

Znowu majaczenia i alter konta, zakrzywianie rzeczywistości jak Soul a później efekty widać. 

Opublikowano

kurde, zmarnowałem reakcje na pANAkAMILA i nie mam plusika dla dee :nosacz2:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Cóż za omnipotencja i hegemonia XSX. I najlepsza usługa abonamentowa, i najlepsza wsteczna, i najelpsze multiplatformy i najlepsze zapowiedziane Eksy.

TOTALNA DOMINACJA niebieskie robactwo zdycha jak karaluch po DDT, ich przedśmiertne podrygi w tymtemacie to nieskonczona kopalnia beki dla zielonych koneserów gamingu

Piekne czasy dla prawdziwych graczy :xboss:

Prawdziwych graczy? Aha sam sobie zaprzeczasz bo na początku masz jasno wyklarowane - CZEKASZ! I niech tak pozostanie, plugactwo nikczemne zielone będzie tylko czekać tak jak przeczekali generacje XOX.

Opublikowano

Od rana do rana (wstałem o 5 pójdę spać o 6) - pogrom xboxowego pomiotu w przerwach od grania w PS5 cóż za wspaniałe czasy (platyna w Control, ogrywanie Sack’a) :) nigdy nie było lepiej, dziś taaaka okazja :) 

3ED166CA-3FD1-43C5-B789-0A999A0D09CD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

CZEKASZ!

Czekam kiedy janusze gejmingu przestaną niszczyc rynek wspieraniem rakowych marek pokroju sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.