Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Tylko klapy SPUSZCZAJĄ SIĘ na pady

Fixed

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
49 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Myślałem ze nasza nowa maskotka w temacie faktycznie coś sensownego odpisze na FAKTY dotyczące pada ale nic z tych rzeczy, jak na prostaka wiernego marce PlayStation przystało, trzeba od razu obrazić i zwyzywać od niedojebań umysłowych xD, świetne COMMUNITY.

Jeżeli faktycznie pad się zjebie po 59 ładowaniach to pogadamy..

Ja pierdole Xboty w co drugiej wypowiedzi nazywają siebie inteligentnymi ludźmi, na poziomie, koneserami cisnąc ludziom od prostaków. Panowie kompleksy aż Wam wychodzą bokiem razem z syfami na pryszczatych mordkach..

Opublikowano

No co Ty gadasz Donatello

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

No co Ty gadasz Donatello

Chyba pomyliłeś okienka wysyłając wiadomość do swojego chłopaka :(

Opublikowano

MS to nadal tylko niespełniona obietnica. Najlepsze jest to, że jak w ogóle wytworzą ekosystem i standaryzację między wykupionymi na szybko studiami, to karty dawno będą rozdane i kolejna generacja w plecy. A klienci Xboxa Series X zostaną z tym nieudanym next genem na lodzie. I wtedy MS zapowie: "Xbox X 360 2" i znowu boty ucieszą się z biletu do fabryki czekolady Phila Spencera. Tak, dobre macie skojarzenia...

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

MS to nadal tylko niespełniona obietnica. Najlepsze jest to, że jak w ogóle wytworzą ekosystem i standaryzację między wykupionymi na szybko studiami, to karty dawno będą rozdane i kolejna generacja w plecy. A klienci Xboxa Series X zostaną z tym nieudanym next genem na lodzie. I wtedy MS zapowie: "Xbox X 360 2" i znowu boty ucieszą się z biletu do fabryki czekolady Phila Spencera. Tak, dobre macie skojarzenia...

Ten projekt kiedyś się może udać, pytanie tylko po co płacić za wersję demo, co ma szansę być spoko za 3 lata? Chociaż patrząc na to, że gracze dają 2 stówy za gierki early access a tu jeszcze Phil daje kutange do potrzymania to się nie dziwię, że niektórzy nadstawiają Pupcie..

https://www.ppe.pl/news/154765/tworcy-gears-of-war-pomagaja-halo-infinite-deweloperzy-z-the-coalition-przechodza-do-343-industries.html

Ale tam jest gaszenie pożaru jakby od tej gierki zależało życie M$ na tej generacji..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Tylko klapy SPUSZCZAJĄ SIĘ nad padami

Ale tylko na Xboxowego ;)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Ten projekt kiedyś się może udać, pytanie tylko po co płacić za wersję demo, co ma szansę być spoko za 3 lata?

Nie wiem, może niektórzy lubią finansować jakieś projekty, może jest w tym jakaś też ambitna chęć, by Xbox był kiedyś jak PlayStation? Zawsze trochę kibicować tym filantropom i szczodrym ludziom trochę można ;)

Opublikowano
45 minut temu, Mendrek napisał:

MS to nadal tylko niespełniona obietnica

MS może nawet mordowac małe pingwinki na Antarktydzie i wspierać kokainową partyzantkę w Boliwii, a wciąż ich sztandarowy produkt XSX będzie rozpierdalał w każdym aspekcie szrota zwanego Paystation 5. I żadne wasze ujadanie nie zmieni faktu, że już na starcie generacji klapy są na aucie konsolowego gejmingu z  reką w nocniku, badziewna konsola i padem o trwałości 400h :xboss:

Opublikowano

A ty dalej te swoje urojenia. 

Przypomne - przedpotopowy pad, przedpotopowy dash, tylko wsteczna na ten rok. Jeśli mowa o branży w której w głównej mierze walczymi grami i jedna z konsol ma faktyczną a nie teoretyczną przewagę nad drugą i mieć ją będzie spokojnie przez cały rok to za przeproszeniem o czym ty pierdolisz? Ty w jakimś innym równoległym wszechświecie żyjesz gdzie ms wypuszcza ex za exem co miesiąc na swojej konsoli?? 

Jaki odchył.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Ekskluzywne Doom, Starfield, Wolfenstein Was rozyebią chińskie karaluchy.

No co Ty? Przecież to zbyt skillowe gry, oni grają tylko w cinematic experience.

Opublikowano

a ci dalej wojują crossgenową platformówką, grą dodawaną do konsoli będącą demem pada, crossgenowym DLC do pajonka, remasterem 11stoletniego Demon's Souls, którego każdy szanujący się gracz ograł na PS3, a janusz-teoretyk odbije się po pierwszej lokacji. Taki line-up to jak brak exów.

Edit: zapomniałem jeszcze o

https://img1.looper.com/img/gallery/destruction-allstars-ps5-release-date-trailer-and-gameplay/intro-1596653123.jpg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Mój organizm nie przetrwałby kolejnej generacji z tymi pseudo filmo gierkami sony :bad:

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Ekskluzywne Doom, Starfield, Wolfenstein Was rozyebią chińskie karaluchy.

Ja naprawdę się spierdolę ze śmiechu jak te gnioty nie będą jednak eskluzywne:rofl:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

ja też pierdolne ze śmiechu jak nie będą ekskluzywami a klapy będą bulić za nie TRZY I PÓŁ BOMBY.

To się śmiej, mamy na to wyjebane, nie cebulimy i nie liczymy każdego grosza jak użytkownicy xścmieciary, dla nas liczy się jakość i wybór, a nie to co Phil wrzuci do tego gara z retrosami..

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Jak tam klapy? stawiacie kreski na ścianie ile razy już był pad ładowany?

Zakladajac ze bateria starczy na 7 godzin to raptem 59 ładowań i po padzie.

Już chyba wiem o co chodziło z tym poczuciem nowości u klapow, im chodziło o to ze co 2-3 miesiace pada wymieniają, to wiadomka ze czuć nowość.

https://hdtvpolska.com/awarie-kontrolera-dualsense-do-ps5-powazniejsze-niz-przypuszczano-analogi-wytrzymuja-tylko-417-godzin/?fbclid=IwAR2DGWgVhB8Kh3Qd1bRGoVYuwxpffdeitpBcaMFsdKeMuM-WFUffPh-yZaM

400h? to styknie na ogranie tych dwóch wartościowych gier plejśmieciary 4.5 z całej generacji z 9x :problem:

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

To się śmiej, mamy na to wyjebane, nie cebulimy i nie liczymy każdego grosza jak użytkownicy xścmieciary, dla nas liczy się jakość i wybór, a nie to co Phil wrzuci do tego gara z retrosami..

no okej, ale na twoim PS4 w to nie zagrasz

Opublikowano

Niesamowite jest to, że mając konto w Epic games dostaje się ZA DARMO więcej nowych gier niż "dostają" użytkownicy xśmiecia płacąc abonament:rofl:

Teraz, Czoperrr napisał:

no okej, ale na twoim PS4 w to nie zagrasz

PS4 sprzedałem zresztą na tym forum jakieś pół roku temu Sherlocku ;)

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

czyli kolejny teoretyk bez konsoli :reggie:

sonka to ma oddanych wojowników

Ja nie wiem co te Boty ćpią:facepalm:

Opublikowano

nie ma ps5, nie ma nawet ps4, ostatnia gra ogrywana w grudniu vs ja, posiadacz dwunastu konsol, w tym next gena. NAWET NA PLEJSZROCIE zrobiłem 37 więcej platyn od Ciebie.

Klap to taki Najman wśród graczy.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

nie ma ps5, nie ma nawet ps4, ostatnia gra ogrywana w grudniu vs ja, posiadacz dwunastu konsol, w tym next gena. NAWET NA PLEJSZROCIE zrobiłem 37 więcej platyn od Ciebie.

Klap to taki Najman wśród graczy.

Rozjebałeś system. Jesteś nerdem, platynujesz gry  jak typowy gruby bez dupy i jeszcze się tym chwalisz???? W dodatku wykazujesz jakąś totalną ułomność pisząc, że nie mam PS5? Czy w ogóle gdzieś pisałem ile ja mam sprzętów do grania, lub ktoś Cię o to pytał że przechwalasz się jak jakiś niedorozwój?

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.