Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co to znaczy "branża", ale skłonny jestem stwierdzić, że z perspektywy czasu z trójki GoW 2018 - RDR 2 - FH4 najgorzej próbę czasu zniosła ta pierwsza.

Branża to mam na myśli ilość goty od różnych redakcji growych i dodatkowo tga gdzie oprócz jury głosują też gracze z tego co pamiętam. 

Opublikowano

Każdą kategorię wygrywa rdr ale goty damy gow bo tak :pawel:

chuy że ta część może konkurować z 3 i coo o tytuł najgorszej części serii  :pawel:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem co to znaczy "branża", ale skłonny jestem stwierdzić, że z perspektywy czasu z trójki GoW 2018 - RDR2 - FH4 najgorzej próbę czasu zniosła ta pierwsza.

GoW to jeszcze chuj, najlepsza jest beka z jarania się the last of us 2 xD gra ktora mechaniką nie ruszyła się dalej niż MGS 3 Snake Eater 

Opublikowano

w rdr2 zabił mnie ten epilog. Jakie to było chujowe to ja nie wiem:sapek: 

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Paolo nie zapominajmy że 2018 to także 

Pokaż ukrytą zawartość

shadow-pc.jpg

Mnie ten Shadow tak średnio podszedł z racji południowoamerykańskiego miejsca akcji (będący na drugim biegunie mojego ulubionego klimatu w grach, czyli krain lowodych), ale dam jeszcze szansę. Jak na pierwsze GoW 2018 siadł mi jednak znacznie bardziej.

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

GoW to jeszcze chuj, najlepsza jest beka z jarania się the last of us 2 xD gra ktora mechaniką nie ruszyła się dalej niż MGS 3 Snake Eater 

110138304_992965647829100_29977170929384

Ja gdy znowu blaber yebnie złotą myśl:

giphy.gif

Opublikowano

tlou 2 dostało rekordową ilość goty więc łakomy kąsek do jebania aby udowodnić, że się znasz na grach

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Rozrywanie ciał, niezła mechanika nie dostępna w żadnej innej grze. Jedynie krok za turlaniem się i wspinaniem się po linie. :obama: 

To była metafora "wyjebania z kapci" po przecztaniu tej bzdury. 

Opublikowano

Narzekanie na mechanikę w Last of Us 2 i ocenianie GoW 2018 na 'max 7-8'. To ja poproszę listę gierek które powinny zasłużyć na 9 albo 10 (oprócz Bloodborne bo to wiadome).

Opublikowano
4 minuty temu, łom napisał:

Narzekanie na mechanikę w Last of Us 2 i ocenianie GoW 2018 na 'max 7-8'. To ja poproszę listę gierek które powinny zasłużyć na 9 albo 10 (oprócz Bloodborne bo to wiadome).

Jakby było w passiku to bym było "boty dają goty"

Opublikowano

a liść pierdoli głupoty

Opublikowano
7 minut temu, łom napisał:

tetris, celeste i frostpunk:pawel:

Opublikowano
46 minut temu, Hum napisał:

W 2018 wyszły także: RDR2, Frostpunk, Celeste, FH4, Beat Saber, Tetris Effect, SoT.

GoW nie ma startu do większości z nich. 

Ja pierdoooooleeeee to az czasami rece opadaja co te zielone odpady pierdola. Czy mozna glupiej? Rdr ok, osobiscie stawiam wyzej niz gowa ale zeby wymyslic reszte tytulow to trzeba wyjebac przez okno z 3 pietra psychiatryka i dorwac sie do komputera.

Czy jest jakas granica glupoty i zenady ktorej zielona patologia nie jest w stanie przekroczyc?

Opublikowano

To się nazywa granie w dobre, różnorodne gry, a nie tylko w magiczne exy na playstation. 

Opublikowano

A dobra nie zauwazylem FH4.

No to rdr, gow i godrizon top 2018 ale ta reszta?

I wy kurwa macie czelnosc czepiac sie whiskera ze lubi wychylic a sami o 14 w srodku tygodnia na mocarzu. Haaatfuuu

Opublikowano

No tak, zapomniałem, przecież:

EwEkik7WgA0JLMc.png?width=385&height=514

Jezu jak smutne musi być życie klapa, który gra tylko w exclusivy od Sony.

Opublikowano
30 minut temu, bluber napisał:

W "Snake Eater" można było chodzić po drzewach, pływać.. TLoU2 to potrafi? :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.