Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Hellblade xDdd

Jak był exem na PS4 to uuu super ambitna gierka, takich exów Sonka potrzebuje, Ninja Theory znowu dostarczyło.

Wychodzi na One? Nudne, osrane gówno, niech sobie boty mają te wydmuszkę.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

no tak Sony przecież nic nie musi

Jestem pod wrażeniem jak niewymagających fanów wychowało sobie Sony

Kurwa asax ale na co tu odpowiadac teraz. 5 gownogierek ktorych nikt nawet nie sprawdzi, no moze tego liska. Niech ta biblioteka sie powiekszy do 50 czy 100 pozycji, nie wiem niech dodadza takie gamechangery jak rdr2 i sony moze sie obsrac ale na ta chwile obsrali sie ze smiechu.

A dobrze wszyscy wiemy ze na grzebanie przy takich sztosach jak rdr2 nikt im nie pozwoli skoro sami tworcy juz smaza remasterka. Wyjdzie na to ze podbija te klatki w swoich gierkach i ea dopoki siedza w smyczpassie. No milo, lepiej miec niz nie, od przybytku glowa nie boli ale jak myslisz ze to zatrzesie branza albo z tego powodu sprzeda sie chociaz jeden xbox wiecej to nie wiem kto tu jest wychowanym fanem :) 

Opublikowano

Co ja czytam??? Oni wojują Hellblade i porównują to do GOWA? Przecież to jak z tym filmem o facecie w łódce „zaraz będzie się działo”

Opublikowano

:facepalm: MS pokazuje technologię, która udowadnia, że da się puścić grę w wyższym fps niż lock na to pozwala, a schabek na to: " DZIE GEJMCHENDZERY". Boże.

Opublikowano

No dla klapa janusza brak polskich napisów to już jest dealbreaker i sobie nie poradzą. Capcom już żałuje że demo udostępnił tylko tym troglodytom.

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Takie mam zdanie. Ja wszystko co chciałem ograłem na ps4. To czego nie ograłem (np GoT) jest już spatchowane. Natomiast bym w coś pograł z jeszcze wcześniejszej generacji. Ale mam XsX wiec looz. 

Zapytales to odpowiedziałem ze swojego punktu widzenia. Peace 

Duzo progralem w Snowrunner na PS4

Duzo pograłem w Wrackfest na PS4, obie tylko 30fps, czy chciałbym w nie zagrac jeszcze raz/dokończyć w 60fps?

kurwa!

jeszcze jak!

Wiesz jaki jest problem klapow? Wy tego nie potrzebujecie bo wasze gry są na jeden raz, replaybility wynosi 0.

Opublikowano

Sony wszystko polonizuje, bo w Polsce szlachta gra na PS5 i zawsze wspiera świetny produkt. Teraz niestety, ale za dużo xbotów cebuliło, więc oberwie się wszystkim.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

:facepalm: MS pokazuje technologię, która udowadnia, że da się puścić grę w wyższym fps niż lock na to pozwala, a schabek na to: " DZIE GEJMCHENDZERY". Boże.

Nie no przepraszam ze w przeciwienstiwe do ciebie nie lykam kazdego gowna od spencera XDDDDDD idz kurwa durniu grac w ufc tylko najpierw kup bo jeszcze w gamemopsie nie ma

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

MS w konsoli upchnęło upłynniacz który jest dostępny w każdym tv wypuszczonym po 2015 roku, a boty się cieszą że rewolucja. To jest nowość tylko jak grasz na tv manta hd ready i nie masz takich rarytasów. 

Opublikowano
22 minuty temu, Jakim napisał:

No, tak jak jedynka była też tym lepszym gowem w poprzedniej generacji.

Zdecydowanie była tym nienudnym GoWem : )

4 minuty temu, Czoperrr napisał:

No dla klapa janusza brak polskich napisów to już jest dealbreaker i sobie nie poradzą. Capcom już żałuje że demo udostępnił tylko tym troglodytom.

Aż sobie poczytałem commenty na PPE. Boże, ale to klaperskie community jest SŁABE. :xdd

Opublikowano

O kolejny co upłynniaczem w TV podnosi ilość klatek w grze. Zwierzęta.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

W ogóle czaicie NIE zagrać w jakiś świetny tytuł, bo nie posiada napisów po polsku? xdd Najbardziej oczywiście osrały się klapy, co za paskudne community.

1 minutę temu, messer88 napisał:

upłynniacz to taki klaperski vrr 

Ciekawe ile klatek ma whisker po swoim upłynniaczu xd

Opublikowano

Grać w gry od lat 90 i nie znać angielskiego xD I tacy się potem wypowiadają na temat gier jak grają tylko w te z polskim dubbingiem

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zdecydowanie była tym nienudnym GoWem : )

Aż sobie poczytałem commenty na PPE. Boże, ale to klaperskie community jest SŁABE. :xdd

Nienudnym?? Hellblade określasz jako nienudny? 2 razy usnąłem na tym pretensjonalnym gównie bo nic sie nie działo.

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

upłynniacz to taki klaperski vrr 

upłynniacze klapów, starter pack:

comment_Xgw1z1O87TiHv4CcuRq7W6aithXUje1s

tatra_jasne_pelne_puszka_500ml_6pak.jpeg

098595_r0_940.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał:

MS w konsoli upchnęło upłynniacz który jest dostępny w każdym tv wypuszczonym po 2015 roku, a boty się cieszą że rewolucja. To jest nowość tylko jak grasz na tv manta hd ready i nie masz takich rarytasów. 

No takie upłynnianie w sam raz dla casuali, bo z tym lagiem to tylko do cinematic experience, wszystko się zgadza, o artefaktach nawet nie wspominam.

Opublikowano

Angielski to nie problem ale fakty sa takie ze problemy z lokalizacja (ostatnio hitman) pojawily sie odkad pierdolone cebulactwo zaczelo jezdzic do brazylii zeby 20zl przyciac. No menelstwo zwykle polaczone ze zlodziejstwem ale gdzies trzeba szukac oszczednosci zeby zostalo na kebaba i harnasia

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Jak widać xboty to nawet nie są ludzie

Poprawione

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Angielski to nie problem ale fakty sa takie ze problemy z lokalizacja (ostatnio hitman) pojawily sie odkad pierdolone cebulactwo zaczelo jezdzic do brazylii zeby 20zl przyciac. No menelstwo zwykle polaczone ze zlodziejstwem ale gdzies trzeba szukac oszczednosci zeby zostalo na kebaba i harnasia

Tak, tak zwalaj wine na xboxa. Podobno nikt gier nie kupuje na xboxie bo jest gamepass. To karaluchy playstation zakładają nowe konta, żeby brać gry z Turcji/USA.

Opublikowano

Mówiłem że boty są hamulcowymi w gamingu konsolowym :)

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

Nienudnym?? Hellblade określasz jako nienudny? 2 razy usnąłem na tym pretensjonalnym gównie bo nic sie nie działo.

To nie jest gra dla januszy, wymaga zaangażowania i wgryzienia się w fabułę. :)

4 minuty temu, schabek napisał:

Nah, na Xboxie i tak sprzedało się chyba 20% kopii, więc nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ. To pewnie przez klapy i ich weekendowe używki i zrzutki we 2 jak na ku,rwę z roksy.

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Tak, tak zwalaj wine na xboxa. Podobno nikt gier nie kupuje na xboxie bo jest gamepass. To karaluchy playstation zakładają nowe konta, żeby brać gry z Turcji/USA.

To mowisz ze sony wypuscilo jakas gre w ciagu ostatnich, strzelam, 10 lat ktora nie miala lokalizacji? XDDDDDDDDDDDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.