Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W dużych miastach są pustki. W Trójmieście ciężko dostać jest XSX na miejscu, a ws umie to nawet nie widziałem żadnego od miesięcy.

Wczoraj byłem w MM we Wrocławiu (tak , to duże miasto) i stały dwa na palecie przy szybie z nadzieja ze jakiś desperat kupując majtki w sklepie na przeciwko zobaczy i kupi. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Potrzężna ilość, całe dwie konsole. 

image.thumb.png.8b6d2058f593208af89f076c6de0c710.png

image.png.63dfb31b917397f4560d3bd370be27ae.png

W dwóch dużych sklepach są pustki, w MediaExpert bez możliwości odbioru i wysyłka za 2-3 dni więc ściągają z jakiś odległych magazynów. No nieźle jak na konsolę której nikt nie chce. :) 

no ale pewnie wszystkie zalegające walają się po Wrocławiu :) 

Opublikowano

47270A96-94A0-4124-A2F5-30D85BB68A9D.thumb.jpeg.2e82a6a21f9f2878413668defe1c6284.jpeg

4BA616FE-B0E5-4AE3-96B8-C19A5A79BD54.thumb.jpeg.515cd3d7b2f3d85cd13cc02a75314877.jpeg

:yao:

Knurzysko juzz nawet na botow nie pluje, to juz jest regularny golden shower :/ Nba na past geny to absolutnie najgorsza, niegrywalna, przeladowana mikroplatnosciami gierka. Typowy spencer, narobic szumu i zamieszania a jak przychodzi co do czego to az szkoda gadac

Opublikowano
9 godzin temu, easye napisał:

Sprzedawać najlepszą nextgenową wersje NBA z dualsensem by sobie pograc w wersje z pastgenow? Bez sensu!

Jaranie się gorszą wersją NBA tylko dlatego, że jest za darmo w abonamencie? no też gardzę....

Przecież nikt sie nie jara a śmieje ze schaboszczaka xD

A za darmo bardzo chętnie przyjmę nawet zwykła wersję :P 

Opublikowano

Nie no, miejmy jakieś standardy do chuya... Sony dało "na własność" Control w edycji next-gen, a teraz sypnęło kolejnymi sztosami. MS jak coś daje to na pół gwizdka, bo albo te gry szybciutko znikają (casus RDR2) albo są to bazowe wersje (Control) albo gry ze wstecznej bez wsparcia pod next-gen (NBA właśnie). Wolałbym aby zamiast 10 paździerzy dali 2 faktycznie wartościowe gry.

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał:

Football Manager 2021 Xbox Edition jest oparta na wersji Touch (obecnej na urządzeniach mobilnych i konsoli Nintendo Switch).

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja poerdole zatrzymajmy to szalenstwo, na druga polowe marca moze demo fify?

Opublikowano

No nie wiem ja jako wielki fan Dishonored zawsze mówiłem że mają tam zdolnych ludzi a takie gry jak Doom, Wolf czy właśnie seria Dishonored to zajebiste gry  :)

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja poerdole zatrzymajmy to szalenstwo, na druga polowe marca moze demo fify?

Zawsze możesz na przykład kupić FM na PlayStation.

ha ha ha

Opublikowano

Stara gra z poprzedniej generacji powtarzam STARA gra a XSX po raz kolejny nie RADZI sobie z klatkami, to już kolejna gra i pośmiewisko 

AEDF4FF3-4307-41A9-A8F5-3772E7E6050C.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, schabek napisał:

47270A96-94A0-4124-A2F5-30D85BB68A9D.thumb.jpeg.2e82a6a21f9f2878413668defe1c6284.jpeg

:yao:

Knurzysko juzz nawet na botow nie pluje, to juz jest regularny golden shower :/ Nba na past geny to absolutnie najgorsza, niegrywalna, przeladowana mikroplatnosciami gierka. Typowy spencer, narobic szumu i zamieszania a jak przychodzi co do czego to az szkoda gadac

image.png.e2e1c7d7b6a5d07f7bbb7d4cb196fff5.png

3.5 bomby za takie coś :pawel:

Opublikowano

Wersje na ps5 minusuja pizdy co bez kupowania monet nie moga sobie poradzic a wersja na xone jest zwyczajnie zjebana i niegrywalna

Opublikowano

Dalej nie rozumiecie?

Dla schabka to NBA było fajne i warte wydania dwie i pół bomby do momentu kiedy nie okazało się że trafiła do game passa.

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, miejmy jakieś standardy do chuya... Sony dało "na własność" Control w edycji next-gen, a teraz sypnęło kolejnymi sztosami. MS jak coś daje to na pół gwizdka, bo albo te gry szybciutko znikają (casus RDR2) albo są to bazowe wersje (Control) albo gry ze wstecznej bez wsparcia pod next-gen (NBA właśnie). Wolałbym aby zamiast 10 paździerzy dali 2 faktycznie wartościowe gry.

Opublikowano

Wariacie jesteś tak szybki i wściekły, że porównałeś konsolę obecnej generacji z poprzednią xDDDDDDDD

Opublikowano

Czaicie koleś wyżej myśli że na Xboxie mając forze ktoś gra w need for speeda xD.

Opublikowano

A już tak ładnie żarło, jak każdy ignorował menelaosa i tego od śmietany :/

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

Czaicie koleś wyżej myśli że na Xboxie mając forze ktoś gra w need for speeda xD.

Można się zmęczyć od ilości nasranych ikonek i było nie było najgorszego soundtracku z wszystkich FH. Zawsze miło wrócić do ostatniego dobrego NFSa :)

Opublikowano

Ten screen z one X xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I to jakiegoś obesranego NFS, który nikogo xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Można się zmęczyć od ilości nasranych ikonek i było nie było najgorszego soundtracku z wszystkich FH. Zawsze miło wrócić do ostatniego dobrego NFSa :)

Boty tez maja swojego ubisofciaka - Forze Horizon.

A tak na assasyna w japoni plują:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.