Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Tylko klapy SPUSZCZAJĄ SIĘ na pady

Fixed

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
49 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Myślałem ze nasza nowa maskotka w temacie faktycznie coś sensownego odpisze na FAKTY dotyczące pada ale nic z tych rzeczy, jak na prostaka wiernego marce PlayStation przystało, trzeba od razu obrazić i zwyzywać od niedojebań umysłowych xD, świetne COMMUNITY.

Jeżeli faktycznie pad się zjebie po 59 ładowaniach to pogadamy..

Ja pierdole Xboty w co drugiej wypowiedzi nazywają siebie inteligentnymi ludźmi, na poziomie, koneserami cisnąc ludziom od prostaków. Panowie kompleksy aż Wam wychodzą bokiem razem z syfami na pryszczatych mordkach..

Opublikowano

No co Ty gadasz Donatello

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No co Ty gadasz Donatello

Chyba pomyliłeś okienka wysyłając wiadomość do swojego chłopaka :(

Opublikowano

MS to nadal tylko niespełniona obietnica. Najlepsze jest to, że jak w ogóle wytworzą ekosystem i standaryzację między wykupionymi na szybko studiami, to karty dawno będą rozdane i kolejna generacja w plecy. A klienci Xboxa Series X zostaną z tym nieudanym next genem na lodzie. I wtedy MS zapowie: "Xbox X 360 2" i znowu boty ucieszą się z biletu do fabryki czekolady Phila Spencera. Tak, dobre macie skojarzenia...

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

MS to nadal tylko niespełniona obietnica. Najlepsze jest to, że jak w ogóle wytworzą ekosystem i standaryzację między wykupionymi na szybko studiami, to karty dawno będą rozdane i kolejna generacja w plecy. A klienci Xboxa Series X zostaną z tym nieudanym next genem na lodzie. I wtedy MS zapowie: "Xbox X 360 2" i znowu boty ucieszą się z biletu do fabryki czekolady Phila Spencera. Tak, dobre macie skojarzenia...

Ten projekt kiedyś się może udać, pytanie tylko po co płacić za wersję demo, co ma szansę być spoko za 3 lata? Chociaż patrząc na to, że gracze dają 2 stówy za gierki early access a tu jeszcze Phil daje kutange do potrzymania to się nie dziwię, że niektórzy nadstawiają Pupcie..

https://www.ppe.pl/news/154765/tworcy-gears-of-war-pomagaja-halo-infinite-deweloperzy-z-the-coalition-przechodza-do-343-industries.html

Ale tam jest gaszenie pożaru jakby od tej gierki zależało życie M$ na tej generacji..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Tylko klapy SPUSZCZAJĄ SIĘ nad padami

Ale tylko na Xboxowego ;)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Ten projekt kiedyś się może udać, pytanie tylko po co płacić za wersję demo, co ma szansę być spoko za 3 lata?

Nie wiem, może niektórzy lubią finansować jakieś projekty, może jest w tym jakaś też ambitna chęć, by Xbox był kiedyś jak PlayStation? Zawsze trochę kibicować tym filantropom i szczodrym ludziom trochę można ;)

Opublikowano
45 minut temu, Mendrek napisał:

MS to nadal tylko niespełniona obietnica

MS może nawet mordowac małe pingwinki na Antarktydzie i wspierać kokainową partyzantkę w Boliwii, a wciąż ich sztandarowy produkt XSX będzie rozpierdalał w każdym aspekcie szrota zwanego Paystation 5. I żadne wasze ujadanie nie zmieni faktu, że już na starcie generacji klapy są na aucie konsolowego gejmingu z  reką w nocniku, badziewna konsola i padem o trwałości 400h :xboss:

Opublikowano

A ty dalej te swoje urojenia. 

Przypomne - przedpotopowy pad, przedpotopowy dash, tylko wsteczna na ten rok. Jeśli mowa o branży w której w głównej mierze walczymi grami i jedna z konsol ma faktyczną a nie teoretyczną przewagę nad drugą i mieć ją będzie spokojnie przez cały rok to za przeproszeniem o czym ty pierdolisz? Ty w jakimś innym równoległym wszechświecie żyjesz gdzie ms wypuszcza ex za exem co miesiąc na swojej konsoli?? 

Jaki odchył.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Ekskluzywne Doom, Starfield, Wolfenstein Was rozyebią chińskie karaluchy.

No co Ty? Przecież to zbyt skillowe gry, oni grają tylko w cinematic experience.

Opublikowano

a ci dalej wojują crossgenową platformówką, grą dodawaną do konsoli będącą demem pada, crossgenowym DLC do pajonka, remasterem 11stoletniego Demon's Souls, którego każdy szanujący się gracz ograł na PS3, a janusz-teoretyk odbije się po pierwszej lokacji. Taki line-up to jak brak exów.

Edit: zapomniałem jeszcze o

https://img1.looper.com/img/gallery/destruction-allstars-ps5-release-date-trailer-and-gameplay/intro-1596653123.jpg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Mój organizm nie przetrwałby kolejnej generacji z tymi pseudo filmo gierkami sony :bad:

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Ekskluzywne Doom, Starfield, Wolfenstein Was rozyebią chińskie karaluchy.

Ja naprawdę się spierdolę ze śmiechu jak te gnioty nie będą jednak eskluzywne:rofl:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ja też pierdolne ze śmiechu jak nie będą ekskluzywami a klapy będą bulić za nie TRZY I PÓŁ BOMBY.

To się śmiej, mamy na to wyjebane, nie cebulimy i nie liczymy każdego grosza jak użytkownicy xścmieciary, dla nas liczy się jakość i wybór, a nie to co Phil wrzuci do tego gara z retrosami..

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Jak tam klapy? stawiacie kreski na ścianie ile razy już był pad ładowany?

Zakladajac ze bateria starczy na 7 godzin to raptem 59 ładowań i po padzie.

Już chyba wiem o co chodziło z tym poczuciem nowości u klapow, im chodziło o to ze co 2-3 miesiace pada wymieniają, to wiadomka ze czuć nowość.

https://hdtvpolska.com/awarie-kontrolera-dualsense-do-ps5-powazniejsze-niz-przypuszczano-analogi-wytrzymuja-tylko-417-godzin/?fbclid=IwAR2DGWgVhB8Kh3Qd1bRGoVYuwxpffdeitpBcaMFsdKeMuM-WFUffPh-yZaM

400h? to styknie na ogranie tych dwóch wartościowych gier plejśmieciary 4.5 z całej generacji z 9x :problem:

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

To się śmiej, mamy na to wyjebane, nie cebulimy i nie liczymy każdego grosza jak użytkownicy xścmieciary, dla nas liczy się jakość i wybór, a nie to co Phil wrzuci do tego gara z retrosami..

no okej, ale na twoim PS4 w to nie zagrasz

Opublikowano

Niesamowite jest to, że mając konto w Epic games dostaje się ZA DARMO więcej nowych gier niż "dostają" użytkownicy xśmiecia płacąc abonament:rofl:

Teraz, Czoperrr napisał:

no okej, ale na twoim PS4 w to nie zagrasz

PS4 sprzedałem zresztą na tym forum jakieś pół roku temu Sherlocku ;)

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

czyli kolejny teoretyk bez konsoli :reggie:

sonka to ma oddanych wojowników

Ja nie wiem co te Boty ćpią:facepalm:

Opublikowano

nie ma ps5, nie ma nawet ps4, ostatnia gra ogrywana w grudniu vs ja, posiadacz dwunastu konsol, w tym next gena. NAWET NA PLEJSZROCIE zrobiłem 37 więcej platyn od Ciebie.

Klap to taki Najman wśród graczy.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

nie ma ps5, nie ma nawet ps4, ostatnia gra ogrywana w grudniu vs ja, posiadacz dwunastu konsol, w tym next gena. NAWET NA PLEJSZROCIE zrobiłem 37 więcej platyn od Ciebie.

Klap to taki Najman wśród graczy.

Rozjebałeś system. Jesteś nerdem, platynujesz gry  jak typowy gruby bez dupy i jeszcze się tym chwalisz???? W dodatku wykazujesz jakąś totalną ułomność pisząc, że nie mam PS5? Czy w ogóle gdzieś pisałem ile ja mam sprzętów do grania, lub ktoś Cię o to pytał że przechwalasz się jak jakiś niedorozwój?

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.