Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Tak, to częsty stan wśród użytkowników konsoli Playstation :reggie:

Sory, ale my nie mamy Phila..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Parkingowy błagam daj sobie już spokój z tym pierdoleniem, nikogo nie interesuje Twoja patologiczna nienawiść do użytkowników ps5. Mamy to stary w dupie, a Ty się pluj dalej ;)

To on coś tu jeszcze pisze? Wczoraj jak mu farelka w stróżówce wyjebała w ryj to byłem pewien ze na razie będzie spokój.

Opublikowano

Ten udawany dystans niebieskich robali :banderas:

Dzisiejszy foruming klapów w jednym gifie:

giphy.gif

Opublikowano

ale tu niebieskich pokrak wylało, znowu na śmieciu 4.5 nie ma w co grać że cała niebieska obora siedzi w CW?  :)  

bierzcie przykład ze schaboszczaka, 9 platyn w astro + robienie kolejny raz platyn w grach z ps4 i tłumaczenie sobie ile grania na śmieciu  xDDDD   :problem:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Ten udawany dystans niebieskich robali :banderas:

Dzisiejszy foruming klapów w jednym gifie:

giphy.gif

Nie schlebiaj sobie, ładnie aportujesz ale nawet zgniłego banana bym Ci nie rzucił, a co dopiero takie rarytasy..W Twoim przypadku powiedzenie DO BUDY biorąc pod uwagę, gdzie siedzisz cały dzień nabiera nowego wymiaru ;)

Opublikowano

ahh te boty:sapek: degrengolada gdzie już przestali się ograniczać do jednej platformy a zaczęli się ograniczać do abonamentu, żeby tylko przypadkiem nie zapłacić za gierkę.

Opublikowano

Tak ogólnie to my robimy im przysługę, że wchodzimy z nimi w dyskusję. Skoro już się nudzą na xśmieciarce, to chociaż to dają rozrywkę szlachcie niebieskiej. No, to nadworny zielony klaunie, opowiedz coś śmiesznego, a może ci jeszcze odpiszemy. No już.

Opublikowano

"...Na ps5 w przerwie od nextgenow sam ze dobilem platynki w u4, u:ll, kolejny raz tlou1..."

zeby to jeszcze jakies wsparcie dostalo na tej super konsoli. Moze jakies 4k poza menu? 

Ludzie chorzy tak nie bronia sprzetu. To musi byc RELIGIA. Innej opcji nie widze

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Po co wsparcie skoro te gry juz zwyczajnie nie moga byc lepsze? Po co wsparcie skoro wsteczna to tylko dodatek do bezkresnego oceanu zajebistosci playstation?

Tylko xbox walczy wsteczna jakby to byla jakas zaleta ze mozna napierdalac w 15 letnie gry

Opublikowano

Ja myśle ze gdyby wycięli fabule z TLOU 2 to byłaby fajna gierka.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Ja myśle ze gdyby wycięli fabule z TLOU 2 to byłaby fajna gierka.

Zrobiono to przy gearsach. Wystarczy.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Zrobiono to przy gearsach. Wystarczy.

Znawcy to aż miło posłuchać :xboss:

00.png

Opublikowano

Niebiescy, proponuje wyjsc na jeden dzien z tego tematu. Zdechnie smiercia naturalna. Teoretycy gamingu bez konsoli nie beda w stanie nic napisac jak nie damy im paliwa. Zostawmy tych szambonurkow, do jutro polowa z nich potopi sie w gamingowym kale bo nawracac ich nie ma sensu.

Opublikowano
15 minut temu, dee napisał:

00.png

No to qrva po grane xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale żal, ja jebie :(

Opublikowano
22 minuty temu, dee napisał:

00.png

Zacznij być rzetelny pissdo. Czemu nie wkleiłeś z gears 4 które tak mnie zmęczyło spierdoleniem ze piątkę tylko zacząłem i odłożyłem. 

8505C792-A25F-4DD7-85E0-9B1FBF567BC2.jpeg

To tylko pokazuje jak parkingowy śmieć kreuje swój byt w tym temacie. Haftu 

Opublikowano

hahaha jak już inwektywy lecą od januszczyka XDDDDD pamiętamy Twoje dwa gamertagi liściu, gówno ograłeś na tych Xboxach i pierwszy byłeś do wypowiedzi

na PSN miałeś niewiele lepiej jak na twoją główną platformę :) niesamowity user 

Opublikowano

Nie zesraj się TEORETYKU gamingu :xboss:

Opublikowano

Co to za leszcz bez gustu xD

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

hahaha jak już inwektywy lecą od januszczyka XDDDDD

N+1. Dostosuj się do poziomu przeciwnika.

Opublikowano

Z doświadczenia moge napisać, że nie dziwi mnie olanie gearsów po tym co było w czwórce xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.