Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Hum napisał:

700 zł za GPU to tylko takie ameby jak ty są w stanie zapłacić

Zrozum ze wiekszosc ludzi z xkutanga pod telewizorem zaopatrzylo sie w smyczpassa korzystajac z ofert takich jak ta

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/e-kod-cyfrowy-microsoft-xbox-gamepass-ultimate-3m

Wyjebali na to prawie 700zl na rok. Koniec kropka tu nie ma pola do dyskusji, to sa suche fakty. To ze ty i tobie podobni milosnicy marki korzystaja ze zlodziejskich praktyk rodem z darkwebu i wiecej czasu niz na granie poswiecaja na to jak wyjebac swoja kochana firme na pare groszy to nie powod to dumy. To tylko glupie, wiejskie, patologiczne cwaniakowanie. Nie masz sie czym chwalic. Takze laduj korek w dupe zeby sie nie posrac ze zlosci i zostaw przyzwoitych ludzi w spokoju

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, ale jak ktoś płaci 700zł za abonament z którego nie korzysta to jest frajerem, a jak korzysta i płaci to widocznie ma ku temu powód.

Hipokryzja botów odcinek 2158 xD

Opublikowano

Nie no, dać 700 zł gdzie nawet nie wiesz jakie gry będą w ciągu tego roku to trzeba mieć najebane w głowie xd wtedy już faktycznie stajesz się niewolnikiem abonamentu i grasz w co wrzucą do miski.

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

Hipokryzja botów odcinek 2158 xD

Nie wiem gdzie tu widzisz hipokryzję. Przecież nie ma jakiegoś obowiązku płacenia za passa, a jak ktoś nie korzysta z usługi, ale kasuje za nią kwit no to sorry, ale sam się wyroochał. :)

Opublikowano

Wolam @ASX bo ostatnio tlumaczyl ze mozliwosc kupna Destrucion za grosze to nie jest argument skoro gra na ceneo jest po 3 bomby. Z pewnoscia pomoze wam zrozumiec sedno sprawy

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Wolam @ASX bo ostatnio tlumaczyl ze mozliwosc kupna Destrucion za grosze

gdzie można kupić Destruction za grosze?

Opublikowano

Aż sobie wyorbaziłem scenariusz:

Idzie bot do sklepu, 700 zł w kiermanie. Rzuca na stół hajs i mówi do sprzedawcy "poproszę gry"

sprzedawca: "ale jakie konkretnie gry?"

bot: "nie wiem, ładuje pan obojętne co"

Potem w domu bot odpala dirt 5 i po 1,5 godziny wypierdala z dysku i nigdy nie wraca xd i kurwa to samo z nastepnymi 10 grami xddddd

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

9 minut temu, schabek napisał:

Koniec kropka tu nie ma pola do dyskusji, to sa suche fakty. 

To sa konfabulacje, typie, a nie żadne fakty. Sam sobie tworzysz jakąs rzeczywistość z dupy wyjętą.

10 minut temu, schabek napisał:

zlodziejskich praktyk rodem z darkwebu

Kaftan_bezpieczenstwa.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, PanKamil napisał:

No to smutne, że siedzisz tu i pierdolisz jak "chujowe" czy "słabe" gry jak dirt orają konkurencje.

A co Ty możesz randomie powiedzieć jak Tobie nawet wstyd się przyznać w co grasz bo śmiechem by Cię zabili.

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

To sa konfabulacje, typie, a nie żadne fakty. Sam sobie tworzysz jakąs rzeczywistość z dupy wyjętą.

Czyli nie zgadzasz sie ze 159zl x 4 = 636zl?

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A co Ty możesz randomie powiedzieć jak Tobie nawet wstyd się przyznać w co grasz bo śmiechem by Cię zabili.

Kto by mnie zabił śmiechem? Ty? co walisz konia do dirta 5 w passie a ogrywasz go w 1,5h i wypierdalasz z dysku xd 

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

On i reszta zielobych potrafią tylko liczyć do 4 jak 4 pln za gamepassa 

Powyżej 4 jest już 5 jak PlayStation 5 - zbyt skomplikowane dla osłów. 

Opublikowano

Tak, to prawie tyle samo co za PlayStation Plus.

1 minutę temu, PanKamil napisał:

Kto by mnie zabił śmiechem? Ty? co walisz konia do dirta 5 w passie a ogrywasz go w 1,5h i wypierdalasz z dysku xd 

Ale już zamknij mordę randomie, bo nikt Cię tu nie czyta :dynia:

Opublikowano

podoba mi się ta kontra że gamepass kosztuje 7 bomb za rok , tylko że w tej cenie to wciąż bardzo atrakcyjna oferta, bo w ciągu roku dostaje się gry na premierę takie jak Medium, Gears Tactics, Psychonauts 2, Gunk, Halo Infinite i Microsoft Flight Simulator o wartości znacznie przekraczajacej 700 zł, pomijam już istnienie setek innych gier dodawanych nieustannie do oferty oraz fakt że abonament nie jest obowiązkowy i nie trzeba za niego płacić przez cały rok i można go wykupować tylko wtedy gdy pojawia się coś interesujące.

ale gdyby podobną analogie zastosować do gier z PS5 i chcieć ograć wszystkie gry Sony w dzień premiery przez cały rok to wyjdzie kwota znacznie przekraczająca 7 bomb. To prosta matematyka: Demons Souls - 350 zł + Returnal (350zł) + Ratchat (350zł) + Horizon 2 (350zł) = 1400 zł za 4 gry w ciągu roku

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ale już zamknij mordę randomie, bo nikt Cię tu nie czyta :dynia:

Mam dla ciebie złe info. 90% gier z passa wypierdolisz z dysku po 1,5h włącznie z mfs.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

:notbad:

Wyjebac ponad 6 paczek za plusa na rok to chyba trzeba 400zl zgubic po drodze do sklepu jak idziesz po najdrozsza zdrapke za 240zl XDDDDD

Opublikowano

Kolego Schabek. Widzę, że wpadłeś na trop potężnej afery w świecie giereczkowa. Darkweb, hakerzy, pewnie zaraz wyskoczą reptilianie i Adolf Hitler wciąż żywy w Argentynie. Typie, zgłoś to gdzieś do Interwencji Polsatu czy Rozmów Niedokończonych w Radio Maryja, to ostatecznie zniszczy Microsoft!!!!!

Opublikowano

:notbad:

Wyjebac ponad 6 paczek za plusa na rok to chyba trzeba 400zl zgubic po drodze do sklepu jak idziesz po najdrozsza zdrapke za 240zl XDDDDD

Trzeba być dobrym naiwniakiem żeby wyłożyć dwie i pol bomby na śmieciowa ofertę plusa i liczyć ze coś fajnego w niej wpadnie w ciągi roku. XD

Opublikowano

Ja pierdole :yao: czlowiek sie stara, odpowiada z sercem na dloni typowi jakby z klapem gadal ale wszystko jak grochem o sciane, Exact twardo w swoim swiecie.
Ty juz kurwa oststnio Exact takie bajki nie na temat opowiadasz ze zaczynam podejrzewac ze jak w listopadzie zrobiles te 600km po xsmieciarza to dalej w aucie siedzisz w zaczadzonym garazu

Opublikowano

ten ex4act to normalnie moje top 3 botów:kaz: obok daddego i tego z howardem na avatarze to będą takie niezbyt bystre maskotki.

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

podoba mi się ta kontra że gamepass kosztuje 7 bomb za rok , tylko że w tej cenie to wciąż bardzo atrakcyjna oferta, bo w ciągu roku dostaje się gry na premierę takie jak Medium, Gears Tactics, Psychonauts 2, Gunk, Halo Infinite i Microsoft Flight Simulator o wartości znacznie przekraczajacej 700 zł, pomijam już istnienie setek innych gier dodawanych nieustannie do oferty oraz fakt że abonament nie jest obowiązkowy i nie trzeba za niego płacić przez cały rok i można go wykupować tylko wtedy gdy pojawia się coś interesujące.

ale gdyby podobną analogie zastosować do gier z PS5 i chcieć ograć wszystkie gry Sony w dzień premiery przez cały rok to wyjdzie kwota znacznie przekraczająca 7 bomb. To prosta matematyka: Demons Souls - 350 zł + Returnal (350zł) + Ratchat (350zł) + Horizon 2 (350zł) = 1400 zł za 4 gry w ciągu roku

Jak dla mine sprawa wyjaśniona. Klapy, proszę się rozejść.

Opublikowano

Miesiąc GPU to 55 PLN za 6 miechów muszę dać 330 PLN to mniej niż klap za jednego przeciętnego exa na PS5, czy jest sens coś więcej dodawać? 

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem? Cebulenie na PayStation Plus to zaradność. Cebulenie na GP to metody rodem z darkweb.

:reggie:

Na na na, na na na 

To jest właśnie klapów świat

Opublikowano
21 minut temu, ASX napisał:

Tylko jaki jest sens porównywać AA jak Medium, Gears Tactics, Psychonauts 2, Gunk z grami AAA jak te wszystkie cztery od plejki? Zaraz dojdziemy do miejsca gdzie jakiś indor wygra z rdr2 bo jest tańszy. Znaczy, że jak sony zacznie walić pixeloze za 30 zł to będzie lepiej ? xd

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.