Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe, który z tych sztosów na PS5 z obrazka Yeti ograł?

No bo przecież nie gada o grach znanych tylko z YT, PRAWDA? :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Akurat na meta oprocz recenzji krytykow to warto zwrocic uwage ze przede wszystkim gracze sa zachwyceni exami na ps5. Na przykladzie astro czy sackboy ktorego tu wysmiewaja teoretycy idealnie to widac. No ale to standard, z dirta tez smiali a teraz czekaja z chujem w reku :) zawsze drudzy, zawsze spoznieni, 2 generacje za sony jesli chodzi o gry

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Ciekawe, który z tych sztosów na PS5 z obrazka Yeti ograł?

No bo przecież nie gada o grach znanych tylko z YT, PRAWDA? :reggie:

Zadaj to pytanie pytanie Wezyrowi, który tu siedzi 24/7 :rotfl:

Będzie ogranie, jeszcze jak, ale dla PANA to, nie dla psa.

Opublikowano

Muszę z pewną radością zauważyć że do świętej trójcy sztosów: Morales, Astrobot, Demon doszedł Sackboy.

Po tym ciosie Xbox sie już nie podniesie, zamykajcie temat klapy wygrały Sackboyem :reggie:

Gry, których w GP nikt by nawet kijem nie tknął to dla niebieskiego robactwa relikwie gejmingu. Jak nisko stoczyli się niewolny marki.

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Muszę z pewną radością zauważyć że do świętej trójcy sztosów: Morales, Astrobot, Demon doszedł Sackboy.

Po tym ciosie Xbox sie już nie podniesie, zamykajcie temat klapy wygrały Sackboyem :reggie:

Gry, których w GP nikt by nawet kijem nie tknął to dla niebieskiego robactwa relikwie gejmingu. Jak nisko stoczyli się niewolny marki.

Faktycznie te gry nie maja szans z VIVA PINIATA!:facepalm:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Dla was tam kurwa ten lisek w 120fpsach na waszych hdready monitorach 20 calowaych a nie sackboy :yao:

Opublikowano
30 minut temu, YETI napisał:

Choroba psychiczna u posiadaczy xboxa, objawia się min. tym, że dla nich gry na 9 są słabe, a te w żółtym kolorze na metacritic super i na 1000h. Właśnie dla tego tak dobrze czują się z "ofertą" microsoftu, właśnie dla tego jedna konsola ma do zaoferowania świetne gry, a druga żółte wymiociny.

I tak sobie żyją w tym spencerowskim szambie, spędzając cały dzień w cw, poklepując się wzajemnie po plecach i wmawiając sobie kłamstwo, że jest świetnie. Pocieszne, chore po(pipi)y.7a05a3d1e6c9619d411f280e01df689c.jpg94f79627546a379066a5694bbeb38d84.jpg

:yao:

Nie rozumiem? Walczymy grami z 2017roku? a sorry, pomyliłem z halo wars.

Nie rozumiem tej średniej na XSX. Sam skończyłem tę grę i spokojnie daję jej 8/10 

Screenshot_20210220_122252.jpg

Opublikowano
23 minuty temu, schabek napisał:

Dla was tam kurwa ten lisek w 120fpsach na waszych hdready monitorach 20 calowaych a nie sackboy :yao:

Dla mnie gwoździem do trumny i ostatecznym bodźcem do pozbycia się dekodera był ich ostatni event Xbox Fest czy jak se to tam nazwali. Goscie przed cały dzień jarali się Gearsami 5 jakby to było jakieś objawienie. Patologia jak chuj..ale w sumie mogło być gorzej, nie odpalili Viva Piniaty :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano
51 minut temu, YETI napisał:

Ten post idealnie pokazuje obecną sytuację podkonsoli. Demko do pada ośmiesza całą bibliotekę x-śmiecia.
Kiedy zielone robaki dostaną tak ocenianą grę! Ciężko powiedzieć, obecnie są na poziomie The 71% Medium.
8bab552ca9292e7345afa4ca84e42ca3.jpg

Nawet Astro na VR miał bardzo wysokie oceny, oczywiście pominięty przez bociarzy bo to przecież VR

07E8DBCE-30C9-488C-A86B-0DB152B22BBC.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Nawet Astro na VR miał bardzo wysokie oceny, oczywiście pominięty przez bociarzy bo to przecież VR

A co co innowacji, o które ktoś pytał to jak tam VR na Xboxie, co nowego?

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

A co co innowacji, o które ktoś pytał to jak tam VR na Xboxie, co nowego?

Hahaha może kinecta wskrzeszą we wstecznej? :D

Opublikowano

Astro i Sack nawet jak by miały same 10/10 to i tak bym tego nie tknął, wybaczacie ale to nie mój target growy, no ale co kto lubi. 

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Akurat na series X gra się w to bardzo dobrze w 60 fps :) 

Ale to, że brakuje ludzi i tekstur i efektów to już pan Y nie bierze pod uwagę xD

...że o braku trawy nie wspomnę:dynia:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Astro i Sack nawet jak by miały same 10/10 to i tak bym tego nie tknął, wybaczacie ale to nie mój target growy, no ale co kto lubi. 

Ale w Mario to „grałeś” :down:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Ale w Mario to „grałeś” :down:

No grałem na N64 ile to było lat temu 20? xD wybacz, że miałem czelność. 

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Super gierka jak się ma 6 lat. 

Opublikowano
20 minut temu, Hubert249 napisał:

Super gierka jak się ma 6 lat. 

Niekoniecznie, miałem okazje zrobić w tej grze 100% i niektóre levele albo wyzwania nie były aż takie proste. Owszem Mario to tez można by rzec gra dla dzieci, ba nawet Zelda, Crash czy Spyro ale współczuje niektórym że odrzucają takie gry bo uważają że są już za starzy, tony grywalności a przypadku Astro świetnie wykorzystany VR, czemu z takich perełek rezygnować?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
21 minut temu, Soul napisał:

No grałem na N64 ile to było lat temu 20? xD wybacz, że miałem czelność. 

Grałeś 20 lat temu ale napisałeś, ze astro obok tego nie stało to myśle kurde znawca tematu po czym piszesz, ze to nie Twój gatunek. Czy jest tu jakiś bot nie teoretyk? :facepalm:

Opublikowano

Grałem w obie gry i tak jak Ci czoper napisał, stawianie tych gier obok siebie to lekki kek. 

A to co ty sobie tam myślisz to już twój problem i twoje urojenia.

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Grałem w obie gry i tak jak Ci czoper napisał, stawianie tych gier obok siebie to lekki kek. 

A to co ty sobie tam myślisz to już twój problem i twoje urojenia.

Ale Ty pierdolisz:facepalm:

Opublikowano

Ty za to mówisz wszystko z sensem, gierka na 4h żeby sprawdzić możliwości pada VS Jedno z lepszych Marii jakie kiedykolwiek powstało na jakieś 100h :dafuq:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

Ty za to mówisz wszystko z sensem, gierka na 4h żeby sprawdzić możliwości pada VS Jedno z lepszych Marii jakie kiedykolwiek powstało na jakieś 100h :dafuq:

Dobra masz pamięć po tych 20 latach, dobra juz się nie tłumacz, czekam na coś o gamepassie :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Dobra masz pamięć po tych 20 latach, dobra juz się nie tłumacz, czekam na coś o gamepassie :)

Akurat nie mam z czego bardzo dobrze pamiętam Mario z N64 w którego zagrywałem się bardzo długo, ogólnie świetnie wspominam tą konsolę o takich grach jak Goldeneye, Turok 2 czy Zelda nawet nie wspomnę, no ale tłumacze się, szybka zmiana tematu widzę  :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.