Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Szymek napisał:

Jak jeszcze chłopaki z MS ogarną

Kurwa od 20 lat nie mogą śmiecia ogarnąć xddddd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Rozi widzę ładnie wstrzelił się w lukę po spermatello, jebanie MS za praktyki prokonsumenckie a przy okazji klaskanie Nintendo.

Mozna upaść niżej?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie wierzę, że typ, który kupił konsolę za ~1500zł i karmi ja portami (nawet nie remasterami xdddd) z pradawnych konsol za 250zł ma czelność wypominać ludziom, że chcą zobaczyć gry z minionej generacji w podbitym fps. Japończycy ich tylko testują i patrzą ile lat ci frajerzy mogą jechać na starych grach. Wcale bym się nie zdziwił gdyby ci cebularze ściągali te pliki iso z gbatemp, bo jak patrzę co się dzieje w tej spierdolinie nintendo, to pewnie szkodują kasy na własne serwery, żeby te starocie przechowywać xddd

Opublikowano
W dniu 19.12.2020 o 19:50, Rozi napisał:

J109jNC.jpg

Za stówkę wrócę do jednej z moich ulubionych gier z samochodzikami. 

Po co za darmo, jak można za stówkę?

Opublikowano

I znowu to samo, walka na wstecznej :/ coś co miało być dodatkiem w konsoli XSX stało się ich flagowym orężem. Czyli w sumie XSX walczy ze Switchem a PS5 swoją nowoczesną i next genową drogą.

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

Oczywiście tez sa kiepskie remastery jak gow III gdzie faktycznie oprócz rozdziałki chyba nic nie dodali.

Eee, 60 fps dodali i b. dobrze bo w oryginale było pływające 30.

Opublikowano

Pizza Donatello 4 Sery dostaje bana i nagle wyskakuje spocony i rozjuszony Rozi.

Przypadek?

Klapy od premiery Paystation 5 napieprzaja we wsteczna kompatybilność a tu nagle proszę, wsteczna to zło.

Czy ktos jest w stanie pojąć o co tym niewolnikom marki u licha chodzi?

Znając życie, odpowiedź klapa brzmi: "domysl się" albo "i tak nie zrozumiesz"

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 godziny temu, cotek napisał:

Każda, która wypuszcza nowe gry ? xD

Pokaż mi nowa grę na PS5. Bo chyba nie masz na myśli tego rimejku, DLC i zestawu mini giererk xD 

No tak zapomniałem, że "za chwilę" jedenasta część GoW, Horizon 2/10 i ósma część stzrelanki dla dzieci o podnoszeniu śrubek. 

Opublikowano
28 minut temu, Hubert249 napisał:

Pokaż mi nowa grę na PS5. Bo chyba nie masz na myśli tego rimejku, DLC i zestawu mini giererk xD 

No tak zapomniałem, że "za chwilę" jedenasta część GoW, Horizon 2/10 i ósma część stzrelanki dla dzieci o podnoszeniu śrubek. 

Jeszcze wjedzie Kena a to nowe IP, dodatkowo Returnal.

Na premierę PS5 nie było mowy o wstecznej, nawet Morales który wyszedł na PS4 pro był w tym samym czasie wydany wiec nie można go jako wsteczniaka traktować. Dodatkowo Demon Souls i Astro i Sackboy, to sporo jak na sam start. Wsteczna owszem w kolekcji plusa była ale ruszyłem ją dopiero po ograniu rzeczonych tytułów. 

Start XSX zaoferował tylko wsteczną i tutaj nie wiem z czym dyskutować.

46 minut temu, dee napisał:

Pizza Donatello 4 Sery dostaje bana i nagle wyskakuje spocony i rozjuszony Rozi.

Przypadek?

Klapy od premiery Paystation 5 napieprzaja we wsteczna kompatybilność a tu nagle proszę, wsteczna to zło.

Czy ktos jest w stanie pojąć o co tym niewolnikom marki u licha chodzi?

Znając życie, odpowiedź klapa brzmi: "domysl się" albo "i tak nie zrozumiesz"

Wsteczna nie jest złem, nikt tego nie neguje ale też nie może być nadrzędną formą zabawy, jako dodatek spoko. Sam mając XSX bawiłem się głównie na wstecznych (bo w sumie i tak nie miałem wyjścia)

40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gu,rła, myślałem że doncondom to alter kwadrata. 

Jeszcze za Donatello zatęsknicie :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Prawdziwy fan plejsztejszon :kaz:

Opublikowano

Pizza boy. Niby miał kłapoucha plejke i jest działaczem lgbt. Rozi prawak (bez ps5) czy z? Wszystko powoli układa sie w calosc.  Ogolnie to smuty tu sa jakies. Cały czas wojenna o to samo exy, enelopki i tak na okraglo. Wezcie chłopy ogarnijcie to jakoś. Przywrócicie mi uśmiech na twarzy

Opublikowano

Czapka z logiem PS5? No czemu od razu sobie klapy tego loga na czole nie wytatuują. Na pewno bardziej adekwatne dla niewolników marki.

Opublikowano

Piekne modelki, przystojni modele, ubrania z prostymi, klasycznymi wzorami, szyk, elegancja, czuc zapach sukcesu przez szklany ekran vs boty z ubytkami w uzebieniu w fruit of the loom z plama po monsterku i morda cala w doritosach :yao:

Graczu wybierz madrze w jakim stylu chcesz przejsc przez zycie

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Graczu wybierz madrze w jakim stylu chcesz przejsc przez zycie

:shotgun::doom::mevek:

Opublikowano

Życie alkoholika i spermiarza? Nie, dziękuje.

Opublikowano

Jakbym potrafił wybierać mądrze to nigdy w życiu nie zostałbym graczem.

Teraz, MYSZa7 napisał:

spermiarza

:obama: to słowo nabrało właśnie nowego wymiaru. Coś czuję, że donatello jest już spalony jak ten typ co chciał ruchać roboty (@amsterdream pozdrawiamy klapie!), nawet jeśli wróci to już stracił twarz.

Opublikowano
9 godzin temu, benito82pl napisał:

Pizza boy. Niby miał kłapoucha plejke i jest działaczem lgbt. Rozi prawak (bez ps5) czy z? Wszystko powoli układa sie w calosc.  Ogolnie to smuty tu sa jakies. 

rozi husaria odwiedza donatello na banicji

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation%20Sklep%20-%201.jpg

o guuuurwa, widzę że bezgust growy przenosimy już na ciuchy :pawel: 

Ciuszki ładne, stonowane. Elegancki gear dla eleganckiego gracza. 

Jesli natomiast zapragniesz się upodlić na wiejskich baletach, pijąc chrzczona wodę z gwinta to ubierzesz sie tak:

D570D8FE-3CFC-4612-9BF3-012DDF9CEF5A.jpeg

Opublikowano

Dajcie spokoj, wielkie poruszenie bo gosc zrzucil z krzyza. Ludzie tutaj juz odzyskiwali twarz po wiekszych wpadkach jak np kupno xsx i traktowanie go jako glowna konsole.

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Jesli natomiast zapragniesz się upodlić na wiejskich baletach, pijąc chrzczona wodę z gwinta to ubierzesz sie tak:

Elegancki feeling lat 80. Jak jest jest się ludźmi kultury jak boty to wie się że to obecnie panujący trend w modzie i wzornictwie. Takie ciuchy nosisz ironicznie i nie tylko wyglądasz jak człowiek światowy, ale i inteligentny i na czasie.

Te ciuchy PS? Nakładasz je myśląc że to szyk i elegancka a wychodzisz na krajana bez gustu z którego toczą bekę w towarzystwie.

Graczu wybierz mądrze. :) 

Opublikowano

Alez piekna srake ma Soul w temacie o ps5 :fsg: ciekawe czy juz poszla pmka do pereza z placzem

Boty jak wy to mowiliscie, cw poza cw?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.