Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam skąd biorą się takie zakompleksione pojeby bo stronie xboxa. Konsol dużo mniej popularna w pl a jak widać tutaj ortodoksyjnych psycholi o wiele więcej. Procent chorych fanbojow jest nieporównywanie większy niż w przypadku plejki. Jakis ból, ze ich gry nie walczą o goty co roku czy konsola ma mniejsza popularnosc? Xbox to wspaniala konsola ale jak normalny człowiek czyta te spierdoliny to chce się omijać ten sprzęt z daleka. Zresztą wystarczy popatrzeć na to:

image.thumb.png.f4a3a90b658cfc5b6007de457f04ced2.png

To wygląda jak jakiś zlot upośledzonych nieudaczników którzy starają się znaleźć dla siebie jakieś plemię. Fani xboxa to największy rak growego świata.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie no, są jeszcze Ci co graja w bijatyki na streamach. 

Opublikowano
5 minut temu, PanKamil napisał:

Ja się tylko zastanawiam skąd biorą się takie zakompleksione pojeby bo stronie xboxa. Konsol dużo mniej popularna w pl a jak widać tutaj ortodoksyjnych psycholi o wiele więcej. Procent chorych fanbojow jest nieporównywanie większy niż w przypadku plejki. Jakis ból, ze ich gry nie walczą o goty co roku czy konsola ma mniejsza popularnosc? Xbox to wspaniala konsola ale jak normalny człowiek czyta te spierdoliny to chce się omijać ten sprzęt z daleka. Zresztą wystarczy popatrzeć na to:

image.thumb.png.f4a3a90b658cfc5b6007de457f04ced2.png

To wygląda jak jakiś zlot upośledzonych nieudaczników którzy starają się znaleźć dla siebie jakieś plemię. Fani xboxa to największy rak growego świata.

Ponoć oni się tak witają nawet na spotkaniach, krzyżują ręce i Hail Spencer :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

image.png.fffb113be53b7bef431f16b7468d4d1b.png

Ani nintendo ani plejka nie ma takich psycholi co wyglądają jak w młynie na meczu. Czlonkow tej sekty to do wagonu a wagon do pieca.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Loool. No nie bo kibicowanie 11 facetom żeby wbili piłkę do siatki jest czymś lepszym od kibicowania swoim ulubionym studiom by robili dobre gry?

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Ja się tylko zastanawiam skąd biorą się takie zakompleksione pojeby bo stronie xboxa. Konsol dużo mniej popularna w pl a jak widać tutaj ortodoksyjnych psycholi o wiele więcej. Procent chorych fanbojow jest nieporównywanie większy niż w przypadku plejki

Po tym decydującym błędzie rzeczowym przestałem dalej czytać. Panie Kamilu, jest pan upośledzony, z resztą jak prawie każdy klap...

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Jest różnica między kibicowaniem a byciem chorym psychofanem ale to, ze akurat Ty tego nie rozumiesz już nikogo tu nie dziwi myśle, ze nawet po stronie Botów;)

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Po tym decydującym błędzie rzeczowym przestałem dalej czytać. Panie Kamilu, jest pan upośledzony, z resztą jak prawie każdy klap...

giphy.gif?cid=ecf05e47c90krqqyftswt1cjux

Opublikowano

Cytat

Jest różnica między kibicowaniem a byciem chorym psychofanem ale to, ze akurat Ty tego nie rozumiesz

Drogi kolego, bez trudu znajdziesz na forum moje posty na temat skończonych gier na plejstejszyn, więc bądź już łaskaw zamilknąć, zanim do reszty się skompromitujesz. Taka koleżeńska rada.

Edytowane przez dee

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

giphy.gif?cid=ecf05e47c90krqqyftswt1cjux

Typowy Bot sam nie wie, czy cieszyć się czy płakać..

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Ilu was tu jest? Dziesięciu? Z drugiej strony 2 czy 3 osoby. To mowi samo za siebie.

image.png.9b6684056cce1012ffdf831bd1d1dd38.png

Popatrzcie na mine tego typa. Jak taki dowie się, że gra ktora jest w passie a ogrywasz ja na innym sprzęcie to gotowy jest wbić Ci kose w zebro. Trzeba to zutylizować zanim taki psychol wyjdzie z siebie. Tfu.

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

Faktycznie w tej stajni augiasza to człowiek mógłby już nie ogarnąć, który dedkoderek ma kupić, zresztą botki pokazały ostatnią na amazonie swą mądrość zamawiając Xbox One X zamiast Series X:facepalm: Ale ja się nie dziwę, w tym burdelu to nawet Spencer już nie wie kogo ma ruchać..

Kto jest (kolejność nieprzypadkowa) inteligentny, mądry, ogarnięty, znający się na rzeczy, koneserem gejmingu, czyli odwiecznym mieszkańcem Zielonego Cesarstwa nie będzie miał najmniejszych problemów z wyborem ;) 

Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

Kto jest (kolejność nieprzypadkowa) inteligentny, mądry, ogarnięty, znający się na rzeczy, koneserem gejmingu, czyli odwiecznym mieszkańcem Zielonego Cesarstwa nie będzie miał najmniejszych problemów z wyborem ;) 

No i to rozumiem, chłop sam nie wierzy w co pisze ale jest miło i wesoło. Nie to co deenny:)

3 minuty temu, PanKamil napisał:

Ilu was tu jest? Dziesięciu? Z drugiej strony 2 czy 3 osoby. To mowi samo za siebie.

image.png.9b6684056cce1012ffdf831bd1d1dd38.png

Popatrzcie na mine tego typa. Jak taki dowie się, że gra ktora jest w passie a ogrywasz ja na innym sprzęcie to gotowy jest wbić Ci kose w zebro. Trzeba to zutylizować zanim taki psychol wyjdzie z siebie. Tfu.

To zdjęcie obrazuje sytuacje w wątku o Medium :rofl:

Opublikowano

Na każdym z tych zdjec psychobotów w pierwszej lini jest conajmniej jeden ulaniec. Na bank opłacony gamepass na 10 lat i starcza tylko na kurczaki z antybiotykami do jedzenia.

Opublikowano

Ja się wam serio dziwię, że się tak spuszczacie nad moimi postami skoro są głupie, niegrzeczne, obrażają wasze uczucia religijne :xboss: Co jest z wami nie tak, klapy? Lisciu już chyba dziesiąty też grozi że będzie mnie ignorował, no i coś biedakowi nie wychodzi. Wystarczy krótkie kijem po kratach i już wpada spocony, rozjuszony, z pianą na pysku. 

Najlepsze jest to, że ja do 22 siedzę w robocie na popołudniowce, a te niebieskie robale cała niedzielę w wolnym czasie mi się odszczekiwać próbują. Co za PRZEGRYWY :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No i to rozumiem, chłop sam nie wierzy w co pisze ale jest miło i wesoło. Nie to co deenny:)

To zdjęcie obrazuje sytuacje w wątku o Medium :rofl:

Choroba psychiczna na tym ryju jest wymalowana, ze to ten obrazek powinien być w książkach gdzie opisane są najcięższe przypadki zjebania umysłowego. Te powyginane ręce mające symbolizować gotowość bojową w imię kawałka plastiku to kolejny dowód na psychiczna degrengolade. Dlatego trzeba tępić ten odpad growego świata. 

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Ja się wam serio dziwię, że się tak spuszczacie nad moimi postami skoro są głupie, niegrzeczne, obrażają wasze uczucia religijne :xboss: Co jest z wami nie tak, klapy? Lisciu już chyba dziesiąty też grozi że będzie mnie ignorował, no i coś biedakowi nie wychodzi. Wystarczy krótkie kijem po kratach i już wpada spocony, rozjuszony, z pianą na pysku. 

Najlepsze jest to, że ja do 22 siedzę w robocie na popołudniowce, a te niebieskie robale cała niedzielę w wolnym czasie mi się odszczekiwać próbują. Co za PRZEGRYWY :reggie:

Nie martw się. Nie dostaniesz ignora. Możesz spać spokojnie w niedziele na stróżówce w pracy:)

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Chłop cieciuje na parkingu i wpada w megalomanie. Marza mu się spoceni chłopcy, naparzanie kijem i klekanie przed nim, a widzi tylko wkurwiona ryje nastolatek, które nie chcą płacić za parking  pod galerią.. No nie mogły sobie boty wyśnić lepszego padawana do obrony tego swojego zakonu zjebów...

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Chłop cieciuje na parkingu i wpada w megalomanie. Marza mu się spoceni chłopcy, naparzanie kijem i klekanie przed nim, a widzi tylko wkurwiona ryje nastolatek, które nie chcą płacić za parking  pod galerią..

To opis fabuły tego słynnego dorosłego eksa na PayStation? Czy twoje seksualne fantazje?

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

To opis fabuły tego słynnego dorosłego eksa na PayStation? Czy twoje seksualne fantazje?

Nie wiem stary to Ty napisałeś o naparzaniu kijem w kraty, kurwa gdzie Ty jesteś????

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

image.png.fffb113be53b7bef431f16b7468d4d1b.png

Ani nintendo ani plejka nie ma takich psycholi co wyglądają jak w młynie na meczu. Czlonkow tej sekty to do wagonu a wagon do pieca.

Wszystko zaczęło się jeszcze przed pierwszym Xboxem. W sumie nawet nadaje się na oficjalny hymn.

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Dee jeszcze niecałe dwie godzinki i wrócisz z pracy do domu:

giphy.gif?cid=ecf05e47w3246soap66ykp6umb

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, SlimShady napisał:

Wszystko zaczęło się jeszcze przed pierwszym Xboxem. W sumie nawet nadaje się na oficjalny hymn.

I jeszcze żeby to wyglądało jak na tym teledysku a nie jak poniżej:

Znalezione obrazy dla zapytania: parkingowy mem

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak zielone smrody powyjaśniane xd

W końcu. Siedzieć w domach i dziś odpalacie gry rocznik 2012 i cieszyć co knur Spencer tam wrzucił ciekawego.

Szambonury.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Wy w ogóle gracie w gry czy dla beki tu wchodzicie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.