Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No właśnie XSS to chyba wszędzie zalegają, więc ja nie wiem jaki jest cel tej konsoli

Dla ludzi, którzy dalej mają tv w full hd, ale dalej chcieliby być na bieżąco z nowymi grami.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

prawdziwym graczom

Na xboxie nie ma w co grać, tam najwyżej GEjmerzy mogą być :) Możesz wracać do holenderskiego steru z zielonymi kolegami

Opublikowano
51 minut temu, łom napisał:

Z tym NFS to ewidentna wina developerów bo jest to jedyne miejsce gdzie Xbox One X wypada gorzej niż PS4 Pro (a Series X niż PS5), coś ewidentnie musieli skopać (pewnie tak było od premiery ale przy blokadzie na 30 fps nie można było tego zobaczyć). Niektóre patche też wyglądają jak by były pisane na kolanie, a to w Division 2 zapomnieli włączyć efekty graficzne na PS5, teraz jakiś dziwny problem w jednej konkretnej miejscówce w NFS (i wersja na Xbox Series S wygląda jak na OneS). Tak poza tym wydaje mi się że Series S jest jak na razie całkowicie olewany przez developerów bo chyba nie było jeszcze gry która by pozytywnie zaskoczyła w kwestii oprawy.

Tak samo jak był skopany Dirt5 premierowo, Control, cold war, medium i Hitman, spadki klatek na XSX 

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Na xboxie nie ma w co grać, tam najwyżej GEjmerzy mogą być :) Możesz wracać do holenderskiego steru z zielonymi kolegami

Widzę, że nie rozumiesz. Muszę po Twojemu:

image.gif.76397c3ba2b2872f97e97a84686a50b5.gif

Opublikowano

Wcale się nie zdziwie, jak xss trafi do kategorii największych faili konsolowych w historii.

Opublikowano
7 minut temu, MYSZa7 napisał:

Widzę, że nie rozumiesz. Muszę po Twojemu:

image.gif.76397c3ba2b2872f97e97a84686a50b5.gif

Czemu tak niegrzecznie

fuck_off_jack_nicholson.gif

2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Będzie ciężko.

Xboxa One ciężko będzie przebić

Opublikowano

Widzę ze Paweł z Białegostoku po udowodnieniu ze ma otwarty umysł, zaczal być traktowany w regularnym temacie Xboxa jako persona non grata. Przykre.

Opublikowano

Za krótko śledzisz pewne tematy, by wiedzieć jaki Pawełek jest naprawdę. :kaz:

Opublikowano

Coś zmyślasz liściu. Poza ASXem chyba wszyscy serdecznie i po równo yebiemy microsoft.

Poza ASXem, bo jako jedyny przytomnie myślący wie, że po MS-ie nie wolno niczego oczekiwać, bo im nie zależy po prostu. Byle zrobić technologię i sprzedać temu kto da siecej. :) 

Opublikowano

Zwroty akcji jak w The Walking Dead. Nawet mamy zombie - konsole , Xboxa. 

Opublikowano

Mysza sprany beret przez Zieloną Sektę, tak jak raven przez blubera i Kazub przez wylew.

Opublikowano

Ojej, wszyscy źli i zjebani, tylko nie ty.

Opublikowano

Zelda na Switchu skończona, odświeżony Vanquish na Xboxie na ukończeniu i wjeżdża dlc do Spiderka na Plejce. I tak w kółko.

Pięknie być P R A W D Z I W Y M graczem.

Opublikowano
21 minut temu, MYSZa7 napisał:

Zelda na Switchu skończona, odświeżony Vanquish na Xboxie na ukończeniu i wjeżdża dlc do Spiderka na Plejce. I tak w kółko.

Pięknie być P R A W D Z I W Y M graczem.

Chyba retro graczem :D Zeldy na switchu pokończyłem,VAN na PS3 i Moralesa w listopadzie :D

Opublikowano

Wciąż tematem tabu są te mityczne eksy, które obecnie ogrywają klapy. No ale rozsądniej o to nie pytać, można obrazić uczucia religijne :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Chyba retro graczem :D Zeldy na switchu pokończyłem,VAN na PS3 i Moralesa w listopadzie :D

a w ile dobrych gier w ogóle nie grałeś, albo ich nie przeszedłeś. Skończcie z tym waszym klaperskim odklejeniem.

Opublikowano

Jakos wam to nie przeszkadza pierdolic bzdur o TLOU2 mimo ze wiekszosc z was nigdy nie grala i to w obie czesci

Opublikowano

Nie zagrać w pierwsze TLOU? Jakie kurwa odklejeńce growe.

Opublikowano

tlou1? jedna z gier mojego życia obok Halo 3, Sea of Thieves i Breath of the Wild

Opublikowano

Inch nie gral w pierwsze TLOU. Tak jak Daddy czy Ipcl (chociaz on jako jedyny z tej trojki ma rozum i godnosc i nie pierdoli tutaj farmazonow)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.