Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Zielony przegryw płacący 7 bomb rocznie

Ustalcie zeznania, czy płacimy  7 stówek czy metodami rodem z darkwebu cebulimy na GP :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No kurwa brawo, dałeś linka do artykułu, z którego podałem cytat

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

No kurwa brawo, dałeś linka do artykułu, z którego podałem cytat

Dałem ten link, żebyś podać Ci jak debilowi na tacy co to wszystko oznacza.

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Eh te klapy, krótko z nimi 

Ja apeluje o litość i wyrozumiałość dla klapów. Życie ich dostatecznie pokarało czyniąc niewolnikami marki i ofiarami ideologii plejstejszyn.

Spójrzcie na te klaperskie smutne, kartoflane ryje przewiające się w temacie. Co jeden to większa frustracja, nienawiść, kompleksy, choroby psychiczne.

Kopanie tych ludzi jest niehumanitarne.

Opublikowano

Świat jest duży i otwarty hmm jak to rozumieć :dafuq:

Opublikowano

Boty jaki szał pizdy bo wyszło że gówno spod siebie zjadają żeby mieć na smyczpassa.

@schabek 700 PLN płaca tylko ci gracze którzy chcą pograć na xboxie bo kilka generacji mieli inną konsole albo maja 11 lat i dopiero kupują swój pierwszy sprzęt - tu mądrych graczy nie znajdziesz.

Boty z tego forum poradniki piszą jak oyebać MS na passie żeby pograc w gówno gierki. Mówią że są koneserami gamingu a tak naprawde to biedakigamingu którzy zayebane matce z portfela przy obiedzie, tudzież zarobione na parkingu, pieniądze przeznaczają na śmietnikowe gry.

No bo jakie inne argumenty przemawiają aktualnie za XsX? No przecież nie NEXT GENOWE NOWE GRY. Nawet te osły nie wiedzą czy gra-mem będzie open worldem czy nie. A co dopiero jakieś inne zapowiedziiane pozycje!!! XDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

NIE WIEM, PEWNIE IDZIESZ PO RYNNIE JAK W ANCZARTET

Opublikowano

A pamiętacie jak podniesiono cene golda? Połowa botów spierdalała z tego okrętu w podskokach. Jak dzień później się MS wycofał to debatowali - "ciekaw czy spencer o tym wiedział"XDXDXDXD

Co za żałosna zielona drużyna. Już nawet w regularnym temacie o xboxie nie mogę spokojnie poczytać czy popisać (jako posiadacz XSX) bo co chwile jakies pojazdy, obrona, czy gadki o pasywnej agresji. JPRDL - rozyebaliście to forum boty całkowicie. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A pamiętacie jak podniesiono cene golda? Połowa botów spierdalała z tego okrętu w podskokach. Jak dzień później się MS wycofał to debatowali - "ciekaw czy spencer o tym wiedział"XDXDXDXD

Co za żałosna zielona drużyna. Już nawet w regularnym temacie o xboxie nie mogę spokojnie poczytać czy popisać (jako posiadacz XSX) bo co chwile jakies pojazdy, obrona, czy gadki o pasywnej agresji. JPRDL - rozyebaliście to forum boty całkowicie. 

Dawaj cytaty. A o pasywnej agresji pisały klapy w temacie ps5 i klap pecetowiec dzis w temacie xboxa w stosunku do asaxa.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

A pamiętacie jak podniesiono cene golda?

Jak Sony podniosło ceny gier to znalazły się chore poyeby które broniły tego ruchu wyliczeniami inflacji w Polsce (xDDD).

Dobrze, że kolega MOPSiu jest mądrzejszy.

Oh, wait :notbad:

Edytowane przez dee

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Opublikowano
4 godziny temu, cotek napisał:

Ja wrócę ze swoim ulubionym pytaniem, w co nowego będziecie boty grać w tym roku ? :)

No jak w co, w to samo wszak FPS BOOST nadciąga, za to warto trzymać się starszych gier, to jest właśnie nowa generacja, w sumie pad ten sam, menu też to o co chodzi? Anakonda was rozjebie poczekajcie te kilka lat

Opublikowano

Spokojnie. Za niedługo sami sobie stąd pójdą. Cierpliwość każdemu się kiedyś kończy. Dostali trochę wiatru w żagle przy premierze nowej konsoli żyjąc nadzieją że może to teraz, może w tym roku w końcu się odgryziemy!

Niestety to nie wiatr a słaby, mokry pierd Spencera w gacie. 

Opublikowano
8 minut temu, Jakim napisał:

Spokojnie. Za niedługo sami sobie stąd pójdą. Cierpliwość każdemu się kiedyś kończy.

Masz racje z takim wariatkowem jaki wprowadzają tutaj klapy, ciężko jest nam logicznie myślącym ludziom - po prostu wytrzymać. 

Opublikowano

Wam to już psychika siadła na tyle że swoje majaczenia przerzucacie na główne tematy forum, już Was tak w środku zżera że nawet ludzi blokujecie ze strachu. Miała być wielka feta po premierze XSX a jest płacz i żal, spoglądacie na drugi obóz z zazdrością, No ale tak już jest u słabych psychicznie. #Anakonda Was dojedzie za kilka lat, poczekajcie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Anaconda to wąż co zjada własny ogon jak Xbox. 

Bluber - odpal pleyke i nie pierdol. 

Opublikowano

Dzisiaj mały ruch, boty muszą się zagrywać w multi

81073E37-48AE-4934-AA3D-391E865906A1.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whiskey zaczyna weekend z tygodnia na tydzien wcześniej, no chyba ze mu się przedłużył.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Whiskey zaczyna weekend z tygodnia na tydzien wcześniej, no chyba ze mu się przedłużył.

Pojęcie Weekend dla mnie nie istnieje ;) 

Opublikowano

a co, siedzisz na garnuszku u rodziców więc dzień jak co dzień? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.