Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wszystko jest dobre na plejkur,wie jeśli jesteś growym analfabetą. Niektórzy to nawet Knacka kończyli, jarali się Infamousami albo Uncharted. Masakra, jak można być takim yebanym januszem gamingu?

a, no wystarczy tylko trzymać nie wychylać nosa poza sonkę :) 

Dobrze, ze ratują nas gearsy 28472 halo 30583 i forza 28462 :potter:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Pillars czyt. Marna kopia starych klasyków aby zlapac frajerów na sentyment starej szkoły. Ohyda. Czyli wystarczy się zatrzymać w czasie aby być koneserem gameingu

Co sie synek wtrancasz jak starsi i mądrzejsi rozmawiają. Teraz wyjaśniamy klapów wagi piórkowej. Jak będziemy wyjasniac klapów wagi papierowej to zostaniesz łaskawie dopuszczony do głosu, na razie won.

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Co sie synek wtrancasz jak starsi i mądrzejsi rozmawiają. Teraz wyjaśniamy klapów wagi piórkowej. Jak będziemy wyjasniac klapów wagi papierowej to zostaniesz łaskawie dopuszczony do głosu, na razie won.

Nie zamawiałem ciecia parkingowego :reggie:

Opublikowano

No własnie widze ze ojciec mopsiu zniknął :xboss:

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

Uncharted 2 dobre? Do dziś na wspomnienie tych bullet sponge enemies mam ciarki żenady. Ponoć ND celowo w ten sposób chcieli wydłużyć czas gry, żeby klapy wyścigowcy zaraz po weekendzie nie puściły gry do żyda :reggie:

Wystarczyło celować w głowę. Swoją drogą 6 naboi w Uncharted do zabicia wroga jest be ale pół magazynku w Gearsach jest ok xd

Opublikowano

w girsach jest pieprz, a w unczartet garść soli na ranę ciętą.

Opublikowano

Boty kochają gearsy bo ta archaiczna rozgrywka przypomina im czasy x360 kiedy xbox byl na topie. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

W tamtych czasach koneserzy gamingu jarali się Halo:Reach, ale wasze wyjałowione ideologia plejstejszyn mózgi nie przeżyłyby takiej dawki zajebistości :xboss:

Opublikowano

w tamtych czasach to modliliscie się o to żeby nie wyjebalo światła śmierci :D a verbatimy od łysego były w gazetach i papierze toaletowym przenoszone

jakby na 360 był knurpass to byście kwiczeli że 4zł to więcej niż verbatim

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

w tamtych czasach to modliliscie się o to żeby nie wyjebalo światła śmierci :D a verbatimy od łysego były w gazetach i papierze toaletowym przenoszone

X360KONSOLAELITE-1.jpg

Mówi wam to coś, kolego?

Ten potwór przeżyje jeszcze Paystation 5 składane w chińskiej szopie. Pad tego potwora przeżyje 20 Dual Bezsensów. Wspomnienia jakie zapewnił mi ten potwór przeżyją całą generacje PS3 i PS4 do kupy zusammen :xboss:

Opublikowano
18 minut temu, łom napisał:

Wystarczyło celować w głowę. Swoją drogą 6 naboi w Uncharted do zabicia wroga jest be ale pół magazynku w Gearsach jest ok xd

No w Unch typy po granatach wstają xD 

Mam ograne obie serie i jak ktoś nie widzie czegoś tak oczywistego jak strzelanie GERS>>>>>>>>strzelanie Unch no to xD

Tak miodnego shota i snjapy to ze świeczką szukać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak dobrze siebie szanować i nigdy nie zafascynować się kosmiczna opera mydlana halo ktora jest dedykowana zidiocialym amerykanom którzy nie potrafią na mapie wskazać gdzie leży Europa. Przeciez jak pierwszy raz zobaczyłem te garbate krasnale to zastanawiałem się czy ktoś sobie jakiś jaj nie zrobil ale to kurwa bylo na serio:notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

No w Unch typy po granatach wstają xD 

Mam ograne obie serie i jak ktoś nie widzie czegoś tak oczywistego jak strzelanie GERS>>>>>>>>strzelanie Unch no to xD

Tak miodnego shota i snjapy to ze świeczką szukać. 

Też mam ograne obie serie i typy po granatach latają jak szmaty w U. I w pełni się zgadzam że shotgun i snajpa z Gearsów są eleganckie, a to dla tego że leje się krew i jest soczysty dźwięk rozwalanego arbuza przy headshotach. Jak w czwórce przez 2h strzelało się do blaszaków i nie było ani krwi ani rozwalanych arbuzów to dużo uroku gierka straciła i tylko czekałem na powrót normalnego mięsa armatniego.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Przeciez jak pierwszy raz zobaczyłem te garbate krasnale to zastanawiałem się czy ktoś sobie jakiś jaj nie zrobil ale to kurwa bylo na serio

Opisy pierwszej randki z Mopsiem i Mendrkiem to jednak nie w tym temacie, trzymajmy standardy

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał:

Też mam ograne obie serie i typy po granatach latają jak szmaty w U. I w pełni się zgadzam że shotgun i snajpa z Gearsów są eleganckie, a to dla tego że leje się krew i jest soczysty dźwięk rozwalanego arbuza przy headshotach. Jak w czwórce przez 2h strzelało się do blaszaków i nie było ani krwi ani rozwalanych arbuzów to dużo uroku gierka straciła i tylko czekałem na powrót normalnego mięsa armatniego.

Pomysl o super głębokim strzelaniu w gearsach jest bardzo wygodny bo tego nie da się poprzec żadnymi argumentami. Dobrze, ze dualsense ma adaptacyjne tiggery to teraz strzelanie w takim watch dogs legion wpierdala i wysrywa girlsy 100 razy :kaz:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Pomysl o super głębokim strzelaniu w gearsach jest bardzo wygodny bo tego nie da się poprzec żadnymi argumentami. Dobrze, ze dualsense ma adaptacyjne tiggery to teraz strzelanie w takim watch dogs legion wpierdala i wysrywa girlsy 100 razy :kaz:

Ja ciebie wpierdole i wysram, kiedy się dowiem czyim jesteś alterem. 

Opublikowano

No Kamilek to już pier&^%$ taki kocopoły, że :yao:

Obejrzałem sobie jakiś montage x uncharted 4 z MP o Boshe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No ale czego wymagać od niebieskich wojowników? jaka konsola taki multiplayer. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
5 minut temu, Hubert249 napisał:

Ja ciebie wpierdole i wysram, kiedy się dowiem czyim jesteś alterem. 

Nie wiem, juz słyszałem parę wersji wiec sobie wybierz.

Trochę szkoda mi botów, ze nowa generacje spedza na płaskim strzelaniu trzymając swoje brudne paluchy na rt i tyle. Choc jest cień szansy, ze ms tez w to pójdzie bo coś tam jakieś pytania rozsyłali. Może i lepiej bo wtedy botom się to spodoba.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie zmienia faktu, że jesteś zasranym alterem czyli dno hierarchii tutaj. 

Dla Ciebie moge być jak sobie mnie tam wymyślisz bo mi to lata:potter:  opisz lepiej co czujesz kiedy strzelasz w gearsach bo straszna mam beke kiedy o tym czytam xd

Opublikowano

albo i nie, knur się nie określił

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Znów mnie z kimś mylisz durniu.

Paolo vel nie wiem czy pokazali kampanie w crossfire x ale się pomadruje jako pierwszy? Zgadza się?:yao: kocham te boty.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Czy zaliczył  Ocarine of Time, Breath of the Wild, trylogie Gearsów Half- Life 2 czy Halo 3, bo jeśli nie to wyjdzie na niezłego hipokrytę.

Zielone pluskwy - czy wy przestaniecie się wreszcie ośmieszać? Proszę was tak po ludzki - PRZESTANCIE Z SIEBIE ROBIĆ KRETYNÓW 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.