Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

To jest janusz gierkowy 

No to ja bym się na jego miejscu troszkę stonował, a nie udawał cwaniaka. 

To tak jakbym ja zaczepiał ludzi grających w strzelanki, że to są jakieś zjebane gry, bo to czy tamto mi w nich nie wychodzi. Albo takie Ori czy Soulsy chujowe, bo za trudne. 

Czyli co jest dobre? Cinematic gdzie wychylamy gałe i czasem jakiś klawisz wcisniemy? No fakt, czasem i taka gierka jest potrzebna. 

Jednak wojować od rana do wieczora w CW nie umiejąc grać kompletnie w nic? No to jest właśnie żałosne. Nie widzę tej branży jesli tylko tacy "gracze" pozostaną. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kurwa parkingowy i wiatrówka rozprawiający o gamingu konsolowym - większej żenady u zielonych nie ma.

Jedynym wartym ogrania exem dla mnie został tylko GoT - zakupiony w cyfrze, czeka na swoją kolej.Reszta zaliczona. Gram praktycznie codziennie na obydwu konsolach. Dzisiaj na przykład próbowałem sił na tym torze co jest wyzwanie forumowe w fh4(tylko kluby mi coś nie działają żeby sie podpisac na boardzie).

Powyższe oznacza ze jak zwykle pierdolicie ale co można zrobić jak się jest zielonym przegrywem? Można pisać cały dzień w CW:)

1 minutę temu, messer88 napisał:

Ciekawe czy w tlou2 pozbierane wszystkie smocze monety u Liścia

JesCze zbieram :)

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

W TLoU2, to on Was w multi pozamiata. 

Chociaż czekaj.... 

multi w tlou ? Najlepsze multi jakie powstało ale co zielony bot o tym wie? 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Dzisiaj na przykład próbowałem sił na tym torze co jest wyzwanie forumowe w fh4(tylko kluby mi coś nie działają żeby sie podpisac na boardzie).

No i widzisz. Gdybyś dłużej w coś pograł, to byś dany tytuł docenił. 

To, że jest to na pierwszy rzut oka prosty arcade, nie oznacza z automatu, że gra jest płytka i pozbawiona zawartości. Siłą FH4 jest to, że z przyjemnością zagra tu każdy, od gracza niedzielnego po nerda nie wychodzacego z nory

Edit. Co do klubów, to podaj czas, a na liście się potem odnajdzie

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
44 minuty temu, Pupcio napisał:

O cholerka, Lena nie będzie po polsku!

Mogli nie kupować gier w Brazylii to by była!

Opublikowano
2 godziny temu, Szymek napisał:

A to było mówić że znacie się z Jakimem :)

Hola hola. Nie gram w fifke.

Opublikowano

Halo...wspaniala fizyka, najlepszy feeling broni, uryte mechaniki jak przyciąganie broni, konsekwentnie ten sam styl artystyczny nie to co kolorowe KZSF które zaoralo serię. 

Gearsy...w coopie wymagają większej precyzji niż rajdy z D2, opanowanie qr a o wb szkoda gadać bo to taki sam poziom co bh z Tytanow. Ciężki mięsisty gameplay. Inowacyjny cover system który Sony kopiowało do swojej flagowej uśmiercone już seri. Ostatnia gra pif paf do multi od Sony

Forza/Horizon...najlepszy megazord na świecie. Czy to "symulacja" czy arcade który tak samo wymaga opanowania co kochany Drievclub dawno zaorany. 

Każda z gier a tych wyszło tyle że nie wiem która ogrywać :banderas:posiada soczysty singielek oraz wieloletnie wsparcie multi które dodatkowo przedłuża żywotność. To i 350 gierek do ogrania za 4 zł. GRACZU jest zayebiscie po tej stronie :lapka:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
57 minut temu, dee napisał:

Najlepsze do czyszczenia najpotężniejszej konsoli świata XSX są łzy klapów.

A, to dlatego wszędzie te Xboxy takie uyebane ;)

Opublikowano
9 minut temu, Szymek napisał:

Halo...wspaniala fizyka, najlepszy feeling broni, uryte mechaniki jak przyciąganie broni, konsekwentnie ten sam styl artystyczny nie to co kolorowe KZSF które zaoralo serię. 

Gearsy...w coopie wymagają większej precyzji niż rajdy z D2, opanowanie qr a o wb szkoda gadać bo to taki sam poziom co bh z Tytanow. Ciężki mięsisty gameplay. Inowacyjny cover system który Sony kopiowało do swojej flagowej uśmiercone już seri. Ostatnia gra pif paf do multi od Sony

Forza/Horizon...najlepszy megazord na świecie. Czy to "symulacja" czy arcade który tak samo wymaga opanowania co kochany Drievclub dawno zaorany. 

Każda z gier a tych wyszło tyle że nie wiem która ogrywać :banderas:posiada soczysty singielek oraz wieloletnie wsparcie multi które dodatkowo przedłuża żywotność. To i 350 gierek do ogrania za 4 zł. GRACZU jest zayebiscie po tej stronie :lapka:

O kurwq xd indoktrynacja rozjebała mózg. Przypadek nie do odratowania. Chyba nie ma serii które tak konsekwentnie staczaja się w dół jak halo i gearsy. 

Opublikowano

Stoczyła to sie twoja stara ze schodów jak byla w ciaży. Gearsy 5 sa świetne, klapie gaduło teoretyku.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Przypadek nie do odratowania. Chyba nie ma serii które tak konsekwentnie staczaja się w dół jak halo i gearsy.

Mam nadzieję że jak kupię ps5 na to pół roku gdy będzie warto dla tych 5 exow to ten chińskie plastiki mnie nie wyleczy z choroby.

Bajki piszesz bo Halo 5 jest uznawane za najlepsza część w multiku . A singielek bardzo fajny. W coopie pewnie jeszcze lepszy. Gearsy to samo.  Całe nowe DLC ograne za darmo nowiazuje do zayebistego trybu ucieczki. Wszystko ładnie spójnie. Granie z ziomkami w multi, pełna kulturka. No ale na Sonce Forcik i Fifka z piwkiem. 

Opublikowano

Gleboki gardziel wczoraj tak przeruchany przez zycie ze do dzisiaj sie nie pozbieral. Sraczka w statusach, sraczka w cw, minusowanie w dziale ps5 w szczytowym szale pizdziska:banderas:  jakie zero, jakie nic

Opublikowano

Klapa jaka podjarka indykami, ale gamepass w którym są indyki jak i duze tytuły to już zło, poziom takiej hipokryzji tylko u klapów, patologiczna rodzina.

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Ale ja nie jestem jakimś fanbojem Sony, żeby rzucać w janusza 4k w ręku. Nie wiem w ogóle czemu ludzie tu biorą mnie za jakiegoś fanatyka marki Sony PlayStation. Nie jestem nim.

Jestem fanem tego co dobre dla gracza, tego co kompleksowe (ale też mam swoje ulubione gatunki i serie), co rozumie rynek i sprzedaje się świetnie, bo to oznacza też większą bazę graczy (szczególnie w moim kraju), lepszy rynek wtórny, oraz większe zainteresowanie 3rd party całą platformą. I NIC NIE PORADZĘ, że najlepszym wyborem od 5 generacji jest konsola z logiem PlayStation. Na siłę mam brać zielonego sub-gena, żebyście nie brali mnie za fanboja? :/

Opublikowano

Po tej cenie to bank musi być jakaś magiczna i pachnieć pieprzem, tylko dla fana.

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Jestem fanem tego co dobre dla gracza, 

no płacenie za indyki 3 i pół bomby jest w chuj dobre dla graczy

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

no płacenie za indyki 3 i pół bomby jest w chuj dobre dla graczy

To rynek reguluje ceny. Nintendo dawno to zrozumiało. Ludzie z reguły nie są takimi cebulakami. Niestety.

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

lepszy rynek wtórny

Wake up, Neo. To XXI wiek. Już się nie bawimy w płytki i pudełka :xboss:

Opublikowano
18 minut temu, schabek napisał:

Gleboki gardziel wczoraj tak przeruchany przez zycie ze do dzisiaj sie nie pozbieral. Sraczka w statusach, sraczka w cw, minusowanie w dziale ps5 w szczytowym szale pizdziska:banderas:  jakie zero, jakie nic

Czekam na odnowienie reakcji i lece dalej, bo dalem tylko 3.

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Wake up, Neo. To XXI wiek. Już się nie bawimy w płytki i pudełka :xboss:

Odwiedziłem przedwczoraj sklep z grami od znajomka i mam inne zdanie. Wymieniłem sobie SOTC remake i Control na Days Gone, bo wiem że w PS Plus będę je miał już zawsze, a nie jak w trial passie - jest, a potem znika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.