Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 993,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Widzę, że chłopaki biorą przykład w łiskeja i już od rana piją. Chyba was pojebało z tą obroną ubisraki. Robią jedną grę w kółko tylko w innym settingu, single/online i zmieniają widok z pierwszej na trzecią osobę. Jebany rak.

Opublikowano

Zagrałem w demo Immortals i strasznie to bezpłciowe. Jeżeli, to jest odpowiednik Zeldy, to dzięki, ale nie.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Złe masz myślenie, oni trzaskają tyle gier że po prostu tak Ci się,wydaje No bo - czy ratchet, bloodborne, Detroit, the order, tlou, sackboy to open?

XDDd post durny, ale postaram się wyprowadzić Cię z błędu

Zacznijmy od tego, że całe napierdalanie na Sony za open-worldy zaczęło się mniej więcej od 2017 roku, podkreślam SONY. Po tejże dacie Sony postanowiło zamknąć kilka studiów, głównie zajmujących się grami NIE będącymi open-worldami i co nam dało?

• Horizon Zero Dawn - open world
  • Days Gone - open world
  • Spider-man x 2 - open world
  • Ghost of Tsushima - open world
  • God of War - open world

W sumie nie dziwię się, że to klepali i klepać będą: poza Polyphony i ND zostali tam sami wyrobnicy od otwartych światów. :dunno:

Opublikowano
3 minuty temu, SlimShady napisał:

Zagrałem w demo Immortals i strasznie to bezpłciowe. Jeżeli, to jest odpowiednik Zeldy, to dzięki, ale nie.

Ile gry zawiera demo? Sam prolog? Ja po półtoragidziny skończyłem prolog i faktycznie po nim bym się zastanowił czy kupić, ale im dalej tym lepiej. Piękne lokacje i gamplay.

Opublikowano

3 lata - 6 gier open-world, wszystkie o bardzo podobnych założeniach w kwestiach gameplayowych. Kolejne dwa w produkcji o których wiemy są w produkcji, a jak się pewnie domyślacie ani Bend ani Sucker Punch nie wyjdą poza tę strefę komfortu i następne gry od nich to będą kolejne open-worldy.

Może ktoś lubi, spoko, ale jak ma przesyt najbardziej wyświechtanego planu na grę zeszłej generacji to na Sony znajdzie jedynie chuja do dupy.

11 minut temu, LiŚciu napisał:

On w nie nie grał. Nie wie. Jarał się ostatnio assasynem w grecji. Sonke oyebał dawno bo bał się że ceny spadną po premierze ps5. I tak siedzi w nieświadomości. :)

Doskonale wiesz, że to nieprawda. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Doskonale wiesz, że to nieprawda. :) 

Fakt, wybacz. To był assasyn w egipcie.

Opublikowano

God of war open world xd przeciez on kurwq widzial co najwyżej oklade God of war jak pojechal rozklekotanym pks-em do wujka do miasta xd 

Te debile nawet nie widza roznic miedzy spiderem a got czy days gone :yao:  wjadą assassyny i będzie "słyszałem, że nawet fajne" :dynia:

Opublikowano

Ten ostatni god to tak nie do końca open world raczej gra z elementami i sporym backtrackingiem.

Ale reszta już tak którą wymienił wezyr.

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

God of war open world

nie ku.wa...kloset world xD

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

No ale nie jest to open world już bez jaj xD

Opublikowano

Jest pół otwarty jak reboot TR. Latasz sobie po mapce, ale masz sekwencje typowo liniowe.

Opublikowano

Ty no ale ja wiem, zajebiście otwarty ten świat skoro nie mogę iść gdzie chce dopóki mi twórcy nie pozwolą + ta gra to hub który ma odnogi do liniowych poziomów tym tokiem myślenia to 99% dzisiejszych gier to open world

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

tym tokiem myślenia to 99% dzisiejszych gier to open world

ty no ale akurat to prawda xddd

najbardziej trafny opis dał slimshady i chociaż zgodzę się, że GoW to nie jest do końća ow, ale trend widać mocno i to jest całe clou wypowiedzi

zwłaszcza, że ow naprawdę jest od zayebania dzisiaj, a gra liniowa jest na swój sposób aktem odwagi i ryzyka

Opublikowano

Ale ty pierdolisz człowieku XDDDDDDDD

Opublikowano

Klaperstwo niedługo zostanie z Destruction AllStars. Reszta eksów wyjdzie na PC, więc od razu narracja "to zawsze była do kitu gra". Większość znanych marek pojawi się w GodPassie więc też od razu niebieskie robale się obrażą na te tytuły :reggie:

Nie tylko że chorzy ludzie, nie tylko że teoretycy, to jeszcze zostaną bez gier. W sumie dla przeciętnego klapa to komfortowa sytuacja, bo przeciętny klap woli o grach pisać w CW niż w gry grać :shieeet:

Opublikowano

18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

do zoba!

Do zoba. 

A jak będziesz siedział w kozie to pls, zaoraj też ten pomysł o Tomb Raiderach:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.