Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Ktoś już wcześniej ładnie wyjaśnił: Ubi to taki chłopiec do bicia. Przy okazji jest napierdalanka na EA, bo raczysko, no i na Activision, bo przecież CoD i monetyzacja. Przy okazji obrywa się Bethesdzie, bo przecież same zabugowane raki po sieci, a nie lepsze jest Nintendo, bo przecież romy za pełną cenę i tak zamykamy krąg i tylko Sony na zawsze dziewica jedyna dobra.

To samo z eventami - zawsze każdy chujowy, każdy beka, każdy raczysko i zawsze rozczarowanie. Ja yebię, jak ja nienawidzę graczy.

Każdy event chujowy? State of Play jest zajebiste same sztosy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Już wolę przejść kolejny raz tlou2 niż grać w te syfy od ubisoftu :bad:

Opublikowano

z dwojga złego to ja bym chyba wolał wbijać platyny w asasynach niż grać w tlou2 obesrane jeszcze raz

Opublikowano

A dzisiaj to jakas konferencja czy znowu zielone robale tylko notatke wypuszcza i beda kitraly sie po katach znajac swoje miejsce w gamingu?

A z reszta co mnie to obchodzi. I tak nie zapowiedza FH5 to chuj im w dupe

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak dzisiaj nie zapowiedzą FH5 na maj to są skończeni.

Oczekiwanie nowych gier od MS-u? W dodatku na jakims randomowym evencie który nawet oficjalnie nie istnieje? Odważnie, odważnie.

Opublikowano

Trochę zabawne, że najbardziej eventy MS przeżywają niebieskie robale ukryte w swoich melinach. Odwagi, Pan Spencer nie wykupi PlayStation, jeszcze nie tym razem :xboss:

Opublikowano

Myślę, że info o kupnie Sony przez MS wywołałoby masowe samobójstwa psychofanów Sony. 

Opublikowano
13 godzin temu, Ins napisał:

U4>U2>TR2013>SotTR>RotTR>>>>>>>U3>>>>>>>>>U1

U2>ShadowTR>U3>RiseTR>U4>U1 

Tr2013 nie grałem :P

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

U2>ShadowTR>U3>RiseTR>U4>U1 

Ty jesteś .... Popierdolony - Memy.pl

Opublikowano

Jakby MS kupił Sony to na bank by przestał produkowac i sprzedawać xboxa. Ich konsolą byłoby PlayStation. Nie są głupi. 

Opublikowano

Nie wierze xdddd boty debile nagle potulnie ocieplają wizerunek ubi i ubi games xd open worldy sony chujowe ale tu nagle "słyszałem, że nie jest zle" xddddd napluc w twarz to za mało :dynia:

Opublikowano

Sony nie obrywało się za gry w otwartym świecie, tylko za to że jedyne gry jakie robili to gry w otwartym świecie. Jakby człowiek dostał slashera, bijatykę, racer i do tego open0worlda to nikt by nic nie mówił, ale że na 4 gry u Sony są 4 open-worldy to parafrazując klasyka:

JEBAĆ RUCHAĆ I NIE DAWAĆ IM ZARABIAĆ

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Nie wierze xdddd boty debile nagle potulnie ocieplają wizerunek ubi i ubi games xd open worldy sony chujowe ale tu nagle "słyszałem, że nie jest zle" xddddd napluc w twarz to za mało :dynia:

Jakie chorągiewki, tylko splunąć na to Communities , pewnie znowu krzyżują ręcę w imię Boga Knura

Opublikowano

Wiesz, co w gamepassie to smakuje lepiej. Niebiescy przynajmniej mają szacunek do marki która latami była budowana. 

Zielony ulung famatycznie jara się gamepassem który został rzucony jak kośc kilka lat temu.

Co passik to passik.

Opublikowano

Nikt nie ociepla wizerunku Ubi, po prostu są gry, które im wychodzą dobrze. Do formy z 6 generacji im jeszcze daleko, ale starają się. 

A fakt, że masa innych developerów kopiuje ich pomysły z open worldów, to inna para kaloszy.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony nie obrywało się za gry w otwartym świecie, tylko za to że jedyne gry jakie robili to gry w otwartym świecie. Jakby człowiek dostał slashera, bijatykę, racer i do tego open0worlda to nikt by nic nie mówił, ale że na 4 gry u Sony są 4 open-worldy to parafrazując klasyka:

JEBAĆ RUCHAĆ I NIE DAWAĆ IM ZARABIAĆ

Złe masz myślenie, oni trzaskają tyle gier że po prostu tak Ci się,wydaje No bo - czy ratchet, bloodborne, Detroit, the order, tlou, sackboy to open?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jakie chorągiewki, tylko splunąć na to Communities , pewnie znowu krzyżują ręcę w imię Boga Knura

Bo gust tych debili kształtuje korporacja a nie oni sami :potter:

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Bo gust tych debili kształtuje korporacja a nie oni sami :potter:

No odkąd jest knurpass to już wyboru nie maja żadnego, niby mogą jak ludzie iść i kupić grę na płycie ale w głowie maja już najebane „a po co mam kupować jak za 4 lata ogram za 7 stow rocznie”

Wybór żaden, co skapnie to będą tego fanami :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Złe masz myślenie, oni trzaskają tyle gier że po prostu tak Ci się,wydaje No bo - czy ratchet, bloodborne, Detroit, the order, tlou, sackboy to open?

On w nie nie grał. Nie wie. Jarał się ostatnio assasynem w grecji. Sonke oyebał dawno bo bał się że ceny spadną po premierze ps5. I tak siedzi w nieświadomości. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.