Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mnie jedynie starfield interesuje i co to będzie dokładnie. Z boku popatrzę też czy z tes VI wyjdą w końcu z epoki ps3 i x360.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

EXATCIE z północy czy wiesz że na PC można grać w exy z Sony za pomocą Playstaion Now? Nie wiesz kurwa bo jesteś kłamcą:)

Calkiem mocne słowa jak na kogoś kto mówi ze gra w gry.

Opublikowano

No przecież na tą ilośc gier z iich portfolio to coś tam musiało się zdarzyć co jest ok. Nawet ślepy wpadnie w końcu na drzewo. 

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Calkiem mocne słowa jak na kogoś kto mówi ze gra w gry.

Mocne nie mocne - ale prawdziwe. Coś czego u ciebie się raczej nie uswiadczy. Dircik 5 nadal na propsie? 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No przecież na tą ilośc gier z iich portfolio to coś tam musiało się zdarzyć co jest ok. Nawet ślepy wpadnie w końcu na drzewo. 

OK to są może dwa tytuły, bo lwia ich część to gry wyśmienite.  :) 

Opublikowano

Deal dobry tak czy tak. Na pewno z korzyścia dla konsolowców. 

Opublikowano

największe korzyści ma grubas ze steam który kasuje od wszystkich 30% :reggie:

Opublikowano

A to plejstejszon nał dalej niedostępne dla bastionu plejstejszon, Polski czy coś się zmieniło i nie trzeba już grać po serwerach UK z sekundowym input lagiem na łączu 120Mbps?

Opublikowano

Sony wiem że gdyby wprowadziło PSNOW to by zaorało smyczpassa w tydzień.

Jednak żeby chronić serwery przed ulungami z zielonego obozu to specjalnie trzyma tą usługę na dystans pozwajalajć tym mniej inteligentym graczą siedzieć na XBL. 

Inna sprawa że urząd antymonopolowy by się nie zgodził na PS Now. 

Opublikowano

Przecież ten plejstejszon nał trzyma się tylko dlatego, że chińczyki kupiły sobie miejsce na serwerach u MSu xD Ale skąd możesz to wiedzieć, jak pół dnia siedzisz w CW, a drugie pół nagrywasz filmiki z cewkami w PS5. Tylko pamiętaj, żeby rączki przed graniem umyć!

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Inna sprawa że urząd antymonopolowy by się nie zgodził na PS Now. 

Gamepass - 18 mln

PS Now - 2,2 mln

rzeczywiście

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Gamepass - 18 mln

PS Now - 2,2 mln

rzeczywiście

Just Liść pierdoli głupoty things.

Dzień jak co dzień.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Gamepass - 18 mln

PS Now - 2,2 mln

rzeczywiście

z czego 17 mln w czipsach i monsterkach :nosacz3:

Opublikowano

Jezu jaki ten Lisc jest głupi, aż szkoda go brać na ignora bo z kogo będę się śmiać?

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał:

graczą :facepalm:

Ty kolego rozumiem że zielony bo nie skumałeś podkreślenia, pogrubienia i kursywy.:)

3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przecież ten plejstejszon nał trzyma się tylko dlatego, że chińczyki kupiły sobie miejsce na serwerach u MSu xD Ale skąd możesz to wiedzieć, jak pół dnia siedzisz w CW, a drugie pół nagrywasz filmiki z cewkami w PS5. Tylko pamiętaj, żeby rączki przed graniem umyć!

Mi tam nie odwala jak tamtym. 

Teraz, eX4cT_PL napisał:

Jezu jaki ten Lisc jest głupi, aż szkoda go brać na ignora bo z kogo będę się śmiać?

Akyrat w twoim przypadku to bym chciał ignora bo byś nie musiał mnie cytowac ani wymawiac nazwy usera:)

4 minuty temu, ASX napisał:

Gamepass - 18 mln

PS Now - 2,2 mln

rzeczywiście

Nie zgodził by się bop wtedy proporcje by się odwróciły. 

Opublikowano

D Y S T A N S I K

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

D Y S T A N S I K

Szybkie bomby prawdy. Dziękówa:)

Opublikowano

Wybaczcie nigdy nie miałem xboxa - za to wszystkie konsole sony, jest szansa, że czegoś mocno nie ogarniam.

Opublikowano

Nie Ty jeden, jego tu nikt nie ogarnia :) 

Opublikowano
Cytat

graczą

Gracza - samica gatunku gracz

Edytowane przez dee

Opublikowano

Czyli ps4 wygrywa z one a ps5 z xs x/s bo plejki są lepsze? Dzięki za wyjaśnienie:obama: w sumie w tym sporo prawdy.

Opublikowano

PS5? Z większą dostępnością konsol hajp już upadł. Kto chciał to kupił i nie ma się czym podniecać. Najlepszą gra na PS5 było usiłowanie zakupu konsoli.

Opublikowano

No tak, zapomniałem, że jak ps w czymś prowadzi to się nie liczy :sapek:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.