Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Też nie bardzo kumam dopierdalanie się do tego, że trzeba jakiś produkt "kupić" aby w niego zagrać. Kurwa robili to ostatnie 20 lat i nie pierdzieli ale teraz jak Szympans Spencer wrzucił to na szeroką skalę to wielce oburzenie że trzeba za coś płacić więcej niż 4 zł na miesiąc. Fajnie. 

I żeby nie było - ni chuj mi się nie podoba ta podwyżka cen ale żeby przypierdalać się do płacenia tak ogólnie - no retard mode jak nic.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

Przecież to nie żadne projekcje tylko fakty xD temat z zakupami growymi zajebany był pudełkami na PS5 i grami kupionymi za 3 stówy.

że niekoniecznie każdy to robi to jasne, są też tacy dla których ulubionymi aplikacjami na smartfona poza tą od Playstation jest OLX i InPost bo bawią się w PaczkomatPass i są w blokach startowych w poniedziałek by wysłać gierkę.

wiadomo też, że w gry z game passa trzeba się ZMUSZAĆ grać, za to w gry od Sony - nigdy

a i steamowców i tych od epic games nie wrzucaj do jednego wora, goleni najbardziej i tak są klapy

Chłopie, ja mam na dysku z plusa tomb ridera shadowa, just cause 4, monster hunter, resident evil 7, trylogię crasha, shadow of war, transistor itd. ale też bym musiał się zmuszać aby w to grać bo nie mam ochoty. Granie dla grania to dla mnie żaden fun. No jak ktoś kupuję grę, przechodzi i sprzedaje to coś złego? Rynek wtórny to norma no i nie wyda tego mitycznego 350 zł za grę. Mi się jeszcze nie zdarzyło wydać takiego hajsu i jedyna opcja gdzie to rozważę to będzie gow ragnorak.

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

mitycznego 350 zł za grę.

jakie mityczne,

to normalna cena sugerowana za nowe gry $ony,

co za wyparcie...

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

ni chuj mi się nie podoba ta podwyżka cen ale żeby przypierdalać się do płacenia tak ogólnie

Tylko, że ludzie przypierdzielają się za płacenie 3.5 bomb i o to się rozbija. Zwłaszcza, że cyfrówki za prawie 400zł to nie jest już dyskusja nt. tego kogo na co stać tylko już naprawdę jebanie graczy bez mydła, a w szczególności tych którzy przyzwyczajeni do cyfryzacji rzucili się na edycje Digital Only najnowszych konsol.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

jakie mityczne,

to normalna cena sugerowana za nowe gry $ony,

co za wyparcie...

Ale ktoś stoi Ci z pistoletem przy głowie, że musisz to kupić? Tu jest właśnie ten problem. Demonsy np. kupię w swoim czasie jak poczuję wene na soulsy i wtedy ta gra nie będzie kosztować 350 zł. Magia normalnie. Wasz mózg nie rozumie tego, że tych gier za 350 zł nie trzeba kupić za 350 zł. Jak przejdziesz to możesz sprzedać. To nierealne, że tak się da:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Ale ktoś stoi Ci z pistoletem przy głowie, że musisz to kupić? Tu jest właśnie ten problem. Demonsy np. kupię w swoim czasie jak poczuję wene na soulsy i wtedy ta gra nie będzie kosztować 350 zł. Magia normalnie.

Ja kupiłem 200 zł z wliczoną wysyłką, zresztą na tym forum. Niewiele jak za cudowną grę na 40h. Zieloni żyją w swoim świecie..

Opublikowano

Zieloni kombinuja z Gamepassem i niekupowaniem innych gier, których tam nie ma w ogóle a niebiescy standardowo - moga poczekać, kupic taniej, odsprzedać (i nie pierdolcie prosze że nikt z zielonego szamba tego nie robi/robił) i nie wydawać durnych 350 zł za gierkę. Jeśli kogoś stać i ma w dupie te 3 i pół bomby - jego sprawa. Jak kogoś boli ta kasa -sa inne sposoby.

Digitale wydymani równo - to fakt.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

powiedział typ nazywający konsolę do gier "dekoderem".

już tak nie płacz, poczytaj powyżej jak Twoi koledzy nazywają  PS5 ;)

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

Ale ktoś stoi Ci z pistoletem przy głowie, że musisz to kupić? Tu jest właśnie ten problem. Demonsy np. kupię w swoim czasie jak poczuję wene na soulsy i wtedy ta gra nie będzie kosztować 350 zł. Magia normalnie. Wasz mózg nie rozumie tego, że tych gier za 350 zł nie trzeba kupić za 350 zł. Jak przejdziesz to możesz sprzedać. To nierealne, że tak się da:obama:

to że cebulujesz czekając na promocje lub kupując używke, a potem jeszcze odpsprzedajesz używkę (wiesz co Barlog pisał o takich ty?) nie znaczy że gry sprzedawane za 350 zł staną się mitem.

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Soul tez nie ma łatwo. Całe życie w cieniu maniaka:/

Soul po prostu zna swoje miejsce i wie po co tam jest, moja obecność jest dla fanu i tego aby choć jeden był po zielonej stronie bo inaczej było by nudno :)

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

to że cebulujesz czekając na promocje, a potem jeszcze odpsprzedajesz używkę (wiesz co Barlog pisał o takich ty?) nie znaczy że gry sprzedawane za 350 zł staną się mitem.

Człowieku, ja mowie, ze sa różne opcje. Cebulowanie promocji xd to tylko potwierdza jak bardzo wasze mózgi sa zryte. Ja akurat nigdy nie sprzedaje gier i wszystko co ogralem mam zawsze pod ręką wiec pudlo. Was chyba boli, że ktoś nie kupił gry za 350 zl jeszcze bardziej niż sony xd widze nie dopuszczacie do swoich ograniczonych mózgów takiego scenariusza.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ehh te zielone robaki. Ból dupy, że niebieski wydaje (albo nie), 350 swoich złotych. Na X'a nawet nie ma co kupić. 

"Po co płacić!!! Mam gejmpasa za cztery złote!!!"

Albo gry z Brazylii bo tańsze o 5 zł. Jebani zaradni są. 

Sranie się, że plejka ma tylko remake, dlc i demo do pada, a wojują wsteczną i co dalej? Medium? 

Jak kurwa zdarta płyta. 

Wstydu nie macie.

Opublikowano

Kupowanie używek i sprzedawanie, jak mnie nie stać na granie to nie gram a nie cebulę i niszczę przy tym branże. To przez takich jak wy, handlarze, wprowadzono online passy.

Opublikowano

Powiedział wygrzebując kod z pringelsów xd Mam nadzieję, że to wrodzone i nie zachoruje na to jak kupię xboxa kiedy będzie pluć gierkami.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Powiedział wygrzebując kod z pringelsów

co jest złego w korzystaniu z promocji?

hipokryzja aż huczy jak się ciebie czyta

Opublikowano

Inna sprawa ze jeśli ktoś w 2010 roku płacił za nowa grę 250 PLN i 10 lat później 350 PLN jest dla niego problemem to chyba musi się zastanowić co robi źle w swoim życiu zawodowym. 

Dla uwagi fotka z kalkulatora inflacji. Tak wyglada wartość nabywcza 250 PLN po 10 latach przy niskiej kapitalizacji (a były wyższe).

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Później jeden z drugim się dziwią, że Sony zamyka studia produkujące dobre gierki. Co mają robić jak jedna osoba kupi, a później pół polski ogrywa po kolei na tej samej kopii?

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

co jest złego w korzystaniu z promocji?

hipokryzja aż huczy jak się ciebie czyta

Kopiowanie twittów i czuwanie nad profilami xboxa 24/h idzie Ci wzorowo ale czytanie ze zrozumieniem już kiepsko. Ja tam właśnie wytykam hipokryzję. 

Opublikowano

Brakujące foto. Coś nie chciało się podpiąć.

FBD6C3D9-0936-4AF7-B355-CA6710CE41B9.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.