Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Każda gra z Xboxa której nie ograłeś na PlayStation.

Ja pytam o nowe gry, a nie o Gearsy czy Halo, które ogrywałem w czasach szkolnych ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie dość, że zapłaciłem co najmniej 3 bomby mniej od przeciętnego klapa to jeszcze ograłem więcej gier niż oni od premiery :obama:

Opublikowano

W najlepszej jakości, brawo ja.

Opublikowano
5 minut temu, Nemesis napisał:

Czyli w multiplatformy. Brawo Wy.

Wciąż niedostępne na PS5, więc elegancko mi taki układ pasuje. :) Nie jestem jakimś durniem aby gry oceniać przez pryzmat tego na co wychodzą, a nie jakimi są.

Opublikowano

To chyba wszystkie exy Sony powinieneś ograć, skoro nie przeszkadza Ci platforma docelowa?

Opublikowano

No dobra. Uargumentuj kupno series x przesiadając się z one x. 

Opublikowano

Dobra gra dla klapa?

- ma być ladna

- ma być latwa

- ma być exem

Reszta bez znaczenia.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

No dobra. Uargumentuj kupno series x przesiadając się z one x. 

• zakup przyszłościowy
  • znacznie lepsza grafika
  • szybkie wczytywanie z SSD
2 minuty temu, Nemesis napisał:

To chyba wszystkie exy Sony powinieneś ograć, skoro nie przeszkadza Ci platforma docelowa?

Wszystkich nie, ale myślę, że co mnie interesowało w większości ograłem.

Opublikowano

Z tym znacznie to już nie przesadzajmy:)

I że zakup przyszlościowy to się zgodzę. Może kiedyś w przyszłości coś w końcu na to wyjdzie godnego uwagi.

Opublikowano

Przesiadka z one X. Więc o żadnym skoku rozdzielczościowym chyba nie może być mowy. Takim aby był na tyle wyraźny aby to "poczuć". Co innego one S.

Wiem po sobie. 60 fpsow jest w pytke ale ogólny IQ po przesiadce z PRO na pS5 nie jest żadnym Skokiem jakościowym. Na tyle są to już duże rozdzielczości, że 1440p, 1800p a natywne 4K ( przynajmniej z tej odległości z jakiej póki co oglądam tv) jakiejś wielkiej różnicy dla mnie nie robi.

Dlatego liczę że szybciutko AMD wprowadzi swoją odpowiedź na dlss w nowych konsolkach aby oszukać tą rozdzialkę kosztem uwolnionych fpsów.

Opublikowano
16 minut temu, Jakim napisał:

Na tyle są to już duże rozdzielczości, że 1440p, 1800p a natywne 4K ( przynajmniej z tej odległości z jakiej póki co oglądam tv) jakiejś wielkiej różnicy dla mnie nie robi.

Heheh, wiadomo - nie ma różnicy pomiędzy 1440p, a 4k

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Heheh, wiadomo - nie ma różnicy pomiędzy 1440p, a 4k

No nie ma, bo żadnej z tych rozdziałek PS5 nie obsługuje w grach.

Opublikowano
33 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Dobra gra dla klapa?

- ma być ladna

- ma być latwa

- ma być exem

Reszta bez znaczenia.

A ty w co tam ciorasz?

W wymagającego skilla w wyścigach dirta5?

Czy wymagąjącego logicznego myślenia survival horror The Medium?

Nie ma nic gorszego od bociana który pierdoli o innych a sam gra w gówna. Albo troche lepsze gówna.

Opublikowano
36 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Dobra gra dla klapa?

- ma być ladna

- ma być latwa

- ma być exem

Reszta bez znaczenia.

Przede wszystkim bociarscy odklejency maja piszczec z bolu jak ogladaja na jutubie i cale szczescie kazdy ex na sonke spelnia to kryterium

Opublikowano

Jeśli kolega Mopsiu nazywa jakąs grę gównem, to jest to najlepsza rekomendacja, iż mowa o pozycji godnej uwagi, ambitnej i trafiającej w wysublimowane gusta koneserów gamingu.

Ale czego się spodziewać po ludziach nie grających w gry, czerpiących wiedzę z YouTube i ppe.pl?

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Jeśli kolega Mopsiu nazywa jakąs grę gównem, to jest to najlepsza rekomendacja, iż mowa o pozycji godnej uwagi, ambitnej i trafiającej w wysublimowane gusta koneserów gamingu.

Ale czego się spodziewać po ludziach nie grających w gry, czerpiących wiedzę z YouTube i ppe.pl?

No to polecam dirta 5 - jest nadzieja że stąd wypierdolisz z tymi bibliotecznymi wysrywami:)

Bez kitu, typ piszę te swoje posty jakby kilka lat temu yebnał posta który zgarnał kilka plusów i teraz próbuje za każdym razem powtórzyć sukces. :gayos:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Nastawienia budzikow na 6:00 i od 9:00 kupowania preorderow xkurwiarza w obawie ze zabraknie. Tego mozna sie po nich spodziewac :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bez kitu, typ piszę te swoje posty jakby kilka lat temu yebnał posta który zgarnał kilka plusów i teraz próbuje za każdym razem powtórzyć sukces. 

Wciąż nie zmienia to faktu że nie masz pojęcia o grach, pacanie, a swoja wiedze czerpiesz z ppe.pl i YouTube.

Szczyt gejmerskich osiągnięć typa- ukonczenie God of War w 2021 roku. Wpisz sobie w CV.

A nie, wróc. Do otrzymania konserw w Caritasie CV niepotrzebne :reggie:

Gdybyś miał odrobinę honoru to usunąłbys konto i zniknął z foruma, po ostatniej kompromitacji, gdy zostałeś wykpiony nawet przez niebieskich bywalców kącika.

Jaki rejdż bezzębnego mopsia najwyraźniej trawionego delirką :shieeet:

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Wciąż nie zmienia to faktu że nie masz pojęcia o grach, pacanie, a swoja wiedze czerpiesz z ppe.pl i YouTube.

Szczyt gejmerskich osiągnięć typa- ukonczenie God of War w 2021 roku. Wpisz sobie w CV.

A nie, wróc. Do otrzymania konserw w Caritasie CV niepotrzebne :reggie:

Gdybyś miał odrobinę honoru to usunąłbys konto i zniknął z foruma, po ostatniej kompromitacji, gdy zostałeś wykpiony nawet przez niebieskich bywalców kącika.

Jaki rejdż bezzębnego mopsia najwyraźniej trawionego delirką :shieeet:

Wstawaj, zesrałeś się. Niedzielny M E L T D O W N 

200w.webp?cid=ecf05e47y9o56qx03wzgk3py2j200w.webp?cid=ecf05e47zm036cfp1yweso5l04200w.webp?cid=ecf05e47zm036cfp1yweso5l04

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
W dniu 19.02.2021 o 16:29, dee napisał:

Lisciu to juniorek, zbyt słaba psychika na dłuższe epizody w CW, poza tym skompromitowany po wycieku profilu PSN.

Doskonała diagnoza, doskonała :banderas:

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie ma nic gorszego od bociana który pierdoli o innych a sam gra w gówna. Albo troche lepsze gówna.

Nie nie, nie ma nic gorszego od typa co wypowiada się na temat gier w które nie gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.