Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No nie czytaj, szkoda czasu. To tylko wynaturzenia jednego ze stargetowanych przez xboxa potencjalnych płatników abonamentu.

Wymienił głównie gry z ostatnich 5 lat mówiąc że zrobią mu piękny dzień. :gayos:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
50 minut temu, schabek napisał:

Jebanie wstecznej > wojowanie wsteczna

A zeby to raz sie udalo

Sony ani razu nie udało się zrobić dobrego multi. Takie są czyste brudne fakty.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Klaperstwo doskonale zna ten dylemat. "Co by tu dziś ograć? Może Astrobota? Może Moralesa? Może w koncu uda się skonczyć pierwszą lokacje DS? A nie DS poleciał na sprzedaż tydzien po zakupie :mevek:"

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Klaperstwo doskonale zna ten dylemat. "Co by tu dziś ograć? Może Astrobota? Może Moralesa? Może w koncu uda się skonczyć pierwszą lokacje DS? A nie DS poleciał na sprzedaż tydzien po zakupie :mevek:"

Kurwa no i tak brzmi lepiej niż dylemat to dzisiaj Viva Piniata czy Moto Gp 2000? Czołem retoromaniaki!

Opublikowano

Piniatę to sobie sony zrobiło z waszych portfeli i odbytów:reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Moto GP 2020 - data wydania: 23 kwietnia 2020

To niezłe retro, nie to co remake Souslów sprzed 11 lat.

Wole cudowny remake gierki sprzed 11 lat niż  sprzedawanie Idei, ze Gearsy 5 to next gen! Zieloni uwielbiają słyszeć to o czym maja mokre sny , ze można grać za darmo, ze stare to nowe, ze chujowy czarny rupieć bez gier to next gen..ja się nie dziwie, ze robicie loda temu spencerowi, to wasz Mesjasz..a on tylko kładzie owłosioną gire na taborecie obok, którego kleczycie i z cfaniackim uśmieszkiem liczy zielone..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Użytkownicy PS4, którzy zostali zielonymi frajerami?

izon ostro o użytkowniku Rozi

Opublikowano

Sorry boty, ale dzisiejszą walkę zaorał paweł de hipster wymieniajć sztosiwa z xboxa w które dzisiaj będzie grał. 

Możecie mu podziekować że was tak upodlił. :) Nie poniżajcie się dzisiaj bardziej - proponuje odczekać z dzień lub dwa aż kurz spierdoliiny opadnie. 

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

zombie niedojebanie: speencer, kroool, gameppaaass, za daaarmoo, ZA DAARMOO

18 minut temu, izon napisał:

wyzywali innych od pedalow a chyba sami są..

4 minuty temu, izon napisał:

ja się nie dziwie, ze robicie loda temu spencerowi

26 minut temu, izon napisał:

zatrzymali się w rozwoju czyli zielona klientela

No nieźle nieźle, tylko ostatnia strona. Może wyjdź na spacer albo coś. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No nieźle nieźle, tylko ostatnia strona. Może wyjdź na spacer albo coś. 

Ja rozumiem, ze Ty wyciągasz te cytaty grając w te swoje cudowne gierki na gamepassie? Bo ja widzę,

ze ten czarny rupieć to chyba służy jako podstawka na telefon..a nie sory zapomniałem, czekasz na rozwój swojej cudownej Piniaty, no to widzę, ze jeszcze pogadamy..

Opublikowano

Dee już go wyjaśnił, to żużel z którego robią nam autostrady za unijne pieniądze. 

Opublikowano

Eumt77UVkAUFLhZ?format=jpg&name=medium

:kaz::xboss::kaz:  nawet XBOX wielkości pada rozpierdala tego yebanego śmiecia 4.5 bez gier, $ony kolejny raz ściemniało? No kto by się spodziewał, klapy znowu wyruchane przez Ryana :yeti:

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Spencer super gość, dzięki niemu ograłem masę fantastycznych tytułów, a spora ich część jest do ogrania albo na PC albo na konsoli. 

Budzę się, mam ochotę na granko. W co by dzisiaj pograć?

Hmm w sumie to za dnia pościgałbym się nieco, a tu Godrizon 4, a może coś nieco bardziej wymagającego? Spoko, mam Motorsport 7, ale ostatecznie postawię na wyścigi motorów - Moto GP 2020. Potem pora się nieco rozluźnic, więc może coś spokojniejszego? Chociaż do morza mam kwadrans spacerem to nigdy nie będę piratem, więc pora na piękne widoki z Sea of Thieves albo opieknę nad pinatkami w Viva Pinata. Potem trening dla zdrowia, ale i teść podskoczył, więc w przypływie animuszu  chwytam się za horror. Może Medium? Nieee, coś mocniejszego. O, Resident 7, warto biorę, ale na końcu przegryzę to Alien Isolation.

i tak mija mi dzień pełen świetnych gier i masy możliwości. Może jutro jakiś RPG albo akcyjniak, a może indyk? Nie wiem, ale wiem, że będę miał z czego wybierać. Dzięki Król Spencer, że Xbox po raz kolejny pcha tę skostniałą branżę do przodu. Dzięki za popularyzację gier sieciowych na konsolach (multiplayer i rywalizacja to klasyczny gaming już od czasów Pegazusa), za otwarcie świata na gry indie i ich popularyzację (alternatywa do przemielonych AAA bez pomysłu i natchnienia), a na końcu wydanie Netflixa na konsolach - jeszcze nigdy za pstryknięciem palcem nie było tylu świetnych gier dostępnych out-of-the-box kupując Xboxa lub płacąc za XGP na PC.

Tak, to będzie piękny dzień. :banderas:

Dobra, ja wymiękam możemy zamykać temat. Gość płaci abonament żeby grać w 2021 roku w VIVA PINIATE! Nie

znajde na to słów ani kontrargumentów, miłego dnia!

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ja rozumiem, ze Ty wyciągasz te cytaty grając w te swoje cudowne gierki na gamepassie? Bo ja widzę,

ze ten czarny rupieć to chyba służy jako podstawka na telefon..a nie sory zapomniałem, czekasz na rozwój swojej cudownej Piniaty, no to widzę, ze jeszcze pogadamy..

Nie, akurat kończę składać talię w Magic the Gathering i wybieram się na siłkę. 

Opublikowano

Skoro Colin odjebal Donatello to dla rownowagi Square powinien odpalic kogos z dwojki malpiszonow Daddy Soul :) 

Opublikowano

Nie no granie w stare gry na XBOXIE "wymiękam" granie w stare gry z przed 11 lat na PS5 super parita qrvo xD

Obie konsole to póki co SSD i 60FPS a i RDNA 2 ale przypadku tylko jednego next gena na rynku  :D

Nie ma czym wojować Panowie takie są fakty. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Nie no granie stare gry na XBOXIE nie no wymiękam granie w stare gry z przed 11 lat na PS5 super parita qrvo xD

Ooo małpolud dalej nie rozróżnia Remaku od remastera. Macie jakaś broszurkę dla dzieci, gdzie jest to ładnie wyjaśnione bo mi się nie chce tego tłumaczyć..

Chociaz, czy to ma dziwić? To ta Klientela kupowała stare Xboxy myśląc, ze to nowe modele..

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Skoro Colin odjebal Donatello to dla rownowagi Square powinien odpalic kogos z dwojki malpiszonow Daddy Soul

Zbanowanie Pizza 4 Sery Donatello było największa przysługą właśnie dla niebieskiego plebsu, więc dla równowagi powinien polecieć kolejny niebieski robal :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co z tego, że to remake? To najbardziej prymitywna i najmniej urozmaicona część Soulsów. Tak bardzo identyczna z oryginałem, że Mejm z PS3 służy w temacie za pomoc. xdd

Ok, mam nadzieje, ze grając w te Piniate to chociaż nie używasz solucji sprzed 10 lat,tylko jakos dajesz rade..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czaicie ograć takie Dark Souls x3, BB, Sekiro i 2x Nioh i  nagle odpalasz takie DS z mechaniką jaka człowiek się jarał 11 lat temu, masz nawet te same bugi, żebyś przez przypadek nie pomyślał, że to nowa gra xDDDD

Opublikowano

niebieskie frajery znowu o tym remasterze demon's souls z ps3?  pizda schaboszczak na drugi dzień wywalił to na PT i trzaskał 9 platyn w astro, yebane bezguścia  :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Czaicie ograć takie Dark Souls x3, BB, Sekiro i 2x Nioh i  nagle odpalasz takie DS z mechaniką jaka człowiek się jarał 11 lat temu, masz nawet te same bugi, żebyś przez przypadek nie pomyślał, że to nowa gra xDDDD

No zieloni to znają to uczucie odpalając praktycznie każda grę na swoim Next Genie :)

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ok, mam nadzieje, ze grając w te Piniate to chociaż nie używasz solucji sprzed 10 lat,tylko jakos dajesz rade..

Wow, znów nie zrozumiałeś sensu posta. Nie żebym był zaskoczony po twoich poczynianiach w tym temacie. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.