Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

O KURWA XDDD "Wkrótce się zobaczymy ałałałał"

Qrva jak bym oglądał kapitana bombe xD

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

O panie, taki dopasiony remake SoF to bym brał jak głupi :obama:

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Qrva jak bym oglądał kapitana bombe xD

Ty no weź, nie obrażaj Walaszka. Jak oglądasz Bogdana Bonera, to masz pełen zakres emocji i mega wczuwę w rolę.

Opublikowano

Bociarscy jakie kurwa profesorki i jezykoznawcy a polowa pewnie po cosinusie :yao:

Smieja sie z typa ze nie zna angielskiego a sami kurwa debile nie rozumieja po polsku jak im ms napisal ze w tym roku 0 nextgenowych gier na xkurwiarza 

Opublikowano

No to nieźle, dobrze że pada od PS nigdy to nie spotka. Co za technologia z PRLu

3 godziny temu, schabek napisał:

Bociarscy jakie kurwa profesorki i jezykoznawcy a polowa pewnie po cosinusie :yao:

Smieja sie z typa ze nie zna angielskiego a sami kurwa debile nie rozumieja po polsku jak im ms napisal ze w tym roku 0 nextgenowych gier na xkurwiarza 

Raczej strzelałbym że cześć ma rentę, mieszka z rodzicami, a wyksztacenie nie pełne podstawowe

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Raczej strzelałbym że cześć ma rentę, mieszka z rodzicami, a wyksztacenie nie pełne podstawowe

o, profesora mamy

Opublikowano

Było niedawno, ale tak pasuje do sytuacji klapów, że można wrzucać do stronę :mevek:

Opublikowano

Jakby to delikatnie powiedzieć... tak wygląda wylana bateria:

Znalezione obrazy dla zapytania: wylana bateria

Nikogo o nic nie oskarżam, ale mam pewną teorię i w 99% jestem przekonany o jej słuszności, mianowicie typ schlapał się na pada. Kurwa, nie zaglądam tu więcej, bo to co robi klaperstwo to już przechodzi wszelkie normy.

Opublikowano

Przeczytałem post Bzdurasa i zastanawiam się o co chodzi. Patrzę w górę, a ktoś zacytował doncwello, który wkleja pada z jizzem. Ehh.

W dupę sobie wsadz te baterie, pedale

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Jakby to delikatnie powiedzieć... tak wygląda wylana bateria:

Znalezione obrazy dla zapytania: wylana bateria

Nikogo o nic nie oskarżam, ale mam pewną teorię i w 99% jestem przekonany o jej słuszności, mianowicie typ schlapał się na pada. Kurwa, nie zaglądam tu więcej, bo to co robi klaperstwo to już przechodzi wszelkie normy.

Hahah co za ludzie, jedni walą na pada a ten wrzuca jakieś osrane baterie, to już przegięcie. Nawet nie chce pytać co robiłeś z tymi grubymi paluszkami Bzduras :/

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No tak, wklejenie znalezionego w google zdjęcia wylanych baterii to jest dokładnie to samo co walenie gruchy na kontroler w obronie jedynej słusznej marki. Weź błaźnie wychyl jeszcze ze dwie szkalny.

Opublikowano

Co to klaperstwo to ja nawet nie. Serio, CW stoczyło się niesamowicie od czasu jak nowe rozdanie niebieskich pojawiło się w temacie. Z tym, że niektórych da się normalnie czytać w innych tematach, ale reszta? Pożal się Boże jakie ameby.

Opublikowano

Jedyne co sie tu wylewa to krew do mozgu donatella

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

No tak, wklejenie znalezionego w google zdjęcia wylanych baterii to jest dokładnie to samo co walenie gruchy na kontroler w obronie jedynej słusznej marki. Weź błaźnie wychyl jeszcze ze dwie szkalny.

No tak się mówi że znalezione w necie albo że kolegi :D co za typy

Opublikowano

No po raz pierwszy od kilkunastu lat dodam kogoś do ignora, nawet dwie jednostki. Tego szamba rodem z PPE nie idzie wytrzymać. Oczywiście zaniżać poziom muszą klapy.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No po raz pierwszy od kilkunastu lat dodam kogoś do ignora, nawet dwie jednostki. Tego szamba rodem z PPE nie idzie wytrzymać. Oczywiście zaniżać poziom muszą klapy.

Wyluzuj, to tylko CW ;) większość i tak to fake’i. 

9CD9C4E6-4352-4A56-9AB1-57EC3E6406A8.jpeg

Opublikowano

Ja pierdole donatello opamietaj sie, az boje sie pytac czy to twoje czy z neta ale w sumie jeden chuj bo to i tak na poziomie gowna od durra

Opublikowano

No i cyk, od razu przestało śmierdzieć.

BuNzDV4.jpg

Opublikowano

Wiecie co... Jestem w tym temacie od lat. Fakt, jestem zwolennikiem Xboxa, bo bardziej mi odpowiada ekosystem, pad i serie gier (Ktoś może być fanem Uncharted God of War, a ktoś Gears of War i Halo, takie życie). Byłem tutaj w najgorszym okresie marki Xbox, czyli po premierze Xboxa One i tego, jak wielką przewagę zyskało PS4. Wiecie dlaczego lubiłem tu zaglądać? Bo było ŚMIESZNIE i byli ludzie, którzy potrafili kręcić fun (te fimiki Mazzeo, czy teksty Ragusa...).

Teraz kiedy MS toczy wyrównaną walkę z PS5, to ten temat mnie obrzydza przez takie jednostki, jak Donatello czy Whisker. Serio, to już jest maksymalny upadek tego tematu, kiedy alkoholik szczyci się tym, że każdego dnia obala Jacka Danielsa po którym wrzuca milion gówno postów. A tego co wrzucił Donatello, to już kurwa nawet nie chce się komentować. Jak już nawet Yeti czy Mendrek, czyli czołowi przedstawiciele niebieskiego obozu w tym temacie nic nie piszą, a Rozi każe Liściowi spadać na drzewo, to naprawdę pokazuje, jak jest żenada.

CW, co się z tym tematem stało :(

Opublikowano

Rozi mi kazał na drzewo spadać ale zaraz po tym jak napisałem ze przydałby się na lini frontu to cyk i z 3-4 pościki next day wjechały.

Chciał boty na reakcje naciągnąć bo w temacie o jedzeniu się mało ostatnio dzieje i cyk - plusiki wpadły. 

Inna sprawa ze ten cały rozi jakiś dziwny jest - taki creepy.

Dziekuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.