Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu pozdrawia z kolan donatello? To byłby niezły plot-twist. 

31 minut temu, ASX napisał:

- Gears 5,

- Battletoads

- Forza Horizon 4

- Microsoft Flight Simulator

- Bleeding Edge

- Gears Tactics

- Tell My Why

- remaster Age of Empires III

- Grounded (early access)

- Ori and the Will of the Wisps

- Wasteland 3

nie wyszły:

- Halo Infinite

- Forza Motorsport

- Everwild

- State of Decay 3

- Psychonauts 2

- Dusk Falls

- Avowed

-Age of Empires IV

- Hellblade 2

- Fable

- Starfield

- The Elder Scrolls VI

Nie wyszły praktycznie najmocniejsze tytuły. :reggie:  Mam jednak przekonanie graniczące z pewnością, że gracze woleliby Halo czy Forzę zamiast Bleeding Edge czy Grounded (early access).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu pozdrawia z kolan donatello? To byłby niezły plot-twist. 

Donatello wykazał się ejakulatem. Do tego trzeba mieć jaja. Lisciu odpada :reggie:

Opublikowano

Paolo i Dee - te ciągłe podprogowe zaczepki w stylu ukrytego geja. Panowie - możecie wyjść z szafy. Wiecie (np. mojej obronie TLOU2) że jestem tolerancyjny i to nie będzie powodem jakichkolwiek zaczepek. Moge również ze swojej strony wam pomóc i zagadać z adminem żeby donka przywrócił bo jak był to widać było u was taki dreszczyk emocji. Na xboxie też mogą grać geje - looz panowie. 

A wracając do xboxa - nie twórzcie tych list bo to listy żenady. Niech coś zacznie wychodzić żebyście mieli oręż w ręku. Tak po ludzku bym chciał bo mi was troszke zal. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Moge również ze swojej strony wam pomóc i zagadać z adminem

Odpalono protokół PRZESTAŃCIE SIĘ ZE MNIE ŚMIAĆ ALBO SIĘ POSKARŻĘ ADMINISADMINISTRACJI :obama:

Mówiłem że za słaba psychika do CW

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Liściu, ale sobie nie folguj, bo mam seniora i żółty pas w karate. :shotgun:

Rozumiem - senior to taki immunitet. 

Pamietaj że József Szajer też miał immunitet:)

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wyszły praktycznie najmocniejsze tytuły. :reggie:  Mam jednak przekonanie graniczące z pewnością, że gracze woleliby Halo czy Forzę zamiast Bleeding Edge czy Grounded (early access).

Gears 5 czy Godrizon to jedne z najmocnicjeszych tytułów IMO. i wiesz takie mniejsze tytuły jak Grounded obok dużych gier AAA też są potrzebne w budowaniu różnorodności wydawniczej

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Odpalono protokół PRZESTAŃCIE SIĘ ZE MNIE ŚMIAĆ ALBO SIĘ POSKARŻĘ ADMINISADMINISTRACJI :obama:

Mówiłem że za słaba psychika do CW

Tylko że ostatnio ty latałeś po innych tematach i płakałeś że Cię w CW biją :D

50 minut temu, ASX napisał:

z gier zapowiedzianych do 3 lat  wstecz wyszły:

- Gears 5,

- Battletoads

- Forza Horizon 4

- Microsoft Flight Simulator

- Bleeding Edge

- Gears Tactics

- Tell My Why

- remaster Age of Empires III

- Grounded (early access)

- Ori and the Will of the Wisps

- Wasteland 3

nie wyszły:

- Halo Infinite

- Forza Motorsport

- Everwild

- State of Decay 3

- Psychonauts 2

- Dusk Falls

- Avowed

-Age of Empires IV

- Hellblade 2

- Fable

- Starfield

- The Elder Scrolls VI

Ściana płaczu :( ta pierwsza lista to ogralbym tylko 2 tytuły :( 

Opublikowano

Lisciu na xboksie nie grają gejki bo tam nie ma dla nich odpowiednich exow. Mam szwagra zniewiescialego geja i gra na plejce. I jego znajomi też więc ps5 konsola idealna dla geja

Opublikowano
9 minut temu, benito82pl napisał:

Lisciu na xboksie nie grają gejki bo tam nie ma dla nich odpowiednich exow. Mam szwagra zniewiescialego geja i gra na plejce. I jego znajomi też więc ps5 konsola idealna dla geja

Gratuluje znajomych, u mnie na szczęście sami hetero aczkolwiek jebie mnie to szczerze powiedziawszy, W gta4 tez w dodatku gejem się grało :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minut temu, benito82pl napisał:

Różnica jest taka że na PS5 grają również geje i nie mają z tym problemów bo społeczność jest tolerancyjna. Na Xboxie też grają geje ale sa uciemiężeni więc muszą się chować. Nawet nie wiesz ile zaślinionych padów od xboxa (od xboxa one s również) było tego dnia z revealem pada w sokach donatello:)

Mam jeszcze prośbę - przestańcie tą forze motorsport dla casuali nazywać godrizonem. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepszy racer arcade na rynku ma pełne prawo tytułować się Godrizonem. :dunno: 

Arcade tak ale nie symulator bo tutaj bez wątpienia prym wiedzie GT

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Typ się sfajdał bo wyszedł z niebieskiego bagna na chwilę i zobaczył dyskusję koneserów gejmingu :reggie:

Tak właśnie to wygląda w tej normalnej części giereczkowa, dyskusja, fakty, zdrowy rozsądek

Tymczasem niewolnicy marki:

Myślałem, ze wczoraj po prostu miałeś słabszy dzień bo zajebali Ci farelkę ze stróżówki, wiadomo człowiekowi zimno to nie myśli, ale co dzisiaj Cię tłumaczy? 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czaicie jarać się symulatorami jeżdżenia w kółko na zamkniętych trasach zamiast czystym konsolowym arcade  pieprzem? Aż mi się spać zachciało na myśl grania w gran guwnismo  :)

Opublikowano

Wyścigi? Tylko Mario Kart Online z ziomkiem na kanapie ;);)

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Mam jeszcze prośbę - przestańcie tą forze motorsport dla casuali nazywać godrizonem. 

Godrizon to najlepszy racer w branży i niedościgniony wzór dla całej branży, nie ma ani grama przesady w nazywaniu serii Horizon - Godrizonem

Opublikowano
43 minuty temu, Whisker napisał:

Arcade tak ale nie symulator bo tutaj bez wątpienia prym wiedzie GT

Nie, Assett Corsa, GT to sim/arcade

Opublikowano

Standardowe spustoszenie spowodowane obcowaniem z Plejszmaciurą, a jakby dostali takiego Godrizona na PS5 to by się zesrali ze szczęścia, że gry nie muszą już wyglądać jak kolejny reskin Assassin's Creed tylko w innych uniwersach.

Opublikowano

Aha bo Horizon nie jest kolejnym racerem, którego akcja dzieje się w otwartym świecie, autka można tuningować i jeździsz po mapie szukając nowych wyzwań. No kurwa nie reskin dziesiątek innych tytułów w ogóle.

Hipokryci bez grama honoru.

Opublikowano

Niezła teoria. :) Już pomijam nawet fakt, że racerów w otwartym świecie jest nieporównywalnie mniej niż akcyjniaków w otwartym świecie. Kluczowe tutaj jest to, że jedyną konkurencją Godrizona w tej kwestii są jego poprzednie odsłony.

Opublikowano

Jako ex klap powiem że takimi postami radziliśmy sobie z tym że na plejszmaciurze 4 nie było dobrych arcade wyścigów i zostawały nam need for speedy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.