Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

A te Yakuzy co Wujek Spencer wrzuca co miecha do GP to nie są dobre gry? 

Te które już dawno mam ograne na PS? Proszę cię

I nagle są dobre jak sie zaczęły pojawiać na xboxie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Far Cry 4 w 900p

Tylko sprostuję i się zawijam z tego ścieku na zawsze: 1440x1080 to nie 900p.

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Te które już dawno mam ograne na PS? Proszę cię

I nagle są dobre jak sie zaczęły pojawiać na xboxie

Dla posiadacza XBOXA są to nowe gry :cool:

Opublikowano

Ta jakość plastiku w PS5 jest jeszcze gorsza od tego prosiakowego. Jak można tego bronić?

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Znów mylisz fakty. Nikt nie twierdzi, że byłaby inna reakcja. Obnaża jednak hipokryzję niebieskiego community co to się brzydzi CW.

No skoro nie twierdzisz, że reakcja byłaby inna to identyczna hipokryzja jest po obu stronach;)

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Tylko sprostuję i się zawijam z tego ścieku na zawsze: 1440x1080 to nie 900p.

Oj przepraszam czasem się Bogdanowi bONErowi udawało w tamtej generacji :hi:

Opublikowano
13 minut temu, izon napisał:

Dobra, to niech ludzie zaczną pisać o PS5  w temacie Xboxa, zobaczymy tą osławioną zieloną tolerancję:)

Problem polega na tym, że Wy osraliście zbroję w odpowiedzi na konkretny agrument, a jedyne co czasami się pojawia w tematach xboxa od klapów, co jest w stanie zrobić syf, to jakiś liść lub inny donspermiarz ze swoim autyzmem w oczach wypisujący banały, których z szacunku dla siebie nie będę nawet próbował przytaczać. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajny fikoł, ale nie odwracaj kota ogonem. Nie postawiłem tezy, że byłoby inaczej.

No to chyba sam nie rozumiesz tego co piszesz:) Fajnie, jakiś typ wywołał gónwnoburze w temacie PS5, to teraz my wracamy do grania w nextgeny, Boty do Yakuzy i wszyscy niech  się cieszą, podro

Edytowane przez izon

Opublikowano

o takie cw walczyłem!

image.gif.968e6935016c9fe23ff68b52898bb6e2.gif

Opublikowano
8 minut temu, bluber napisał:

Jebany xbox tak niszczy branże, że aż google postanowił się zwinąć z swoim studiem 1st party

IMG_20210218_084830.jpg?width=614&height

Wrzucając na forum teksty po angielsku dyskryminujesz społeczność Paystation.

Proszę takich rzeczy nie robić, szanujmy się.

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Problem polega na tym, że Wy się osraliście zbroję w odpowiedzi na konkretny agrument, a jedyne co czasami się pojawia w tematach xboxa od klapów, co jest w stanie zrobić syf w temacie, to jakiś liśc lub inny donspermiarz ze swoim autyzmem w oczach wypisujący banały, których z szacunku dla własnej godności nie będę nawet próbował przytaczać. 

Xboty pozbyły się resztek godności w momencie jak zaczęły cebulić gamepass, zeby grać w gierki sprzed 10 lat;)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

grania w nextgeny

Masz na myśli Pająka? Ogra się w 4k remastery na ps6 jak zrobią z jakiego normalnego plastiku 

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

Ta, ten koleś to sprzedał po 2 tygodniach ten kurzący się złom i jeszcze oddał kupującemy gamepassa za darmo ;) Boty to widzę, jak nie wplotą w rozmowę GAMEPASSA to mają dzień stracony.

W co Ty tam grasz na tym PS5? Bo Twój profil pokazuje dosyć długą przerwę. Serio jestem ciekaw tej wielkiej listy hitów na konsoli $ony, jakie ogrywasz. 

Opublikowano
Teraz, Szymek napisał:

Masz na myśli Pająka? Ogra się w 4k remastery na ps6 jak zrobią z jakiego normalnego plastiku 

Nie mam, a skąd ten wniosek?

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Xboty pozbyły się resztek godności w momencie jak zaczęły cebulić gamepass, zeby grać w gierki sprzed 10 lat;)

Rozumiem, że lepiej jest zapłacić 3 i pół bomby za 11 letnią grę.

image.png.fc874fc996c655f36956d2667deda060.png

Nadal chcesz rozmawiać o godności?

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

to teraz my wracamy do grania w nextgeny

Typeczku, zdradź nam tytuły tych next-genowych gier. Chętnie poznam te tajemna wiedzę. Może jest jakiś czarny rynek gier na Sonkę, gdzie wstęp mają jedynie niewolnicy marki?

No w każdym razie jestem ciekaw tych next gen eksów jakie ogrywacie, może sam się skuszę :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Typeczku, zdradź nam tytuły tych next-genów. Chętnie poznam te tajemna wiedzę. Może jest jakiś czarny rynek gier na Sonkę, gdzie wstęp mają jedynie niewolnicy marki?

No w każdym razie ejstem ciekaw tych eksów jakie ogrywacie, może sam się skuszę :reggie:

Dam Ci przykład, Astrobot dał mi więcej radości, niż cokolwiek co odpaliłem na Series X. A Demony tak może i to jest remake ale w zupełnie nowych szatach i gra jest po prostu cudowna.

1 minutę temu, Hum napisał:

Rozumiem, że lepiej jest zapłacić 3 i pół bomby za 10 letnią grę.

image.png.fc874fc996c655f36956d2667deda060.png

Nadal chcesz rozmawiać o godności?

O to chyba nie wiesz co to jest remake. Ciekawe, czemu nowa tryolgia Crasha dostała takie wysokie oceny hmm...

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

to jakiś liść 

Moze jednak przytocz bo już zaczynasz mnie wkurwiac z tymi gadkami bez pokrycia 

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Ciekawe, czemu nowa tryolgia Crasha dostała takie wysokie oceny hmm...

Bo wygłodniałe klapy rzuciły się na nią, tak samo jak obecnie wychwalają techdemko dołączane do konsoli, 11 letnią gierkę z graficzką i dlc na 4h

Teraz, LiŚciu napisał:

Moze jednak przytocz bo już zaczynasz mnie wkurwiac z tymi gadkami bez pokrycia 

pokryć to Ty możesz najwyżej psie gówno na chodniku

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:
6 minut temu, izon napisał:

Nie mam, a skąd ten wniosek?

Jedyna rzeczą na nowych konsolach jest technologia RT. Chyba tylko Pająk to ma w exach. 

Jak ktos gra dużo to kupi się ps5 dla tych 10 exow (dobrze by było)  sprzeda po dwóch miesiącach albo poczeka na remastery w prawdziwym 4k na ps6. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

pokryć to Ty możesz najwyżej psie gówno na chodniku

Tak myślałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.