Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, 20inchDT napisał:

Stoczyła to sie twoja stara ze schodów jak byla w ciaży. Gearsy 5 sa świetne, klapie gaduło teoretyku.

Ameba przyglup jaki szał w obronie gownogierki xd 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spokojnie kamiś, playstation nigdzie się nie wybiera, to mozesz pograc w cinematika jak nie pasuja tobie gry na xboxie. Oczywiscie nie potrwa to wiecznie, bo w koncu wywala sie na glupi ryj i kupi ich apple.

Opublikowano

Xddddddd

*trzask*

Opublikowano

6 minut temu, Rozi napisał:

Xddddddd

*trzask*

Odłóż tego batona, bo krzesło nie wytrzymuje cięzaru twojej dupy

Opublikowano

Deepthroat tego nie zniesie. Zejdzie z chłopaka bo gotów zabić za te indyki. 

200w.webp?cid=ecf05e47d3d4imy6qbs8svgnyx

Opublikowano
3 godziny temu, areka napisał:

A myślisz

xD 

Opublikowano

Chlopcy plejstejszonowcy jak was wciaz boli dupsko i musicie w temacie weganizmu czy covida jechac po xboxie, to może jednak skorzystajcie z rady eksperta i posmarujcie sobie

23 godziny temu, Rozi napisał:

Posterisan.

Zanim cokolwiek napiszecie 

Opublikowano

Ej chłopaki na ppe dali info że ta gra z ps3 dark souls czy coś jest teraz dostępne w rekordowo niskiej cenie i kosztuje jedynie 230zł!!1 Kaz pewnie smutny ze odszedł z firmy jak klapy dają się tak ruchać, on musiał się kłaniać jak nie działał psn przez miesiąc A teraz klapy ojebały by mu gałe i prosiły żeby jeszcze z miesiąc nie działał bo oni wolą cinematic expierience z pieprzem i brakiem Multi  :)

Opublikowano

Pupcio w edycji 14  CW?

giphy.gif?cid=3640f6095be09c60466e775367

Opublikowano

Dobrą mam formę nie pyerdol :cool::lapka:

Opublikowano

Nikt nawet nie zapłacze po E3? W sumie, impreza już od lat praktycznie leżała. 

Opublikowano

Po co to, jak 3 firmy mają swoje własne, na dodatek za darmo konferencje, strimy. 

Opublikowano

Po gówno.

Najlepsze targi growe, oglądanie w nocy konferencji, niezapomniana beka z X-śmiecia (co roku), ech, kiedyś to było...

Opublikowano
4 minuty temu, Nemesis napisał:

Nikt nawet nie zapłacze po E3? W sumie, impreza już od lat praktycznie leżała. 

Gdyby Sony nie odpuściło swojej imprezy, a gry nie wyciekały na godziny przed eventami to jeszcze bym czekał. Oczywiście, że boli, ale niestety tak musi być widocznie.

Opublikowano

Jim Ryan musi chyba wchodzić do wanny Pawłowi z Białegostoku.

Opublikowano

Sony? To nie ich wina, że czasy się zmieniły. E3 kiedyś było prestiżem, potem już praktycznie straciło na znaczeniu.

Opublikowano

Konfa z zapowiedzią xboxa one jaka to była beczuniaaaaaaa XDDDDDD może prezentacja ps3 była bliska żeby dorównać poziomem beki ale nie wiem bo jeszcze nie było mnie wtedy na świecie 

Opublikowano

Oglądałem ja na żywo i nie wierzyłem co się odpierdala, żadna inna konferencja nigdy mnie tak nie zniechęciła do kupna konsoli. Marketingowy majstersztyk nie dało się tego gorzej zrobić

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Konfa z zapowiedzią xboxa one jaka to była beczuniaaaaaaa XDDDDDD może prezentacja ps3 była bliska żeby dorównać poziomem beki ale nie wiem bo jeszcze nie było mnie wtedy na świecie 

Obydwie te konfy to były największe spierdoliny marketingowe jakie widział świat :)

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Oglądałem ja na żywo i nie wierzyłem co się odpierdala, żadna inna konferencja nigdy mnie tak nie zniechęciła do kupna konsoli. Marketingowy majstersztyk nie dało się tego gorzej zrobić

Obecnie widzę pewne nawiązania do klasyki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.