Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kamil źle trafiłeś z tym NG, więc przeproś a nie odwracasz kota ogonem, pierwszy i drugi Gaiden to gry na 20h spokojnie i tu mówią o pierwszym przejściu a to gra w którą nawet z przyjemnością gra się 5-6 raz. 

20 minut temu, Emet napisał:

A xbotĄ co trzeba do szczęścia? Bo na pewno nie znajomości polskiej pisowni :turned:

Fakt, wole dobre i długie gry niż brak przecinka w krótkim zdaniu  ;)

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Te zdania widzę mocno podzielone i IMO tak nie jest. Bo gdyby NG był trudniejszy od Soulsów to by sprawił mi więcej problemów niż Soulsy, a nie było tak nawet w 50% także nope. Ale wierze, że dla niektórych tak może być :P

W Soulsach to sama mechanika i drewno sporo utrudnia w odbiorze gry niż faktycznie poziom trudności. 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To dlatego Sony w te open-worldy - idą w ilość, bo na jakość ich niestety nie stać. :)

oj nie byczqu, akurat open worldy od sony to są dopieszczone jak ta lala. Ogrywam sporo open worldów i te od sonki to scisły top. Chyba nie ma też takich które by przebiły 50 godzin. Za taką personę 5 się nawet nie zabieram jak słyszę, że trzeba wpakować ponad 100h.

14 minut temu, Soul napisał:

Kamil źle trafiłeś z tym NG, więc przeproś a nie odwracasz kota ogonem, pierwszy i drugi Gaiden to gry na 20h spokojnie i tu mówią o pierwszym przejściu a to gra w którą nawet z przyjemnością gra się 5-6 raz. 

Fakt, wole dobre i długie gry niż brak przeciwnika w krótkim zdaniu  ;)

za co mam Cię przepraszać placku? Chyba już dzisiaj spencer przedawkowany.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To dlatego Sony w te open-worldy - idą w ilość, bo na jakość ich niestety nie stać.

Głównie chodzi o to, żeby niewolnik marki jak najpóźniej sprzedał swoja kopię, co zaowocowało podgatunkiem klapa-wyścigowca

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

Ta Kena to prawie jak DLC, gierka jest na 5-6 h xD

To o 5-6 h wiecej nextgenowego giercowania niz na xsmieciarze zadymiarce :) 

Opublikowano
16 minut temu, dee napisał:

Głównie chodzi o to, żeby niewolnik marki jak najpóźniej sprzedał swoja kopię, co zaowocowało podgatunkiem klapa-wyścigowca

Wejdz do tematu xbox game pass to zobaczysz wyścigowców xd no ja nie wierze co te boty mogą tak same siebie dissować.

Z passa gry zabierjo! xd

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Oj ta beczka z open world to tak wroci do bociarzy jak tylko ms wypusci ta memiczna kurwe na drewnianych nogach zwana halo ze az sie nie moge doczekac :obama:

Opublikowano

Halo? Tylko w PvP.

3 minuty temu, PanKamil napisał:

ale będzie beczunia jak już w 2023 wypuszczą takiego open worlda na modłę  horizona :kaz:

Mam nadzieję, że jednak w przeciwieństwie do Horizona zrobią tam:

• dobry scenariusz
  • zaprojektują świat który nie będzie sprawiał wrażenia trzech makiet sklejonych ze sobą
  • zatrudnią kogoś kto potrafi pisać dialogi

Opublikowano

Nawet jak tam nasrają to boty będą zajadać się ze smakiem bo jest znaczek ekosystemu X więc bez znaczenia xd

Opublikowano

Kurwa, widać ze przyrost formy CW był tylko chwilowy, wrócił tylko spermiarz z banicji, reszta botowskich baranów jeszcze mu tylko klaska i mamy poziom mułu w CW.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zabawne, bo status eksa na plejkurwę to jedyne co interesuje niebieskie karaluchy.

Jebac xsrake co zadnego exa nie bedzie miala w tej generacji. Wstyd.

Opublikowano
1 godzinę temu, Soul napisał:

Panowie jak widać klapą do szczęścia wystarczą DLCki i gry na 5-6h godzin :yao:

To i tak więcej niż brak na Xa :D

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zabawne, bo status eksa na plejkurwę to jedyne co interesuje niebieskie karaluchy.

Nope, znaczek eksa to z automatu wscieklizna zielonej braci choć dla mnie to +. Eksy mają jednak jedną wielką zalete, są pisane pod jedną architekturę ale nie wiem czy jest sens tłumaczyć to tutaj xd

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

To i tak więcej niż brak na Xa :D

Zaraz MS wyda nową Forzunie i Halosika na 100+ h giercowania :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Eksy mają jednak jedną wielką zalete, są pisane pod jedną architekturę ale nie wiem czy jest sens tłumaczyć to tutaj xd

Nie ma, bo pisanie pod jedną architekturę nie uratowało Infamous od bycia nudnym crapiszczem czy sprawiło, że RDR2 przestało być najpiękniejszą grą poprzedniej generacji. Mając wątpliwą przyjemność czytania twoich wypocin na forum utwierdzam się jednak w przekonaniu, ze nie chodzi o jakość tylko jaranie się, bo eks na ku,rwę niebieską. :) 

Opublikowano

Klapy jak ich dupsko boli, żeby ktoś się czasem dobrze przy graniu nie bawił. Oni cierpią przy bublu PayStation 5 więc teraz pozostaje im jedynie próbować zepsuć radość z grania innym. Tfu na tych zawistników niewolników marki.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To dlatego Sony w te open-worldy - idą w ilość, bo na jakość ich niestety nie stać. :)

kur.wy z sony super urozmaicenie gierek, pozamykajmy wszystkie studia które nie klepią ubi klonów 6/100, wydajemy przez najbliższe lata gry w których zmienimy tylko skin pack, klapy przed MOPSem z radości robią loda Ryanowi  :kaz:

Opublikowano

Prawdziwa różnorodność wygląda tak:

-Raz wyścigi na torze, później wyścigi nie na torze. Raz szczelanie do kosmitów w TPP, a następnie dla odmiany, szczelanie do kosmitów w FPP.

Opublikowano

Januszerka nie doceni rts czy gry strategicznej, wiec widza tylko strzelanki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.